Plastický chirurg

Ja mam mat, ale rozdiel len 25ml.

ja mám 280 a 260ml

Caute kocky,

Chcela som sa spytat ci je mozne dat si zmensit dvorce pocas vlozenia implantatov? Mal niekto robenu podbnu operaciu? Prosim dajte vediet mailom. dakujeeem

Ahoj Stani,

dakujem za email. Vidis keby som si ho tak precitala skor. Ked on sa to clovek velmi boji ked jedine co citam je ako museli holky chodit na rekonstrkcie po 8mich mesiacoch atd… unikanie implantatov, privelky pokles, zapaly… ale som rada ze ty mas dobru skusennost?
Akosi na tom 2 mesiace po? Uz si si zvykla na nove plne prsicka? Este pocitujes nejaku bolest alebo je to uz vsetko ok?
Napis na mail ak budes mat cas.

Janka

Ahojte baby, bola niektora na operacii u MUDr.Trsku v Bratislave?Aky mate nazor a skusenosti?Prsiiiim napiste za kazdu informaciu budem velmi vdacna:)Chystam sa k nemu na konzultaciu.
S pozdravom Suzan

samozrejme, ze sa to da, ale mas jazvu ukolo celeho dvorca a tadialto ti vlozia implantat

fakt? to je super:) a su pekene? myslim prirodzene…lebo predtym som o pani jezovitovej nic nepocula…

Didiana ja som s jej pracou spokojna,prsia su pekne a prirodzene

Ahoj Suzan, ja idem na konzultáciu k nemu práve dnes, tak potom popíšem, čo a ako.

tak to je fajn potom… uplne mi to pomohlo…si zlata… spadol mi kamen…potom napisem ako to dopadlo :slight_smile:

ok.ved uvidim.hadam to bude dobre.

PEGY
ahoj…z toho ako odborne pises mi je cudne ze si obycajna baba co si dala silikony. ja neviem,niesi doktorka.?lebo pri jednej odpovedi si napisala : " a potom vlozime toto tam…" neviem kde to presne bolo nejaky december polka.alebo je to v niecom inom? to studujes?

ahojte baby.tak ako je to teda.su eurosilikony zle? uz fakt neviem kazdy ma iny nazor.som zmetena uz naozaj.su eurosilikony len gulate davane pod sval? dakujem.

A preco by mali byt zle? Maju dozivotnu zaruku a tiez sa vyrabaju aj v anatomickom tvare v troch profiloch, tak isto ako gulate.

ajojte,
ked sa rozhoddnes pre plastiku aj ty a nepojdes do toho bezhlavo a budes sa o to zaujimat, mozno nadobudnej viac informacii, ako ma Pegy.
Tvoja reakcia sa mi zda trochu smiesna.

to ja nie v zlom :slight_smile: len su to naozaj vseliake nazory a trochu sa bojim kedze ma to coskoro caka.ty uz si po operacii?

Andrea, diky a uz sa tesim na tvoju spravu:)
Mozes mi napisat aj na mail:sjuzan@post.sk
papa

PRED a tiez Eurosilikony, anatomi stredny profil. Pri atatomoch nie je v profile taky velky rozdiel, ako pri okruhlych, rozdiel je len minimalny. Nedal ti doktor brozurku?
Ku komu ides?

no…bruzurku nie .vytiahli na mna tolko vzoriek ze mi oci vypadli. viem ako bude vyzerat,a budu to 350ml v esthetiku.celkom sa mi to pacilo.anatomicke pod sval.ale tu citam ze baby maju pod svalom okruhle.ze je to jedno,lebo sa to vyrysuje ci co.ale ja vsadim na prirodzenost.inak pocula si o tych co su plnene nejakym inym gelom?natural sa tusim volaju.myslis,ze sa uz pouzivaju iba tie?

Ahoj, ak mas rozdielnu velkost prs, budu po operacii rovnako velke, zalezi o kolko su rozdielne, musis sa spolahnut na doktora.