ajoj micuska… a napises pls ako sa ten gel vola? myslis ze je lepsi ako contractubex… lebo mne sice predpisala tento…ale toto neni specialne na prsia… a niektore su zevraj aj na to… dakujem
Ahoj nana.
Cenu za zmensenie neviem, ale modelacia-celkova, co je skoro to iste, stoji myslim, ze 34tis.+anesteza5-6tis.
Napis mu mail, urcite ti odpise. V ordinacii sa akurat dnes bavil so sestrickou, ze musi odpisat na mail nejakej rakusanke. Ja som mu pisala 2x a vzdy mi v ten isty den-vecer odpisal.
Ahoj adrika,
ja sa cítim ok.Som 5 týždňov po a je to už v pohode.Ten prvý týždeň je najkritickejší.Ale hovorím, táto operácia je ako pôrod.Trpíš, ale výsledok je super.Keď ti vyberajú slepák, trpíš a výslekok, len jazva (:naozaj to stojí za to.Dnes som si bola kupovať plávky.To je paráda.Trojuholníkové, dez výstuže.SUPER!!!naozaj som šťastná, že som sa odhodlala.V Chirmede robia všetko pre to, aby to bolo v poriadku.aj tá injekcia do brucha.Nepríjemné síce, ale snažia sa predísť možným komplikáciám.Mám z nich naozaj pocit profesionality.Držím ti palce.Som zvedavá, pre akú veľkosť sa rozhodneš.Potom napíš!
Ahoj ajka,
cenu mi vyrátal tiež len tak na papierik a nakoniec to bolo ešte o 4000 menej.Brala som si tam všeličo, ale nič z toho som nepotrebovala.Dajú ti aj pekné prezúvky, takú košieľku, vzadu na zaviazanie.Jediné čo potrebuješ,sú hygienické potreby a spodné prádlo.obleč si niečo na zapínanie, nie cez hlavu!Pri operácii môžeš mať nohavičky a vlastne nohy máš od kolien dole zabandážované, ako prevenciu proti trombóze.Dostaneš aj injekciu do brucha, aby sa ti nadmerne nezrážala krv.Robia všetko pre to, aby predišli komplikáciám.Domov ti dajú antibiotiká, aj lieky od bolesti.Čo ťa napadne, to sa všetko popýtaj,oni ti radi povedia.Sú zlatí.
Áno.Mám eurosilikóny 300ml.Aj mňa sa pýtal, kedy som sa nahlasovala.Najprv mi vyrátal 64000 a platila som 60400.Potešila som sa.Neviem, prečo si ty platila viac.Aké máš veľké?
Babulky - tak uz len tyzden do operacie - budu ma operovat v BB v Novamede. Bojim Bojim - ako ste na tom boli po 4och tyzdnoch po operacii - ja sa budem musiet uz vratit do prace… budem sa moct natahovat a dvyhat predmety??? a po akej dlhej dobe sa stanu jazvicky takmer neviditelne???
Je to Dermatix SiGel - Silikonovy gel na upravu jaziev. Pouziva sa na celkom zahojene, nie otvorene jazvy. Natiera sa na jazvu v tenuckej vrstve, ktora by mala vyschnut za 2-4 min. Ak nevyschne, znamena to, ze bola nanesena silna vrstva. Gel vytvori na jazve a jej bezprostrednom okoli neviditekny film. Natiera sa rano a vecer a nahradza masaze jazvy a predchadza vytvoreniu koloidnych jaziev.
15g uplne malicka tuba ma vysla 1680 Sk. Pouzivala som ju na jazvu dlhu asi 15cm cca 3 mesiace a mam este asi 1/2 tuby. Staci jej ozaj malicko. Na prsia som si ju este nedavala, lebo jazvy nemam zahojene a stale si ich lepim.
Inak prsia si kremujem beznym telovym kremom, ja mam JUVENU - zlatu radu.
Janula,
prosim ta, nestresuj a neboj sa, ozaj to nestoji za to. Ja som sa tiez poriadne bala.
Osobne si myslim, ze 4 tyzdne je dost dlha doba na rekonvalescenciu, ale zalezi co v robote robis.
Ja som bola na OP v utorok a dalsi utorok som uz sedela v praci, ale robim v kancelarii. V utork som bola 3 tyzdne PO a citim sa vyborne, len nedviham ruky sysoko, toho sa snazim vyvarovat.
