Plastický chirurg

Prosim poradi mi niekto?Potrebovala by som plastickeho lekara u ktoreho netreba tak dlho cakat.Som v zahranici a chystam sa domov, v maji.Nie velmi draheho, ale prijemneho.Ma niekto taketo skusenosti?Ste super.Som rada, ze na Slovensku SU dobri ludia.

Ahoj,
ja som bola už na piaty deň po operácii v práci. Ale to závisí od toho, kde máš rez a ako náročnú máš prácu. Ja mám implantáty vkladané z podprsnej ryhy, teraz som 2 týždne po a dvíhanie nie príliš tažkých vecí (napr. šanony) je v pohode, ale presilovať sa samozrejme nemožno min. 4-6 týždňov po operácii.

Ahoj,
a v ktorom meste by si chcela byť operovaná? V BB a KE sú lepšie ceny ako v BA. V BA je podľa mňa cenovo najpriaznivejší Dr. Trška, mne zväčšoval prsia pred 2 týždňami. Je veľmi milý a dá sa s ním dohodnúť termín operácie, tak ako to vyhovuje tebe. Keď sa s ním skontaktuješ už teraz, v máji ti určite nájde termín.

ahoj Ajka,
neboj sa medzi 300 a 325 je nepatrny rozdiel. Mne tiez doktor povedal 300, pripadne 325 a ja som sa rozhodla pre 325. Takze, myslis si, ze si sa dobre rozhodla.
Urcite budes spokojna, papa, vela stastia

Keď to chceš naozaj rýchlo, tak v Trnave na Euroclinic ti dajú termín operácie o týždeň od konzultácie. Ceny: guľaté 69, anatomické 90-tisíc.

Lucia, profil hovorí o tom, či ide objem do šírky alebo do výšky. To znamená, že ich budeš mať veľké spredu, nie tak zboku.

Ahoj Johanna,
ja som tiez v zahranici, domov idem v aprili a tiez som si chcela vsetko tak zariadit, ze ked pridem tak hned k doktorovi na konzultaciu a operaciu.A uz mam termin na april, tak si myslim, ze ak sa s nimi skontaktujes cim skor, tak ti na maj najdu urcite vhodny termi.
Ja idem do chirmedu v Kosiciach,lebo to mam najblizsie z PP a baby ktore tam boli z tohto fora su vraj spokojne…
tak vela stastia.papa

No ja som z BB, ale kedze teraz byvam vo Viedni, vyberiem si BA.Kolko to stoji u Dr.Tršku?A ma vlastnu stranku kde si mozem nieco pozriet.

Ahoj Adrika.Aj tebe prajem, aby operácia dopadla tak, ako o tom snivaš a aby splnila všetko to čo si chcela.Veľa šťastia.

ak máš na mysli zväčš. prsnikov, tak podľa značky implantátov 68.600 - 84.000 sk, má svoju stránku www.plastickychirurg.sk, kde má uvedený mail aj mobil.
Nemôžem ho porovnať s inými Dr., lebo som bola iba u neho, ale s výsledkom jeho práce som veľmi spokojná :o)

AHoj Petra 2…mam asi take miery ako ty, ak si uz po, nemohla by si mi poslat fotky prosim, lebo sa obavam, ci budu 300ml pre mna dost…

dakujem :slight_smile: no ja som si natierala heparoidom…ale us len niveou soft… len rozmyslam ,ale podla mna je us jazva zahojena…vlastne ju us skoro ani nevidno :slight_smile: len neviem ktore si amm terza kupit. :frowning:

dakujem :slight_smile:

ahojte baby…dnes som konecne bola na konzultacii u Jezovitej a ta mi navrhla 350 mm…nie je to moc? kto ma toto cislo moze mi prosim poslat foto, neviem sa rozhodnut…dík moc
eva.n@centrum.sk

Jo baby, idem k Cervenovi do Novamedu - v stredu robime premeranie a vyber velkosti a stvrtok ma uz rezu… joj… Ja mam prsia take nejake ochabnute, teraz B-cko kosik, ale robim to najma kvoli vytvarovaniu… odporucil mi slzickove implantaty - len sa bojim ci to vykryje aj tu vrchnu polovicu prsnika - lebo mne pride ze prave tam nic nemam… mate niekto anatomy?? Vykryje to v pohode??? xx

Ahoj adrika, tá injekcia do brucha je pred operáciou.Je to malinká ihla, vôbec to nebolí.Nohy ti od kolien dole zabandážujú, to aby stiahli veľké žily, je to tiež v rámci prevencie proti trombóze.Dajú ti aj oblbovák, tak ti to už potom bude jedno (:Ja ani neviem , ako som prešla na sálu.Ani neviem doteraz, kde sa nachádza.Len si pamatám, ako som si lahla na operačný stôl.A potom až na izbe.Pohoda.Ozvať sa mi musíš, to určite!!!

Ajka, aj ja som mala zmiešané pocity.Mala som problém nastúpiť do vlaku, čo ma tam viezol.Je to tak, dobrovoľne ideš pod nôž,ale stojí to za to!Ja som si tiež hovorila, že čo ak…čo potom moje deti,kôli prsiam, prídu o maminu, ale prekonala som strach a teraz som šťastná.Pokiaľ si zdravá, nič zo svojho zdravotného stavu nezatajíš,je tam len malinká možnosť komplikácii.Aj mne doktor povedal, vy ste urobili všetko pre to, aby to dopadko ok, teraz je to už len na nás.Ja som aj antikoncepciu vytradila.Len nesmieš byť momentálne prechadnutá, kašlať,mať teplotu a užívať antibiotiká a samozrejme, nesmieš mať pred menštruáciou.Aspoň 2 týždne.Ale to určite všetko vieš.Ja som mala prvý termín 3.1.ale dostala som zápal mechúra a tak som to odložila.Prehodili mi termín, radšej som nič neriskovala.

ahojte, rada by spm zistila od nejakej ochotnej osobky, či a kolko po operácii plastiky prsníkov/vloženie silik.pod sval/, su bolesti??,počula som, že je to fakt strašné…dakujem za odpoved.

Ahoj Johanna aj ja byvam vo Viedni:)a tiez by som si chcela dat plastiku (zvacsenie prs) a hladam momentalne nejakeho dobreho doktora.V ktorom bezirku byvas?Teda ak mozem vediet.
Papa

Ahoj Karla,
si zlata, tesim sa na fotky. Mas tiez nizkoprofilove implantaty? Ako si spokojna?
lucia.78.azet.sk