Ahojte,
najde sa nejaka mila babenka, ktora by mi poslala fotky po operacii- NIZKOPROFILOVE OKRUHLE 300-350 ml POD SVAL? Neviem sa rozhodnut medzi 300 alebo 325, nizkym alebo vysokym profilom.
DAKUJEM!!!
lucia.78@azet.sk
Ahoj Verci,
ja som mala operáciu 21.2., tiež mám polytech. Predtým dával eurosilicony, ale teraz sa mu zdajú tieto polytechy lepšie. Tiež mám anatomy 245 ml, viac sa mi tam nedalo, je to tak niečo medzi jednotkami a dvojkami. Predtým som tam nemala skoro nič, a keďže som dosť štíhla, k mojej postave je to akurát. Tie 325 budeš mať podľa mňa super, samozrejme závisí to od toho, aké máš prsia teraz a aj od typu tvojej postavy. Dr. okrúhle ani veľmi nepoužíva, lebo anatómy vyzerajú prirodzenejšie. Ja som si našla stránku polytechu cez google, www.polytechsilimed.de ale v slovenčine tam pokec bohužiaľ nie je. Eurosilicon je francúzsky, polytech nemecký a nemyslím, že by Nemci vyrábali šmejdy, takže nemusíš mať obavy. Navyše všetky značky, čo sa používajú, majú certifikáty.
Adi…dakujem za odpoved
On mi odporucil 325 najvic 370,no neviem ci to uz nebude moc,rozmyslam o 350ml…taky stred.
Teraz nosim 75b pushap podprdu,ale dost priberam do zadnej casti a noh,tak preto spekulujem.Ja mam 164-58kg.
Adrika, uplne Ti rozumiem, cely den som mala plnu hlavu poprsia, vsade som si vsimala len prsia na zenach v televizi, a kazdu jednu som musela komentovat. Nikdy predtym, by som neverila tomu, ze si ich dam urobit, a stale som mala pocit, ze mi nieco do toho pride a nesplnim si moj vysnivany sen. Tiez som mala mesiac medzi konzult. a operaciou. Dopovala som sa vitaminmi, len aby som nebola chora a nemusel sa prekladat termin operacie. Ja som velmi spokojna s operaciou. Kludne by som si to zopakovala. Teraz mam mesiac po operacii a citim sa super. Ked chces mozem ti poslat fotky - anatom. 325, pod sval, ale zatial mam len fotky 19 dni po operacii. Teraz uz prsia vyzeraju inak. Kazdy den su krajsia a krajsie. Aj tebe prajem ten super pocit pri pohlade do zrkadla a kupovani si veci, kde nemusis prihliadat na to ci mas alebo nemas na to prsia. papa
Ahoj Luci,
ja mam vysokoprofilove, anatomicke, 325 pod sval. Doktor mi povedal, ze mi da vysokoprofilove, lebo som mala dost velky prsny sval z cvicenia. Cvicievala som denne sto klikov, aby mi akoze opticky vyzerali vacsie prsia. Teraz som malo v nevyhode, lebo mi bude dhsie trvat /kvoli cviceniu/, kym si “sadnu” prsia tak ako maju. Ked chces, mozem ti poslat fotky. Daj vediet, papa
Vicky,ak by ti to nevadilo, tak by som bola rada, keby si mi poslala foto.mozesn to poslat na addy88@azet.sk
dakujem
ahoj vicki.
chcem ta pekne poprosit ci by si aj mne neposlala tie fotky. Som na tom tak isto, tiez idem mat 325 pod sval a vysokoprofilove. Dakujem ti krasne. pa
ahoj
To ani nemusíš. Choď na tému Zvětšení prsou Praha a okolí. Pri každej babe je profil a niektoré majú aj galériu.
zabudla som moju adresu katkaamartin@pobox.sk
diky. papa
Ja byť tebou by som si kludne dala aj tie 370 - väčšina báb tu píše, že by brali aj väčšie. Ja som nemala možnosť rozhodnúť sa - pri operácii mi dal dokonca menšie, ako sme sa dohodli, pretože by to nevyzeralo pekne. Ja som implantáty na živo nevidela, ale rozdiel 20ml je podľa mňa málo badateľný. Možno ti počas operácie vyskúša viacero veľkostí a napokon ti dá tú, čo ti najlepšie bude sedieť…
Viki, si zlata! Samozrejme,poprosim ta o tie fotky. Kedy si mala operaciu? Ako si s vysledkom spokojna?
Pri vysokoprofilovych sa trosku obavam, aby moje nove prsia nevyzerali ako dva veziaky, kedze teraz mam “lentilky”, no hrudnik dost siroky
lucia.78@azet.sk
Ahojte,
ja mam ist na operaciu vo stvrtok. Mam mat vysokoprofilove, anatomicke, 300 pod sval. Bojim sa aby som nemala nejake komplikacie a vobec neviem ako budu vyzerat. Ale napriek vsetkemu sa tesim na KONECNE vacsie prsia, lebo tie moje A su tragedia. Babenky mohli by ste mi poslat foto, ktore mate asi taku velkost… Dakujem
Kosi,
vdaka za tip, ta stranka je fakt super… Vanyma vyzera velmo dobre…
Luci, neboj tieto vysokoprofilove su vlastne v tvare slzy hore uzsie a dole sirsie, prirodzeny tvar. Ked mam byt uprimna
ja by som teraz prijala aj vacsie. Ale som nadmieru spokojna. Idem ti poslat fotky. papa, pekny vecer
elemka, napis adresu, ja mam 325, anat. pod sval, papa
ahojte,
neviete mi poradit ci je velký rozdiel medzi 325-350 ml? mam výsku 168 a 52 kg, to by mi stacili aj 325 ze? kto ma takuto vysku, moze mi poradit prosiiim? :O(
Lucia, Keith
kuk na mailik, poslala som fotky
papa
Elemka, napis adresu
ahoj evi,
jasne budu ti stacit, ja mam 168cm vysku a 60 kg, a mam 325ml anatomicke. Som velmi spokojna. papa, vela stastia
Adrika, kuk na mailik, poslala som
papa