Ahoj Sisa, tak už to máš za sebou, super…ako dlho??Si spokojná, ja mám s nosom podobný problém, len mám stale obavy,aby mi išiel k tvári a vyzeralo to prirodzene, aký máš pocit, si spokojná??Konzultáciu mám vo februári, rada by som to mala za sebou už v marci, ak sa bude dať…ďakujem za odpoveď.pa
Kika
Uz si bola na konzultaciu,alebo si sa uz objednala?Dufam ze si si to nerozmyslela.Ozvi sa.
ahoj maš osobne skusenosti s Dr. Košťálom? chystám sa na upravu prsnikov v najbližšej dobe a chcela by som vedieť viac. Nevieš ake má ceny?
Lenka:
idem už budúci týžden, konzultáciu mám za sebou. Dúfam ze nebudu ziadne komplikacie, najviac sa bojim tej bolesti neviem si to ani predstavit ako to bude… a ty ako kedy ides, a kam?
Lenka:
idem už budúci týžden, konzultáciu mám za sebou. Dúfam ze nebudu ziadne komplikacie, najviac sa bojim tej bolesti neviem si to ani predstavit ako to bude… a ty ako kedy ides, a kam?
KIKA
Ahoj,ides buduci tyzden uz na zakrok na dominikanske? A kto ti bude robit zakrok? Ja idem v polovici marca ku dr. Kacmarovi
Liva…
idem k Dr. Fábrymu, vo štvrtok
KIKA
A ake implantaty si davas a kolko ml?
Liva
pod sval 220ml, a ty? chcem aby to vyzeralo prirodzene
Kika
A ides do Chirmed na Dominikanske?Ake druhy implantatov si davas?Ja idem 30.3. odpis.drzim ti palce.pa
KIKA
Drzim ti palce nech je vsetko ok. Aj ja chcem aby to vyzeralo prirodzene,mne navrhol 275ml ale ze aj 300 ml by som mohla kludne. Este neviem ake ci okruhle alebo anatomicke. Ty budes mat ake?
Ahojte, s Mudr. Brozmanom máme dve zatiaľ dobré skúsenosti (oči, prsníky) Za chvíľu bude tretia. Myslí, si však, že pacientom by sa mohol pred operáciou venovať aj viac. No ale o tom popíšem tak o dva týždne (ak nezabudnem:-). V každom prípade ho mám za dobrého odborníka.
A kto to tam vtom Ruzinove robi tak hrozne zle ?
Citam vase prispevky o prsiach , mam dve kamosky , ktore operoval Minarovjech .Maju s nim vynikajuce skusenosti ,jedna je aj na titulke januaroveho Playboya. Ja k nemu idem teraz na liposukciu.Robi to najnovsou metodou , ktora je jedina na Slovensku a je to ambulantne bez narkozy a po zakroku ides domov
Ja sa tak isto chystám k doktorovi Brozmanvoi.Bol mi odporučaný jednou známou.Podľa mna sa pcientom venuje dostatočne.Neviem ak si to porovnám s inými doktormi na iných kozultáciach.
No veď záleží najviac na tom, akú má prácu. A tú má podľa mojich skúseností fakt dobrú. Niekto sa tu pýtal na jeho vek. No, je to už starší pán, tak okolo 70 rokov by mohol mať. Nech mi prepáči, ak som mu pridala Ináč je to pohodový a človek sa pri ňom cíti uvoľnene. Ja by som ho doporučila
Ma niekto skusenosti s tou najnovsou metodou liposukcie kt.tu spomina Lea?
Je to skutocne v lokalnej anesteze bezbolestne?
Ad:Ewwa myslim ze Dr.Brozman ma trochu viac ako 70 rokov.A uprimne si myslim ze tento vek uz nie je vhodny na vykon chirurgickej praxe.
Povazujem to za hazard z jeho strany aj zo strany toho kto sa nim da osetrovat.
Gabika myslím že nemáš v tomto celkom pravdu keby to bol hazard nemal by tolko klientov koľko má,doktori okrém iného musia chodiť na nejaké skúšky či sú schopní vykonávať ešte svoju činnosť ak by nebol,neopreroval by a nechodilo by k nemu toľko veľa pacientov.Okrem iného operuje na vo viacerých nemociniciach VO SVOJOM VEKU, čo sa týka toho veku ak ide o plastiku tak je to len výhoda a má dosť skúsenosti a praxe.Mimochodom tiež není len obyčajný Mudr. má titul profesora čo tiež o niečom svedčí.Ja by som zase nešla nejakému mladému sukromínkovi ktorí si bude na tebe skúšať svoje schopnosti a prax.Ale to je vec názoru.Ja len toľko keby bol fakt taký hrozný a starý asi by nemal pacientov.
Lenka, Liva
idu mi dávat okruhle uz teraz mam stres nech je to uz zamnou ale inac s dost tesiimmm, budu mi to robit na POSONIUM CLINIC v Ba.takže naduduci týžden vám dam vediet ako som to prezila
Kto ma prosim Vas skusenosti u MUDr.Sisku z ULK.
Mala ste niektora pri zvacseni len lokalnu anesteziu? Postacovala?