Ahoj Zuzka. Tak mna to bude stat 2225 €. To je cena vcetne predoperacnych vysetreni, implantatov, operacie, narkozy a pooperacnej podprsenky. Tiez chces podstupit operaciu v KE?
Pôvodne som mala ísť 15-ho, ale dalo sa týždeň skôr, tak idem. Vyšetrenia priamo nerobia, ale majú asi zmluvy s lekármi, ktorí to pre nich robia. Predoperačné mám 4-ho. Tak to je super, že všetky v jeden deň.
Za tri dni idem na zvacsenie prsnikov, aj sa trochu bojim, aj velice tesim, ze uz budem mat po a s peknymi prsiami / dufam / Je tu nejaka, co ju to tiez caka tento tyzden co pride?
Ahoj. Mňa to čaká 8ho. Tiež sa teším.
Drzim Ti palce. Na Chirmed pocujem len same chvaly, urcite budes spokojna.
Ja som mesiac po operácii u MUDr. Minarovjecha. Prsia sú krásne ten týždeň bolesti stál za to. Neľutujem, choval sa ku mne veľmi milo aj teraz po operácii je slušný a v decembri chcem ísť k nemu na liposukciu. Držím ti palce Nela, je to úžasné mať obtiahnuté tričko škoda len, že ide zima.
Ahojte kočky som tu prvý krát, chcem ísť na zväčšenie pŕs, do MEDICAL, Dr. Zachar. poprosila by som vás o nejaké info o tejto klinike, ďakujem, Monika.
Tak ako? Uz si po? Myslela som na teba.
Ahoj Zuzana! Bola som na konzultacii u Dr. Cervena, je to uz 6. chirurg na Slovensku, u ktoreho som mala konzultaciu, bola by som velmi zvedava a vdacna, keby si mi mohla napisat mail, preco s nim nie si spokojna. Mam u neho rezervovany termin na augmentaciu.
Tak som po predoperacnych. Bola to rychlovka. O 7dmej Usg, presun do Chirmedu a tam krv. Potom isla s nami asistentka na interne. Tam nas vzali prednostne. Takze super.
Ahoj miska, ano uz po, da sa to vydrzat? Tebe sa to krati, neboj vsetko sa dalo zvladnut, uvidis sama.
Ano krati sa mi to. Ale uz sa tesim. Vcera ked som bola na predoperacne, bola tam kocka, co ju isli robit vcera. Ti poviem v akom strese bola. Hned by som sa s nou vymenila.
Ty si si davala ake implantaty?
Ja som sa tiez tesila Hlavne, ze uz bude potom. Ja mam 370 a 400 ml, Ty si ake davas?
Ahoj Monika, potešilo ma, že ideš k Dr. Zacharovi do Medical centra, bola som tam operovaná v máji a som veľmi spokojná s prsiami, aj prístupom doktora, aj personálu. Vrelo Ti tam odporúčam ísť a daj mi vedieť ako bolo.
Ja si davam 460 ml. A ake si mala prsia pred? Ja mam take A-B. A chcela by som D-cka. A ake budes mat teraz?
Ty sa máš, ja to mám horšie, keďže si predoperačné musím dať urobiť cez svojho obvoďáka. U jedného krv, u druhého interné, u tretieho anesteziológ. Ešte mi zistili šelest, tak zase na ECHO inde. No chodím od doktora k doktorovi a som z toho na nervy. Všade sa objednávať, všade vysvetľovať, čo mi idú robiť a teraz tie pohľady a otázky, vraj “prečo” a “nebojíte sa”? No a samozrejme si musím všetko hradiť.
Ja som nosila 75 B, ale aj vypchavky. Teraz mam tu pooperacnu podprsenku 75 C, ale vysledne moze byt aj D, to sa uvidi. Bude zalezat aj od poprseniek samozrejme. Pred operaciou som mala cez prsia 83, teraz mam 94. Ty mas kolko cez prsia teraz? Podla mna budes mas tie D-cka, ako aj chces
Ahoj baby, zaujima ma, ci si nejako masirujete prsia a jazvy a ci pouzivate nejaky specialny krem na hojenie jaziev? Dnes som bola na kontrole po mesiaci a doktor mi povedal, ze nech si cvicim s rukami, nech si ich natahujem a tak, a nech si masirujem jazvy.
Teraz mam 88. Ale mam sirsi hrudnik. Tak verim, ze vysoky profil to spravi.
Tak mna stali predoperacne 70 €. Ale o nic som sa nestarala, len som prisla na hotove. Super, ze sa to dalo cez chirmed. Selest? Si teraz o tom nevedela? A tie pohlady a otazky ti nezavidim. V pondelok idem rano na 8-mu. Takze asi okolo 9-tej ma budu robit.