Ahoj kocky, ktore ste podstupili augmentaciu, boli ste velmi zmodrete? Kamoska mi dnes ukazovala fotky po a mala modriny az po lakte. Tak neviem ci je to ok, alebo ju len zle urobili. Dakujem za odpovede. Ja idem v pondelok na operaciu.
Misa ja nemam ani jednu modrinku, ale viem, ze niektorym babam sa urobia, to asi zalezi od inych veci ako od doktora, si myslim.
Strawberry, ahoj a u koho si bola? Mne zatial nekazal nic, ale ja som zasa kratko po opke.
Ja mam pod prsiami 75, tak ak mas viac myslim, ze si sa rozhodla dobre pre 460, to sa strati. Ja by som mensie nechcela.
Efa u dr. Cervena. Kolko mas po opke? Ja som mala vcera mesiac presne.
Uz mesiac, super, ja som bola 3tieho teraz na opke. Ty mas rezy pod prsiami? A ruky si mas nejak natahovat? Asi aby sa tie prsne svaly nejak rozhybali.
Rezy mam pod pazuchami. Mam si cvicit s rukami a masirovat si jazvy, ale nemozem este presne svaly a brusne svaly posilovat. Cvicit uz inak mozem, ale len nohy, cize bicykle, stepper a podobne.
Ja ze mas pod prsiami, ked kazal masaze hmm, zrejme to caka aj mna teda. A mas pekne tie jazvicky? A odkedy ti odporucil normalne zatazovanie?
Ahoj Lola, ako si dopadla? Ja by som mala ist koncom novembra. Dik za info.
Takze teraz som sa merala a mam pod prsiami 77 cm a cez prsia 85 cm. Myslim, ze tie 2 cm pod prsiami nie je velky rozdiel. A verim, ze to budu pekne velke prsia.
Ahoj Kati, aj na mna urobila super dojem, proste tak ako pises a hned bolo rozhodnute. Bola som u viacerych, niektori mi dokonca nechceli vyhoviet a pani doktorka bola super, raz darmo zeny zenam rozumeju, chcela som sa ta opytat, ci si si uz dala termin, ja mam koncom novembra taky nezavazny.
Vsetko sa moze az po mesiaci a pol od operacie. To znamena cvicenie, lezanie na boku a tak, zatazovanie. Ale vcera na kontrole mi kazal zodvihnut ruky tak ako najviac viem a vraj aby mi nestuhli, tak si s nimi mam hybat. Jazvy su fajn, su este cervene ale dobre sa vraj hoja.
Monča, bola som v Medical centre na operácií prsníkov v septembri, môžem Ti povedať, že som sa bála ale dá sa to zvládnuť, prvé 2 dni to bolelo ale teraz je to super a už rozmýšlam, či si nedám odsať trochu zo stehien.
Strawberry, to už je mesiac? Len pred nedávnom si písala ako sa chystáš na opku. Chcela by som byť na tvojom mieste. Ja idem už v pondelok a mám strašné nervy. Už ma to čakanie nebaví. Ty si išla do Bystrice ráno vlakom, alebo si mala odvoz? Viem že sme z jedného mesta, tak zisťujem, ako si ráno stíhala na 7:45.
Ano ano violetka, uz je to mesiac a som stastna. Prsia sa krasne tvaruju. Uz nie su opuchnute a su uz zo dna na den prirodzenejsie a makksie. Som stastna. Stale si ich hladkam Ja som rano sla vlakom normalne a zo stance taxikom som sla. Stihla som to v pohode, aj som cakala na sesterskej izbe, takze pohoda, stihas, kedy to mas?
Ahoj straw., nedala by si mi na teba mail?
Tiež pôjdem vlakom a zo stanice ma kamarát zavezie. Tiež to mám na 7:45 ako ty. Budem na teba vo vlaku myslieť, že aj ty si prednedávnom cestovala tým istým vlakom s tým istým cieľom. Tie pocity budú tiež asi rovnaké. Bože nech už je aspoň 16. 11. Strawberry čo si mám zobrať okrem toho, čo bolo na lístočku? Napríklad pyžamo si si brala? A čo ešte?
Aj ja budem na teba mysliet, neboj…
Budem aj ja na teba mysliet, neboj sa nicoho, vsetko dobre dopadne a bude OK. Dockas sa aj ty, neboj. Ja som celu cestu vlakom pocuvala hudbu a nejako ani nemyslela kam a preco idem. Okrem papuc, zubnej kefky a pasty a hrebena som neniesla nic. Nic ine ti tam netreba. Ziadne pyzamo ani nic. Spat budes v koseli co ti daju.
Strawberry24@centrum.sk