Plastický chirurg

Pre Kiku:
Isla som po 5. dnoch do prace. Po operacii som tam lezala asi 5 hodin a sla som domov. Lenze to nebolo v Blave, mozno tam maju ine praktiky

Hlavne obdivuje tie ktoré prekonali odvahu a lahli si pod nôž, teraz naozaj.Plastika nieje zlá ak je na správnom mieste.
Ja sa tiež chystám na zákrok.No už teraz mi behá v hlave veľa myšlienok prečo neisť.No viem že keby som nešla tak by som si to zase vyčitala a nadavala že už som to mohla mať za sebou.Držím Vám všetkým palce nech to dobre dopadne.

VERA
Ahoj aj mna caka zakrok v marci. Chcem sa ta opytat ake implantaty mas,ja sa neviem rozhodnut,chcem aby to vyzeralo prirodzene. Navrhol 275-300ml akle neviem ci okruhla alebo anatomicke. Vraj anatomicke po case ovisaju??? dik za kazdu radu,papa

Liva
Ahojjj, tak už sa nám to kráti. Ako to idu tebe robit pod sval? Kolko ta to vyšlo…

KIKA
Ahoj,no ty to máš už za pár,ja si ešte počkám…Mne to dá pod sval a cena do 65,000sk. Ale este neviem ci si dam okruhle alebo anatomicke,chcem aby to vyzeralo prirodzene…este mam jednu konzultacku ohladom typu…moja drž sa,budem na teba mysliet a hned daj vediet ze co a ako…

Liva

no už za 2 dni idem ani na iné nemyslím, ten druh implantátu záleží od toho aké máš teraz ja mám moc malé tak preto gulaté pod sval…ževraj pod sval to bolí viac…
Mna to stojí 70tis. určite sa hned ozvem a dam ti vediet

KIKA
No aj ja som pocula ze to viac boli,ale s liekmi sa to da zvladnut,ze najhorsie su prve 3 dni…ja si neviem predstavit ze nebudem moct spat na bruchu,alebo na boku…len na chrbte…ale co uz,hlavne ze v lete uz budeme fit a v plnej vybave:-))

Liva:
aj ja sa na to teším, hlavne nebudem mat problém s plavkami doteraz mala koli tomu depky.Ty vlastne si to nechávaš kde robiť?
Máš vybavenú dovo?

Liva:
aj ja sa na to teším, hlavne nebudem mat problém s plavkami doteraz mala koli tomu depky.Ty vlastne si to nechávaš kde robiť?
Máš vybavenú dovo?

KIKA
Aj ja sa pripajam ku Live,tiez ti drzim palce a budem cakat co napises,ze ako to dopadlo.Aj ja sa bojim,ale musime vsetky 3 mysliet na to ze v lete uz nebudeme mat depky a kupime si pekne bikiny:}

Lenka, a ty kedy ideš?

KIKA
Ja mam 29.3.konzultacie a vysetrenia a den na to mam zakrok.Hoci sa bojim,ale ak sme zdrave a mlade tak riziko komplikacii je dost male,tak snad bude vsetko ok.Drzim ti palce,siiiilno.

KIKA
Presne ziadne depky v lete s plavkami ale full vybava:DDD nie beriem si paragraf. Počítam tak 8 pracovnych dni volna. Kedze idem v stredu na zakrok tak do buducej nedele to je 12 dni…a potom uz pojdem do prace…dovcu si nechavam na leto:-))

KIKA
Ja to to absolvujem v Ke v Chirmede,tak ako Lenka. Ja idem tyzden skor ako ona:-))

Ahoj Kika
Tak čo sa tyka implantatov, zvolila som anatomicke. Sice ma doktor presviedcal ze je to jedno, presurfovala som rozne (aj americke) stranky kde boli fotky pred a po a na tych okruhlich to fakt vidiet, ze je to silikon. Chcela som za kazdu cenu prirodzene, tak aj ked to stalo o takych 10 tisic viac, neriskovala som to s okruhlimi. Nepaci sa mi to. O tom ovysani som nic nepocula…Ale musim povedat, ze by nikto neuhadol, ze prsia nie su moje. Podla mojho nazoru su ovela lepsie ako okruhle. To su moje vlastne porovnania fotiek co som videla. Velkost silikonu mam 225cc. Ja mam len 160cm a cela som nejeka uzka (aj hrudny kos mam uzky), takze by sa mi ani vacsie nezmestili. Asi mam teraz 70C. Samozrejme ak si vacsia, treba vacsie implantaty. Ale Dr. Brozman fakt velkost odhadol perfektne.Ale ak ides k nemu, treba mu vopred povedat aku mas predstavu. Ja som mu doniesla obrazok aky pomer prs k hrudi a telu by som chcela dosiahnut a on mi poradil a povedal co sa s tym da robit. Ak mas este dotazy, pytaj sa:)
pa

vera, liva, lenka

čaute , som rada že tu si možme trosku o tom pokecat.
Ja Vám v sobotu napíšem ako som to prežila:-))
VERA: mne majú dať tiež 220, ale lekár mi k mojej postave poradil gulaté tvrdí že to bude prirodzené, ja som nechala na jeho názor, co som si unho pozerala book boli tam aj gulaté a nebolo to take zlé, ja mám teraz prsia moc malé a preto mi odporucil gulaté, pod sval s podpazušia.
Tie anatomické sa odtial nemozu davat lebo by sa mohli otočiť/myslím s podpazušia/
Záleží to na tom aké si mala povodné, a aj aby ti to sedelo k postave…
Vera chcela som sa ta opýtať kedy si vlastne videla svoje nové prsia, lebo ževraj po tých 2 dnoch ked ti vyberajú dreny a dávajú už tu popdrdu tak je to ešte moc skaredé, opuchnuté a sestrička mi povedala ze to nieje pekný pohlad / budem sa báť si na to pozrieť/… že to nebolelo moc:-)))

KIKA
Aj ja som rada ze taka stranka existuje,aspon podporujeme jedna druhu a to je fajn:-)) Budeme čakať,že co napíses. Neboj sa, uz to zajtra budes mat za sebou. Budes mat trocha opuchnute prsia a aj kym sa ti prisposobia,ale po case to bude pekne…

Liva
aspon sa trosku povzbudzujeme, u mna okrem priatela nik nevie že čo idem urobit, tak ani nemám s kým o tom rozprávať a jemu chudáčikovi to už asi lezie na nervy…

KIKA
To je super ze ta priatel podporuje,urcite sa uz tesi:-)) Kym som sa ja odhodlala na to tiez mi to trvalo,je to fajn si takto tu pokecat a povzbudzovat a podporovat sa navzajom. Kedy rano ides? Prajem ti aby si nejako zaspala(ja urcite nezazmurim oka pred)a aby vsetko dopadlo ok a aby si sa zobudila s peknymi prsickami:-)) Budem na teba mysliet a drzat palceky,papa:-)) ozvi sa potom:-))

Liva,

ahoj idem o 9,30h… priatel sa teší, ale jemu sa pácia aj moje povodné, len vie že s budem cítiť lepšie s novými tak ma podporuje:-)))
no dufam že to zvládnem ok, a dajú mi dost tabletiek proti bolesti