Slavka neboj sa Maršal je super, kamaratka bola u neho a ja sa chystam tiež. Videla som ju po operácii a ma krasny nos, preto idem k nemu aj ja. Mam maly hrbolček čo mi vadi. A čo je najdoležitejšie chodi sa k nemu aj na kontrolu tušim po troch mes. a po pol roku ako to vyzera. To nie je tak hocikde. Inde ťa pošlu domou po odstraneni dlahy a viacej sa nestara čo sa deje s nosom neskôr, vieš vtedy ide iba o peniaze. Tak nato pozor. Ja keď som mala strojček na zuboch tak som chodila ešte dva roky po tom ako mi ho dali dolu na kontroly každy pol roka. A nos je doležita vec tak nechapem prečo sa tiež niekde na konrolu nechodi. Je to velmi divne.
Dakujem za odpoved prosim nemohla by mi poslat foto pred a po velmi sa bojime velmi sa trapi dakujem Slavka ,sannyo24@pobox.sk
Ja som ešte nebola ani na konzulatacii, a kamaratkinu foto pred a po nemam. Ale fakt on ževraj super, nemusi sa bať.
ja mam ist tiez k marsalovi 10.5 a mam tiez 17 rokov skoro osemnast…drzim dcere palce
ahoj a ides na operaciu nosa?prosim potom mi napis ako to dopadla dakujeme:)
prosim kto bol na opke nosa u dr.Marsala Trnava mam ist a velmi sa bojim mile nosiarky prosim pomozte mi strach je velky pan som zufala:)
prosim kto bol na opke u dr,Marsala Trnava mam ist a bojim sa mile nosiarky prosim napiste mi som zufala
ano na rhinoplastiku lenze dnes ma zacalo boliet hrdlo tak si udem mozno musiet prehodit termin…mozno sa tam stretneme
Ja som siel na operaciu nosa len na zaklade odporucani ludi z tohto fora a zaviedlo ma to k doktorovi Marshalovi a taktiez musim len potrvdit, ze je to vyborny doktor! Dlahu mam dole a nos krasny Teraz uz len dufam, ze sa mi nejako rapidne nezmeni, ked sa bude este hojit!
Ahoj prosim ťa poslala by si mi fotku? Ja neviem ku komu isť a fotka by mi pomohla, veľmi. Chcela by som vidieť ako ti spravil ten noštek, ďakujem.
stanka8987@azet.sk
Ahoj, prosim mohol by si mi napisat nejake skusenosti s touto opkou, mam tam ist 17.5. a bojim sa, prosim?
Slavka, toho sa neboj, ja som si lahol na stol, dali mi ihlu do ruky a za par sekund som spal a zobudil sa az po operacii s tamponami v nose a dlahou, takze vsetko bezbolestne a ani po operacii ma nic nebolelo. Najhorsie z celej operacie bolo asi to, ze mi pred tym nez som zaspal, hral v radiu Miro Zbirka pretoze jeho moc nepocuvam Inak vsetko OK
Ahojte, mám po operácii nosa u Mudr. Kováča v BB, bez bolesti, opuchov atď. a to som mala vrodene deformovaný nos, ked dokázal úžasne spraviť takýto nos, tak klobúk dolu nad ním, odporúčam!
Ahoj chcela by som ťa poprosiť o fotky. Ja idem 3. mája na plastiku nosa a bojím sa idem Dr. Hederovy. Bojím sa ako to dopadne. Idem si dať odstrániť hrbolček na nošteku. Ďakujem ti moc krásne za odpoveď. Prajem pekný dnik .
Ahojte, iba vám dám radu, že ak naozaj nemáte veľké komplexy z nosa, že nie je až taký hrozný tak na operáciu nechoďte ! Ja som potrebovala druhu operáciu nosa a dočkala som sa už iba odmeraného spravania chirurga. Akože žiaden zaujem o normalnu opravu ani vypočuť ma nebol. Asi všetci Slovenský plastický chirurgovia su zo seba namyslený a my sme pre nich iba davači peňazí. Teraz idem na opravu do Čiech k dr Višekovi. Bol velmi milý, všetko mi vysvetlil vkľude bez nervačenia… toho by som sa od chirurga čo ma operoval už nikdy nedočkala, iba prvy krát keď išlo o peniaze tak bol ochotný mi povedať všetko načo so sa opýtala, potom už nie. Aj mi povedal, že robi prirodzene nosy a vôbec to nie je pravda. Vyzera ako nedorobený.
Mary111
Ja by som sa tiež chcela poďakovať istemu chirugovi z Ružinova za zničený život. Chcela som nos iba trošku vylepšiť, nebol škaredý a dopadla som tak že je krivý, nesumerný aj po druhej operácii. Na dalšiu sa isť bojim, ale zase nechcem ani takto žiť. Poradíte mi niekoho, kto dokaže spraviť normalny nos, ako od prirody?
Do Ružinova už isť nikdy nechcem, podla mňa tam preto niektorý neurobia peknú a prirodzenú operáciu lebo tam nikdy nemaju na pacienta čas všetko sa robi narýchlo, to už nechcem zažiť. Potrebujem to niekomu normalne vysvetliť aky mam problém a to sa tam nedá. Hlavne ak už si to neplatim.
Jelka chapem ťa veď ja som na tom podobne možno nas operoval ten istý ale to je už aj tak jedno. Veľa sa tu negativneho popísalo na tu ružinovsku plastiku. Aj keď to nie je pekne, tak nas pošlu domou bez slova, teda aspoň mne nič nepovedal že ak by sa to nenapravilo, tak prisť na kontrolu napr po pol roku… Akože načo su dobre potom tieto operácie ak to už potom chirurg nechce mať pod dohladom do uplneho odpuchnutia, zahojenia? Nechcu si priznať chybu aj keď to možno nie je ich chyba nikto nevie dopredu ako sa to zahoji ale aspon trošku pochopenia by mohli mať. Škoda peňazi potom. Nie každy zaraba tolko ako oni a napr mne bolo ťažko si odkladať na tuto operáciu. Ale chcela som to mať tiež pekne ako ostatný. a teraz musim zaplatiť znova inemu :- (
A ešte ak sa tam pozriete prvy krat do zrkadla mali by ste odvahu hneď povedať, že sa vam nos nepači? Že je napr nakrivo alebo nesumerný? Myslim že nie. Ja som povedala, že pekný a to všetko zle som si aj tak všimla až doma, tam mi bolo blbe sa prihliadať. A čo už potom, len čakať na dalšiu operáciu a dufať, že vas neodmietne alebo nebude mať čudne spravanie. A mal veľmi neludske spravanie preto idem teraz do Čiech.
Mám 15r. a velky trochu aj krivý nos. Velmi mi to vadí. a chcela by som ísť na plastiku. Na tu môžem však až najskôr o 2 roky. má to niekto za sebou a koho by ste mi doporučili. A ešte sa chcem spýtať či sa tá plastika robí v celkovej anastéze. lebo toho by som sa bála kedže jeden čo si dal spraviť plastiku ostal v kome. takže či sa nedá len znehybniť nos alebo tak… ? dakujem
Da sa nos iba znehybniť, čiže budeš mať iba lokalnu anestezu. Spýtaj sa nato potom chirurga lebo niektorí robia iba v lokalke iný iba v celkovej anesteze a iný ti da na vyber.