Ahoj, ja som po zmenšení prsníkov v ULK v Bratislave - v septembri 2007. Neviem, čo chceš vedieť.
Caute babky, uz dlhsie sledujem toto forum, velmi sa mi paci. Aj ja som uz skalopevne rozhodnuta ist na zvacsenie prsnikov. Planujem to ale az po detoch. Dost ma ale odradza, ze sa vraj implose po 15 rokoch vymienaju, myslela som, ze je to na cely zivot. To ma sklamalo, nepoznate niektora zenu, ktora to ma dlhsie, ci ma ist na vymenu, alebo nie? Dik
ahoj ja som sa chcela spytat ci si spokojna,a ako sa ti hojili jazvy.uz to mas zahojene.ako dlho si potom nechodila do prace?
vyrobcovia implantatov davaju dozivotnu zaruku,ale to skontatuje doktor ci je nutna vymena alebo nie,ale poniektore aj tak idu na reoperaciu ci uz chce vacsie,alebo mensie…
ingrid
ja tam idem na konzultaciu buduci tyzden ak chces posli mi spravu na maila 01silvika1@post.sk a ja ti napisem ako som dopadla na operaciu pojdem o tyzden a operovat ma bude dr Mladek
Súhlasím, dievčatá, ja už vás asi nepresvedčím, ale aj tak to ešte radšej zvážte. Moja priateľka tiež nemá práve veľké prsia (hoci si myslím, že sú krásne) a aj tak je to tá najkrajšia, najpríťažlivejšia a najzvodnejšia žena na svete. A to platí o každej z vás.
Ale zase, ak sa máte kvôli tomu psychicky trápiť, tak tam asi radšej choďte… Ja iba hovorím, aký je názor bežného muža.
Ahoj Janka.
Ja som bola v Medesticu na operácii 4.12.2007. Čo by ťa zaujímalo ?
Di
Ahojte baby.
Sledujem túto stránku už dlhšiu dobu a mám na vás jednu otázku. Ja som tiež po zväčšení poprsia 6 týždňov. Zatiaľ prebieha všetko v poriadku. Zaujímalo by ma, v prípade, že máte priateľa alebo manžela ako to vníma. Ako sa správa k vašim " novým prsiam " ? Zmenil sa nejako váš sexuálny život ?
Ahoj Barborka, nasla som si tvoj prispevok z pred roka.Bola si s prim.Kostalom spokojna?Ja idem v septembri na upravu prsnikov po kojeni, dufam, ze to dobre dopadne a vybrala som si to najlepsie.
Ahojte, mate niektora skusenosti s upravou prsnikov po kojeni?
Baby,ma niektora z Vas skusenosti s operaciou hornych viecok?Chystam sa do KE,ale mam tiez obavy.Dakujem.
Si z BA?
didi.Napis mi na 11andromeda@azet.sk
Ahoj Zdeni, narazila som na tvoj prispevok ze si po peracii prs, ja tiez uvazujem o zvacseni, a chcela by som sa ta spytat kde si si dala robit prsia a kolko ta to vyslo?
Neviem ako si mam vybrat kliniku atd:)Diky moc za radu
Ahoj, som spokojná, len banujem, že som sa na to nedala skôr, jazvy mi už blednú, ešte to chvíľu potrvá.Po operácii som bola doma 3 týždne(počítam odo dňa operácie).
mas postu na azete urob kuk
babenky ja som bola na konzultacii k dr. Jezovitovej, zdaka sa mi mila ale co ma trochu prekvapilo navrhla mi k mojej postave 158/49 a obvod hurdnika pod prsiami 74 350 ml implantaty. Zda sa mi to trochu moc. Nechcem mat prisia moc velke take sikovne mensie trojky hlavne esteticke. Viete mi dat nejaku radu, skusenost cokolvek co by mi trochu pomohlo.
ahoj to je dobre ze si spokojna tesim sa stebou.aj ja mam dost velke problemy a tesim sa moc.dakujem ti za odpoved dost si ma ukludnila.ahoj
lulocka ak ti tolko doporucila bude to ok ,vela dievcat sa aj potom ztazuje ,ze si mohli dat aj vacsie.Je tu vela zahr.stranok na ktorych si mozes porovnat ako budu tvoje prsia vyzerat
Dakujem Pegy si zlata.
tiez si myslim ze ona vie najlepsie aka velkost sa ku konkretnej postave hodi.
Trochu sa obavam, no dufam ze vsetko dopadne dobre.