Ja viem, že máš ako každý zdravo-uvažujúci človek nedôveru v ľuďoch, veď táto doba je raz taká, ale naozaj sa nemusíš obávať. Osobné veci a obsah peňaženky som mala v nočnom stolíku, pritom mobil som mala po celý čas kým ma operovali na nočnom stolíku a nikto sa mi ničoho ani len nedotkol. Domov som išla hneď na druhý deň pred obedom. Závisí to od celkového zdravotného pooperačného stavu.
Ak budeš mať nejaké otázky, veľmi rada, ak to bude v mojej kompetencii, Ti na ne zodpoviem. Moja e-mailová adresa: kanderovas@centrum.sk
opäť sa na vás obraciam s otázkou…ako dlho ste nosili túto podprsenku? Ja by som sa jej už najradšej zbavila, ale po 2 týždňoch to viem, že nie je možné…ďakujem
Zdenka to ti povie lekar,ja som ju mala nosit 4 tyzdne stale a potom aspon 2 tyzdne len cez den. Niektore dievcata len 4 tyzdne to zalezi od lekara
cim dlhsie tym lepsie,tak hovoril moj doktor. Ja som ju nosila 6 tyzdnov a potom este na noc asi mesiac…
ahojte…baby pls… budu ma operovat o tyzden,obvod hrudnika 80 mam acka… daju mi 325 ky nebudu velke…vsade citam,ze sa davaju 200…300ky…a mne 325??? neni to vela…ja chcem normalne prsia… aby to ani nebolo velmi vidno…kujem…
no som p operacii davali mi predsa 350 ml aj ked som hovorila ze chcem mensie.
Zdaju sa mi teraz v tej podprsenke velke.
Neviem do akej miery a o kolko odpuchnu lebo som momentalne dost nestastna z tej velksti. Potrebovala by som aspon o jedno cislo aby odpuchli. Poradte mi ktore mate skusenosti o kolko isli dole a za aku dobu.
Este som sa chcela opytat zien ktore operovala Dr Jezovitova a mate velkost 350 ml ako vyzeraju nie su velke ? ja som nizkej a stihlej postavy. Ste vsetky spokojne so svojou velkostou ? hlavne som chcela prirodzene nie velke.
Ja som spokojna s velkostou nakolko som nemala ziadne cecky. Mam 290ml a niekedy by som chcela aj vacsie. Este Ti odpuchnu a pekne sa usadia a uvidis bude to lepsie…u kazdej to trva inu dobu…vacsina zien by prijala vacsie,neviem cim to je ,mozno aj tym ze si uz zvykli po istom case…nemas foto? mozes diskutovat aj na stranke zdravie.sk a mozes aj poslat foto,mame tam zriadenu galeriu co sme po zakroku a by si videla aj ostatne baby,ak cches samozrejme,foto sa posiela mne cize Livaa ked kliknes na moj nick sa ti zobrazi mail…
mam zatial stale podprsenku je to len 5 dni este ma len caka prva kontrola takze som si ich ani ja nevidela. ale rada by som videla nejake fotky ktore maju moju velkost ako to vyzera. potom poslem samozrejme aj ja
a ake si mala velke prsia ked tii davali 350ml?
aj mna bude operovat doktorka jezovitova… chcela mi dat 350…ale som povedala ze to je velike. ked mi tam dala tie umele silikony na skusanie…potom ze 325…ale zevraj to zavisi od toho aky mas hrudnik…ja mam 80… a325 budu zevraj tak becka…a do niektorej podprsenky cecka… ako si vysoka…lebo ja mam 177 cm… kolkatku mas teraz kosik?
aj mna bude operovat doktorka jezovitova… chcela mi dat 350…ale som povedala ze to je velike. ked mi tam dala tie umele silikony na skusanie…potom ze 325…ale zevraj to zavisi od toho aky mas hrudnik…ja mam 80… a325 budu zevraj tak becka…a do niektorej podprsenky cecka… ako si vysoka…lebo ja mam 177 cm… kolkatku mas teraz kosik?
www.zdravie.sk V DISKUSNOM FORE tema silikonove prsia… galeria funguje tak,ze ked niekto mne posle svoje foto,ja mu dam pristup,take je pravidlo,tak sa dohodlo,ale skus ist a niekto ti aj mozno posle foto ak napises.
Didiana, ja som bola u Jezovitovej,mam hrudnik pod prsami 82cm a mam 500ml mam velkost C-D ,a nie su take velke ako by si niekto myslel
kludne podprsenku zahod…
ale potom sa nestazuj ak sa ti rozsiri jazva a bude roztiahnuta a pekne viditelna…
nechapem tie husy, ktore investuju jednak svoje nemale financie na samotny zakrok a tiez podstupia riziko celkovej anestezie a napokon ked vsetko dobre dopadne, tak zacnu vymyslat nad takou banalitou akou je fixacna podprsenka…
myslis si ze je je nosenie neopodstatnene??? lekar ti urcite vysvetlil dovod jej nosenia…
babenky a vy ste nemali pocit po operacii v tej podprsenke ze su nejake velke alebo vacsie ako ste si predstavovali ? ja mam taky pocit hoci som len 5 dni po
Ked sa zveríte do rúk dr.Fábryho ,budete spokojná.je príjemný aveľmi svedomitý.ak si pozriete inernetovú stránku,tak sú tam samé chvály na jeho prácu
lili, bola si u neho, alebo niekto z tvojho okolia? Zaujima ma to ja idem vo februari tiez k nemu, tak zhanam info.
Ahojte všetci,
v prvom rade super fórum hneď ma zaujalo, človek sa tu dozvie toľko potrebných info. Mám prosbu , chystám sa na korekciu prsníkov, keďže moje tehotenstvo a kojenie na nich zanechalo nasledky. Ak ste to niektorá podstúpili napíšte mi nejaké info, čokoľvek … o dĺžke hojenia jaziev, či ich je vidieť , či ste spokojné, či sa vám zmenila veľkosť a tak
vopred ďakujem
Ahojte, máte niekto implantáty s rozdielnymi veľkosťami? Rozdiel má byť 50 ml, avšak mám z toho obavy.