Dr. hovoril, ze by som kludne mohla mat aj vysokoprofilove, hrudnik mam dost siroky. No nizkoprofilove okruhle 300 ml vraj budu vyzerat uplne prirodzene- a o to mi ide. Ale asi si dam 325.
Na konzultacii som bola 4.3. a najblizsi volny termin mal az v juni, co je pre mna kvoli praci neprijatelne. Dohodli sme teda operaciu na popoludnie 15.4. za príplatok 10.000Sk. Mam take zmiesane pocity-na jednej strane sa strasne tesim, no aj trosku obavam…
Ahoj Sisa,
Opreraciu mam 15.4. u Dr. Cervena. Zvacsenie okruhlymi implantatmi stoji cca 6O.000 Sk
Lucia…verim ti aj ja…ja stale neviem, ako to bude s tou velkostou povedal mi 300ml, ale asi si dam viacej no uvidim…
tak fajn, ty to budes mat aspon skor za sebou a dufam, mi posles aspon fotky, lebo nemam predstavu ako budu vyzerat…aj ty mas 300ml…ked Cerven ani vacsie nechce davat…no ved uvidime…
si z BB??
Ahoj,
ohlahom velkosti a profilu sa musim rozhodnut v priebehu buduceho tyzdna, kedze Dr.implantaty nezabezpecuje, objednavam si ich sama cez firmu Siklienka. Niektore baby tu pisali, ze lekar pocas operacie vybral definitivnu, spravnu velkost, ktora sa hodila. No v nasom pripade to bohuzial nie je mozne, skoda…
Som z BR.
adrika,ja som mala drenáže.Sú to také hadičky o priemere cca4mm, ktoré ti vychádzajúz raniek pod prsiamy.mne ich vyberali na druhý deň, pred odchodom domov.Na konci hadičiek sú také nádobky a tam ti vlastne odteká krv a tekutina.Ma la som tam toho dosť.Asi by to trvalo, kým by sa to nejak vstrebalo.To vyťahovanie drenáže bolo trochu nepríjemné.
Keď budeš mať nízkoprofilové, tak bude široký ten kruh. Čiže 300 ale vysokoprofilové by si mala menší kruh, ale viac by trčali dopredu. Takže záleží od teba, či chceš byť prsatá zboku alebo chceš byť širšia spredu. Ja napríklad potrebujem aj rozšíriť, aby sa mi to vyrovnalo s bokmi.
Ahoj Ajka, tak zajtra ťa to čaká.Držkaj sa!Budem na teba myslieť.Keď sa ti bude dať sadnúť za počítač, napíš.Neboj sa.Výsledok naozaj stojí za to.
Adrika, suhlasim s Cami. Co sa tyka tej tvojej kamaratky, niektori doktori nedavaju drenaze. Ale ja si myslim, ze je to urcite ovela lepsie, lebo to nadbytocne co tam nema byt ti vytecie ako keby to mal sam organizmus absorbovat.
ahoj Cami dnes som uz v pohode tak dufam ze aj zajtra mi to vydrzi o jednej mam operaciu. tak dakujem zatial pa
Dakujem, uz som si pozrela rozdiel medzi vysokym a nizkym profilom na stranke Eurosilicone. Su tam par milimetrove rozdiely. No aj tak sa obavam, ci by vysokoprofilove napr. 325 nevyzerali na mojej takmer plochej hrudi ako Vysoke Tatry.
Asi aj horna linia okruhleho implantatu by bola viac viditelna, hoci by to islo pod sval.
Ty mas tiez operaciu este len pred sebou?
dakujem za vysvetlenie, ste zlate…ked ste to prezili vy, tak to prezijem aj ja, no nie…ved sme zeny.
presne tak, nic sa neboj, ani sa nemas coho, vela stastia a nech si nadmieru spokojna, papa
ahoj Karla. Tiez ta chcem poprosit o fotky. Idem mat 325, pod sval a okruhle. Dakujem ti.
Ja idem 19.3. Myslím, že vysokého profilu sa báť nemusíš. 325 ml vys. profil si môžeš pozrieť na stránke www.omlazeni.cz, keď sa zaregistruješ, môžeš si pozrieť galérie báb, nájdi si babu Vanyma, ona má túto veľkosť, bol to môj idol. Nakoniec mi dal doktor 375 ml vys. profil, takže sa môžem tešiť, aké budem mať megakozy:))
ahojte.
Na operaciu k Cervenovi v BB idem 17.3.08.
Chcem vas prosit o fotky, ktora uz mate po a mate 325, pod svalom a okruhle. Dakujem krasne.
Vicky dakujem, ja mam do operacie este vyse mesiaca, ale aj tak na to kazdy den myslim.aj vy ste na tom tak boli?to sa proste neda na to nemysliet…
a ty si spokojna s operaciou?
Ajka vela stastia zajtra, budem na teba mysliet. (a ticho zavidiet, ze to uz mas za sebou)
potom sa ozvi.pa
Ahoj Keith,
ja mam u Dr.Cervena termin 15.4. Odporucil mi 300 nizkoprofilove, no uvazujem nad 325. Aky profil budes mat ty?
Ahoj,
na tej stranke som sa zaregistrovala,no galeriu som tam nenasla. Skusim nabuduce. No na tu Vanymu som zvedava