Livi je to velmi nezodpoedne, že si už nemala prisť na kontrolu. K takemu chirurgovi by som v živote neišla. Pre mna je hlavne dôležite ako sa zaujima aj po operácii ak je problem riešiť ho… ale takto kam by som sa išla prosiť ak by sa mi noštek nepačil napr po troch mes.? Asi na lampareň
ahoj Naty prosim ta odpiš ako si dopadla u doktora Maršala ja sa chystám k nemu ,ďakujem …
ahoj, smiem sa spytat, kedy ides na operaciu nosa? Ja tiez idem k dr.Červenovi.
Ahojte prosim ma niekto skúsenost s doktorom Červeňom z BB? Tiez sa chystam na plastiku nosa. Dakujem za odpovede.
Ahoj Ivka ozvi sa mi na kacah@centrum.sk
prosim nemohla by si nam poslat fotky pred a po mam 17,5r dceru mame ist Marsalovi a velmi sa bojime dakujem Slavka
ahoj prosim velmi prosim nemohla by si nam poslat fotky pred a po?moja dcera 17.5r chce ist na plastiku nosa Marsalovi ale bojime sa dakujem Slavka
prosim o pomoc poznate dr.siska z piestan?odporucate prosim napiste mi mam 17.5r dceru a chce ist na plastiku nosteka pomozte nam dakujem Slavka na email poprosim odpovede:)
poprosim o pomoc moja dcera ma ist na operaciu nosa dr Siska v piestanoch je dobry dakujem Slavka nemozete nam poslat foto dakujem Slavka
Ahojte…prosim o radu…som z BA a neviem sa rozhodnut, ku komu ist na opku… ci k Dr. Gubovi, alebo Fabrymu alebo Marsalovi… kto ma dobre skusenosti…prosim poradte mi…
Vdaka…
Ahojte ja sa asi pôjdem obesiť :-(. Mam krivy nos po operácii z profilu aj spredu a chirurg mi odmietol reoperáciu, vraj je to dobre…
No a iný chirurg ma odmietol tiež, ten mi zase povedal, že nech idem radšej k tomu čo ma operoval to by bolo najlepšie, lebo on nerada robi opravy po inom chirurgovi. Pripadam si ako odpad do smeti na ktorom nikomu nezaleži.
Ešte som zabudla napísať, že ten druhy chirurg mi vravel, aby som šla radšej na reoperáciu k tomu čo ma opeoval preto, lebo ten predchadzajuci chirurg najlepšie vie čo na nose robil a ako. Môže to tak byť? Čo si mam na kolena klaknuť aby ma reoperoval ten prvy chirurg? Ak by bolo treba tak si znova všetko zaplatim, mam mu to povedať? Že si znova operáciu zaplatim?
a u koho si bola?aby som sa mu vyhla
ahoj…zijem v london… a mam termin na operaciu nosa z dr. ceven na jun… bol mi doporuceny… samozrejme, ze ma zacinana chytat panika ako sa moj termin blizi… ak vam niekto doporuci dr, cerven, alebo jej/jemu robil nos… daj mi prosim vediet… milan xxx
no tak to nie je spravny postoj,chirurg by si mal priznat chybu. ked ti odmietol reoperaciu a je to zle,tak je to chrapun
Prosim a u koho si bola na operacii nosa moja 17r dcera ma ist a keby sa jej toto stalo po operacii doma sa asi pozabijame poprosim ta aby si mi odpisala dakujem Slavka
Slavka bola som v Ružinovskej nemocnici v BA. Pobeham ešte nejake sukromne kliniky veď niekto mi to musi chcieť opraviť. Ja takto nechcem existovať, mala som aj svoj nos pred operáciou nakrivo do ľava a tak mi ho aj nechal nevyrovnal mi ho. Iba mi odstranili hrbolček maly. A z boku ho mam taky hrbolaty. Inak kamaratke spravil ten môj chirurg super nos, krasny zase. Lenže neviem asi každemu chirurgovi nezaleži na psychike pacienta ale na iba na peniazoch.
ahoj, ja som objednany k dr, cervenovi na jun,ak mate niekto po operacii nosa s nin dorbre alebo aj zle skusenosti dajte mi prosim vediet, milan
Dakujem za odpoved velmi sa bojime mame tam ist 17.5 dr,Marsal Trnava prosim neoperoval niekoho ?asi viete co je strach pred operaciuou takze,poprosim Vas mile nosiarky o radu alebo fotky dakujem Slavka
Siska piestany otrasny pristup k pacientovi ,vsak co sa dalo cakat ked konzultacia bola zadarmo:)