Plastický chirurg

No Pali aspon ty si v obraze!!

Babíííí, už o necelé 4 dni :slight_smile: doteraz som nemala strach, ale teraz to už na mňa ide…dohodli sme sa na anatomických 325ml, lenže mám obavy, že to bude málo…mám pevné necelé 1…podľa vás, ktoré ste už po ,to budú 3-ečky??? Držte mi palčeky :-)))

Zdeni,
je to dobre rozhodnutie. Ak si vies skvalitnit zivot akymkolvek sposobom je to spravna volba. Neboj sa a nerozmyslaj nad tym, ked si uz tak blizko, budes z toho uplne nadsena uvidis. Ja mam 350 anatomy a neviem si to vynachvalit. Som 9 tyzdnov po. Vela stastia daj vediet ako to dopadlo.

Zdeni drzim palce neboj bude to ok a budes spokojna,Tak sa nam potom ozvi aj s novymi prsami!!

No to je zaujimave a pre mna usmevne. Teda urcite nie to co sa ti stalo ale to prirovnanie BMW a Trabanta.
Prave vcera som totiz narazila na stranku jedneho europskeho distributora implantatov (mal tam asi 5 vyrobcov) a pri EUROSILICONE bolo uvodnik typu - “implantaty Eurosilicone su povazovane za Rolls Royce medzi implantatmi”.

Ahoj baby je tu toho vela napisane.
Mam 23 a dve deti 3 a 1rocne, chcela by som si dat urobit prsne implantaty, po dvoch odkojenych detoch som ostala smutna a trosku aj zakomplexovana ohladom velkosti a tvaru(padnutych a vytahanych) prsnikov, preto by som potrebovala poradit.
Kde, za kolko ake mate neg a poz. skusenosti .
Veeeeelmi pekne dakujem za kazdu odpoved

Tak babuľky už aj ja mám PO tom. Už som presnejšie 3 týždne po operácii. Sem tam ma to pobolieva, ale snáď to bude každým dňom pomenej. Som rada, že som mala možnosť s niektorými si povymieňať skúsenosti a hlavne že ste ma k tomuto vysnívanému kroku odhodlali. Dakujem Vám strašne moc.

Je tu nejaka baba ktora si dala robit silikony v BA v MEDESTIC?DAKUJEM

čaute baby,
ja nad lilikónmi uvažujem už 4 roky a neviem sa stále rozhodnúť. Mám menšie dvojky, simetrické a pekné, výška 170 a 55kg, ale aj tak túžim po väčších.Deti ešte nemám a ak tak za 4 roky.Nemám počkať a dať si ich až potom? Nebojím sa ani tej bolesti, ale skôr pooperačných komplikácií. Čo ak to bude horšie, ak si to len zbytočne pokazím, ak sa to nebude hojiť, ak mi to budú musieť nakoniec vybrať a moje prsia ostanú v dezolátnom stave…?Potrebovala by som počuť" áno, choď do toho, bude to super, neoľutuješ",ale to mi s istotou nik nepovie, však? rozmýšľala som nad MEDCENTROM v Bánskej Bystrici asi 2 roky dozadu som tam bola aj na konzltácií, všetko bolo propravené a nakoniec som to vzdala.Teraz ma to zas chytilo!tak mám, či nemám???Bola niektorá z Vás v Medcentre v BB? podarý sa 100 operácií zo 100? mňa vtedy velmi vyľakala internistka, keď som bola na predoperačnom vyšetrení a preto som to vzdala. PLS poraďte mi !

Barbora z vlastnej skusenosti ti mozem povedat ze to stoji za to ale ci bude vsetko ok ti nikto nezaruci.Ak mas teraz pekne prsia a planujes mat dietatko tak este pockaj.Viem ,ze sa zakroky robia aj pred tehotenstvom ale prsia sa ti same o sebe tehotenstvom zmenia a je mozne ze sa ti zmenia aj zo silikonmi a bude nutna reoperacia a dva krat investovat do toho isteho by si asi nechela ze nie.Ale samozrejme vsetko je na tvojom rozhodnuti tak drzim palce akokolvek sa rozhodnes.

Ahojte baby…ja som presne 24hod. po a až tak to nebolí, len pri zmene polohy…dúfam, že sa to bude len lepšiť…po koľkých dňoch je to už také menej citeľné?
ďakujem. idem späť do postielky :-))

Čaute baby, ja by som si tiež dala spraviť, ale nemám na to, tak smola. Ale som prekvapená v akom množstve si to baby dávajú robiť, ani zďaleka som neni s miniatúrami sama. Chcela by som sa vás spýtať ako sa na vás díva okolie. Napríklad, keď vás poznali s menšími a zrazu vidia napríklad dokonalé trojočky. Neuťahujú si alebo tak podobne, spojené so závisťou, však viete.

Ja som bola dnes na konzultaciach.Zajtra si idem robit predoperacne vysetrenia a termin mam na 23.1.

Zdenka gratulujem a skore zotavenie!!Kazdym dnom to bude lepsie.

ahojte som objednana na zmensenie prsnikov do ruzinovskej nemocnice chcela by som sa porozpravat s niekym kto to ma uz sebou.dakujem

Ahojte dievcatka, mam 28 a velmi by som si chcela dat urobit krajsie prsicka, mam slabe dvojocky a chcela by som aspon trojocky, rozmyslam ist do KE, poradite mi co a ako??? Mohla by mi niektora poslat fotocky pred a po???

este moj majlik miksa3@azet.sk dakujem…

Ruzinov je statna nemocnica.
Ako je riesena platba?
Dostanes ucet so zarukou alebo platis do vacku operaterovi?Ako mas zarucene ze dostanes implantaty ktore ti slubia a nie nejake lacne polosunty.Pytam sa preto,lebo sa vyskytli pripady ked sa zistilo pri reoperacii ze pacientka mala uplne ine implantaty nez ktore zaplatila a ked to reklamovala mohla sa stazovat na lamparni lebo oficialne v chorobopise jej bola korigovana jazva hrudnika a prachy skoncili vo vacku operatera lenze ziadny dokaz klientka nemala.

Ak mas pekne dvojky ,tak nespekuluj!!!
Z peknych dvojok nebudu nikdy pekne trojky,štvorky…
Pekne prirodzene dvojky su poklad ktory mas.
Uvedom si “bolo koze dobre isla na lad tancovat”.
Ak sa ti zmenia vekom alebo po tehotenstve potom mozes podstupit riziko zmeny vzhladu.

Chcem sa spýtať, či má niekto skúsenosti ohľadom zväčšenia pŕs na Jednodňovej chirurgii v Nitre!Aký plastický chirurg operáciu vykonal,ako si spokojná s novým tvarom pŕs,dík