Plastický chirurg

Liva,

ahoj idem o 9,30h… priatel sa teší, ale jemu sa pácia aj moje povodné, len vie že s budem cítiť lepšie s novými tak ma podporuje:-)))
no dufam že to zvládnem ok, a dajú mi dost tabletiek proti bolesti

Liva,

ahoj idem o 9,30h… priatel sa teší, ale jemu sa pácia aj moje povodné, len vie že s budem cítiť lepšie s novými tak ma podporuje:-)))
no dufam že to zvládnem ok, a dajú mi dost tabletiek proti bolesti

KIKA
Zvladnes neboj,rano ked ti daju oblbovaky tak uz ti to bude jedno:-)) Bolesti su u kazdeho individualne,ale s tabletkami sa to da zvladnut a niektore aj bez tabletiek…tak sa drz:-)

Kika
Liva ma pravdu zajtra to uz budes mat za sebou,drzime ti palce,inac aj ja si davam okruhle.Tak potom sa ozvi.pa

Ahoj Kika
To som citala, ze ak to davaju pod prsny sval su lepsie gulate. A videla som na takej animacii ako je to potom v prsniku vlozene a je to miernejsi prechod. Silikon je menej viditelny. Tymto sposobom sa to ale robi ak ma zena mensie prsne zlazy. Inak by bolo silikon mozno vidiet. Mne vravel, ze mam prsia plne, takze staci na prsny sval. Ak sa to dava pod prsny sval, dlhsie sa to hoji.
Ja som hned po operacii dostala tu desnu podprdu. Vlastne som sa s nou uz zobudila po narkoze. Mala som ju trochu vypchatu vatou. 14 dni som ju vobec nesmela dat dole a 1x som sa videla, ked mi vyberali stehy. Spodna cast prs vyzerala dost blbo.Mala som vsade modriny a chrasty ako po autonehode. A bez tej podprsensky som sa citila zle. Akoby som mala strpnute prsia. A strasne mi stali dohora ked som lezala.Az som sa zlakla. Ale to boli prsia este take nejake mapuchnute a potom to kleslo. Asi tak za 3 tyzdne som uz v pohode zacala podprdu davat dole a pomaly sa to hojilo. Ja som sa na moje prsia pozrela sama az ked som sa na to citila. Bolo to az za 3 tyzdne. Neviem ako to bude prebiehat u teba, lebo ked sa dava silikon pod prsny sval, hoji sa to vraj dlhsie. Ja som ani nemala ziadne dreny… Hej a citila som si dole okolo jatiev silikon. Tak 3.tyzden. Ale na nete sa pise, ze je to normalne a fakt uz sa to nejak usadilo a uz sa to nahmatat neda. Tak sa nevydes ak sa ti take nieco stane. Bola si uz na strankach www.siklienka.sk (alebo cz?) Je tam zaujimave info. Inac ti drzim palce a hlavne si zozen niekoho, kto sa bude aspon 4 dni po operacii o teba v kuse starat a od anesteziologa si pytaj lieky na utisenie bolesti. Mne perfektne zaberali a bolest naozaj nebola velka.
Pa:)

KIKA
Moja dnes je tvoj velky den,myslim na teba,drzim palceky.drz saaaaaa a ozvi saaa,papa…

KIKA
Myslime na teba Kika,ozvi sa ak budes moct.pa

som OK, dalo sa to vydrzat, ozvem sa vam ked mi bude lepsie

KIKA
Sme radi ze si ok,potom ak ti bude lepsie sa ozvi a som zvedava na vsetko a najma na fotky,tak rychle zotavenie prajem,ahoj

KIKA
Rychle zotavenie prajem a napis ak sa bude dat,dufam ze si v poriadku.

zdravim vas . bola niektora z vas na zväcsenie prsnikov u MUDr. Viliama Jurášeka z Kosic ? boli ste spokojne ? pripadne moze mi niekto odporucit nejakeho dobreho plast. chirurga v KE ? vopred dakujem.

BOBA
Ahoj,ja som tiez nevedela kam mam ist aj ja som chcela ist k dr. Jurasekovi,ale z inych skusenosti viem,ze je arogantny a nebol ochotny zadara sparavit opravu nespokojnej klientke. Ja idem do Chirmedu,ten si viacere chvalia e este aj jedns moja znama Lenka tiez z tohoto fora tam ide…

BOBA
Ahoj,ja som tiez nevedela kam mam ist aj ja som chcela ist k dr. Jurasekovi,ale z inych skusenosti viem,ze je arogantny a nebol ochotny zadara sparavit opravu nespokojnej klientke. Ja idem do Chirmedu,ten si viacere chvalia e este aj jedns moja znama Lenka tiez z tohoto fora tam ide…

BOBA
My s Livou ideme do Chirmed na Dominikanske,tam su dobri doktori ako Kacmar,Guzanin,Magdo.Ku Jurasekovi radsej nechod.

Caute baby, tak mam uz otom,operovali ma az v piatok,dali mi niaky oblbovak a ani neviem ako som tam uz lezala,prvy pocit po neboluplne zly, videla som si ich aj jedno bolo vacsie zevraj viac opuchnute, ale tieto 2 dni som cele prelezala dost ma to pali a tak taha, mam este dreny co je neprijemne,ale da sa…najviac sa bavim ako mi robi priatel vlasy…vyzeram ako strasidlo.ked sa postavim horko tazko tak mam pocit ze mi tie prsia idu odpadnut…yajtra mi daju tu podprdu a vzberu dreny tak to nejhorsie mam za sebou…ked mate otazky, kludne sa pytajte…papapap

KIKA
Gratulujem,som rada ze to mas za sebou.Co su to vlastne tie dreny?Beries tabletky proti bolestiam?A ako si spala v noci?V postely alebo to sa neda potom postavit,niektore baby spia v kresle.

KIKA
Ostala si na noc v nemocnici?

KIKA
No vitaj,som rada ze to zvladas,takze da sa to hej? Aako ti bolo na prebudeni ako si znasala narkozu? Davali ti injekcie proti bolesti alebo ti netrebalo ze sa to da zvladnut bez liekov?

KIKA
Moja mna zaujima vsetko dopodrobna aj s pocitami a snad nas potesis aj fotkou:-))) len sa setri a nech sa ti to pekne hoji a hlavne nech si bez bolesti…

ahojte, tak lieky mam ibalgin 600, tie dreny su hadicky s ktorych ti ide krv a…do takej flasticky aby sa ti ten implantat lepsie prirastol a nevznikla ta kapsula ci ako ci ako sa to vola.Operovali ma o 10h a o druhej som isla domov.Pocit mam divny lebo neviem ako to bude vyzerat , ale najhorsie mam za sebou,Ta bolest nieje az taka zla, horsie je ze sa neviete moc hybat ja spavam tiez na kresle lebo na posteli sa mi lezi dost zle.takkkk zevraj dnes nevyzeram tak zle uz sa aj prechadzam aj mi chuti papat…tak napiste ked Vas nieco zaujima