Dikiy Micuska,hned mu napisem.nana
Ahoj Micuska,
dakujem za info. Ja idem na kontrolu zajtra, tiez na prelepenie. Najhorsie je,
ze si nemozem poriadne osprchovat prsia, kvoli tym leukoplastom. Podla toho co tu pisu niektore baby, jazvy si uz nelepili aj tyzden po operacii. Silikonovy gel, to myslis ten co stoji okolo 1200? /myslim, ze sa vola dermax alebo nejak tak/ Ja som si kupila Contra…Ale, ked je ten silikonovy taky dobry, tak skusim to. Uvidime, co mi zajtra povie. Papa, vela stastia a rychle hojenie.
Janula,
nic sa neboj, 4 tyzdne to je uz super. Ja som teraz akurat 4 tyzdne po, a citim sa uplne super. Ze vraj, prvych 6 tyzdnov by sa nemali dvihat predmety tazsie ako 2,5 kg a nemali by sa dvihat ruky do vyssej polohy ako horizontalnej. Ja som na materskej, mame 17 mes. synceka., a zvladame to. Tiez som sa strasne bala, ako to vsetko zvladnem, ale je to pohododa. Jedine na co si davaj pozor, je aby si nedvihala tazke predmety a ruky nedvihala hore, tak ako pise aj Micuska. papa, vela stastia a nech si nadmieru spokojna
cami dakujem ja mam dnes normalne depku je mi do revu a priatel mi povedal ze naco tam idem ked mam strach, nech uz je pondelok lebo sa zblaznim uplne chapem Janulu ta to ma za tyzden ja o 3 dni
ahoj Janula tak ti verim ze mas strach ja sa dnes citim hrozne a operaciu mam v pondelok rozmyslam ci som si nedala vela on mi povedal 300 a ja som to nakoniec zmenila na325 a teraz nemam ziadne kozy a tiez implantaty dufam ze znacka je v pohode baby tu maju vacsinou euros. alebo mentor a ja mam mat polytech drzim ti palce ja budem doma asi 16 dni a potom do prace
Ahojte dievcata,
15.4.mam termin operacie u Dr.Cervena v Novamede v BB. Pri vyske 170cm, vahe 53kg a obvode hrudnika pod takmer ziadnymi prsiami 76cm mi odporucil okruhle nizkoprofilove 300ml implantaty pod sval rezom z podpazusia. Neviem si predstavit ako take nizkoprofilove prsia budu vyzerat nazivo. Uvazujem o trosku vacsich-325. Vie mi niektora poradit, prip. poslat foto? Dakujem!!!
Ahoj Lucia…
Aj ja som bola na konzultacii u Cervena, ale operaciu mam az zaciatkom juna, tiez mi dal 300ml eurosilicon…so znackou by nebok ani taky problem skor, s tou velkostou…Cerven skor dava 300ml a vacsie ani velmi nie…ja mam 173cm a 58kg a rozmyslam tiez ze by som asi brala vacsie…
ale myslim, ze z 300ml na 325ml nebude az taky viditelny rozdiel…
Ahoj CAMI, na ten pocit nakupovania konecne normalnych plavok a spodneho pradla sa uz tesim…aka injekcia do brucha, to pred operaciou? myslim, ze to uz budem s nervami v takom stave, ze mi bude jedno, kde mi davaju injekciu :-)urcite sa potom ozvem.papa
ahoj Janula…ides ku Cervenovi??
Lucia, medzi 300 a 325 je rozdiel iba 8%, to ani nezbadáš. Pri tvojej výške by asi bolo aj 350ml celkom fajn. Ja mám 170cm, 59ky, prsiami 85cm a 450ml implantáty. Prsia nevyzerajú ani trochu nadmerne veľké. Brala by som dokonca aj o trochu väčšie, lebo keď som oblečená, vyzerajú ako B-čka. Ak máš teraz košíky A, mala by si potom mať asi menšie C. Ale to sa dá posúdiť naozaj iba okom. Daj si ukázať fotky, niektorí lekári nechcú dávať väčšie implantáty, pretože je to predsa len väčšie riziko a dievčatá sú potom sklamané.
ahoj lucka …ja mam 325…tak ked ces poslem foto…
ajoj…neboj… 4 tyzdne su vela…ja som teraz 4 po… a us som uplne fit…
v kazdom pripade,tazke veci a namahat prsny sval mozes as po 2 mesiacoch… jasne,ze veci tak okolo 2-3 kilecka v pohode,ale zbytocne nenapinat sval…