Plastický chirurg

Aj dr.Belovic je velmi sympaticky rovnako z ulk ako dr.Guba.

caute ja sa chystam na zvetsenie prsnikov do Blavy. Je niekto kto by mi mohol odporucit nejakeho doktora?

pre Kata: Máte s ním osobné skúsenosti alebo bližšie informácie o ňom?

myslím, že po operácii by ste sem mohli dať aspoň fotky, pomohlo by vám to zorientovať sa, a návštevnosť tejto stránky by sa určite zvýšila, takto by ste veľmi pomohli nielen na dve strany.

videla som " book" u gubu. chod sa pozriet.aj poradit.

no hej, ale čo tak podporiť túto stránku, jej sledovanosť? :_)

Ahojte,
chystam sa vo februári na zváčšenie prsníkov k Dr. Fábrymu, neviete mi povedat ako to prebieha po operacii, bolest a tak…

KIKA
Klikni na www.siklienka.sk a tam mas priblizne opisane ako to prebieha.Ja idem na operaciu koncom marca.Zatial sa maj pekne.

ahoj liva
chodis este na tuto stranku?
neozvala si sa dlho
nerozmyslela si si to nahodou?
ja som nasla stranku babinet.cz a tam dost negativne rozpravaju o operacii prs, no ja som uz z toho fakt vedla, laka ma to, ale vedlajsie ucinky, a … no som zmatena
ozvi sa ahoj
p.s. bol este niekto v chirmede? poradte

Ahoj, urcite najlepsi chirurg v Ba je Dr. Košťaľ z nemocnice Ružinov,

Jaja
Ahoj,nie nerozmyslela som si to,v stredu idem na koznultaciu a nasledna na zakrok. Nemyslim,ze by mali byt nejake problemy,hoc vyskytnu sa obcas. Sme mlade,zdrave,nie zeny v starsom veku. Neboj…Vela zien co to maju za sebou,su spokojne ako sa to rychlo hoji a aj bolesti ze su minimalne…ak to velmi chces nevahaj,do marca je najlepsie obdobie na to…aby si v lete bola uplne fit…pekny den prajem a vela stastia,neboj sa chod do toho:-))

Ano patri medzi najlepsich chirurgov,ale zial musi ambulovat medzi poschodiami prestahovanych
P.Biskupic. Takze vsetci jeho pacienti su obklopeni tuberkulozou,chlamydiami a pod.
Toto maju ako “nadstandard” v statnom zadarmo!
A samozrejme ako inde v statnom sa jemu plati do vacku.Ani nemate ziadnu zaruku ze namiesto draheho implantatu vam nevlozili o polovicu lacnejsie nez ste platili.

To:Zuzana
kedy ides na liposukciu? napis mi pls ako to prebieha u Minarovjecha-chcem ist tak za 2 mesiace na vonkajsie stehna a vyberam si plastika… dakujem

To:Zuzana
kedy ides na liposukciu? napis mi pls ako to prebieha u Minarovjecha-chcem ist tak za 2 mesiace na vonkajsie stehna a vyberam si plastika… dakujem

Lenka, dakujem
napíšem ako som to zvládla, bojím sa ale moc :-))

Kika
Aj ja sa bojim,no snad bude dobre,komplikacie su mozne pri kazdej operacii,ale je to len male percento,tak snad nas sa to nedotktne,aj kamoska ide asi zaciatkom februara,drzim palce a potom vsetko napis.pa

Aký máte názor na zmenšenie pŕs pred päťdesiatkou?

ahoj liva
som rada ze si sa ozvala a hned spustim na teba par otazok
ktory chirurg bude robit plasticku operaciu?
a objednala si s a telefonicky na konzultaciu a vybrala si si u koho tu konzultacku chces?
a este jedna vec - dlho sa caka na od konzultacky na zakrok, ci to robia hned ak chces? za vysetrenia sa plati?
ak chces odpis mi na : jaja.33@post.sk
budem rada ak ostaneme v kontakte

Ahoj Sisa, bola si u doktora Gubu, koľko vyjde ta korekcia nosa?? Aj ja sa chcem u ňho objednať, koľko trvá približne kým ťa objedná na operáciu po konzultácii?? Mám strach,že budem mať nos potom neprirodzený…ale čítala som na Gubu len samé pozitíva a taktiež na dr. Fábryho…tak neviem…poraď mi prosím ťa…pa

to adika
bolo to myslim okolo 20 tis, mne robil vlastne len spicku, a trochu zbrusil. nemala som velky hrb, skor velku bambulu! okrem lokalky to vobec nebolelo! inak super.