Plastika nosa

Beata napíšeš mi prosim ťa na mail kto ti operoval nos v BA? Ďakujem
Mail: karin446@azet.sk

BEA, kde v madarsku ti robili prsia? Ako to vyšlo cenovo?

Marsal pracuje len V Trnave. Ja som bola u neho na prsiach a som velmi spokojna. Je to velmi ludsky, mily doktor. Odporucam. Ale na nose som u neho nebola, ani nevidela pracu jeho. Na nos odporucam jednoznacne doktora GUBU z ULK - petrzalka. Som max spokojna.

Prosim Ta, nemas nahodou kontakt na Marsala, dakujem… :slight_smile: A nevies, ako dlho sa u neho caka na zakrok?

Vobec sa necaka, mesiac pred planovanou operaciou sa objednas alebo skor, podla toho ako si to naplanujes, ja som sa objednala iba mesiac pred a nebol problem, bola som na nose a odporucam a www.marsal.sk

Ja som zisila že je to naozaj ťažke si najsť uprimneho chirurga. Ak vznikne problem je to ešte ťažšie pre vas. Jeden sa robi, že chybu nevidi aj napriek tomu že ste mu to povedali. Iný nerobi rad opravy po druhých a asi ani sam po sebe. A taký uprimný čo by vam povedal, že vidi problem a spýta sa či to opravi, tak taký snaď ani neexistuje. A doprosovať sa za opravu je trošku blbé a hlavne vtedy ak povie chir. že je to dobre len preto že zadarmo sa mu už nechce opravovať. Niekedy si myslim, že cela plasticka chirurgia je len biznis na peniaze a neberu ohľad na pacienta, jeho pocity a či je s operáciou spokojný.

Ahoj, ja Ti musím trochu protirečiř aj keď nikdy nevieš… Dala som si robiť nos, prsia, aj usta operačne a nemá to chybu. Ten nos mi z toho pripadal najťažší.

Anelisa kto ti prosim robil nos?

Všetky operácie mi robila tá istá doktorka.

Boli ste niekto na operácii nosa v lokalke? Ak ano ani vam nezabrala ta naladovka alebo čo to je? Neviem ako som sa mala po nej citiť, ale ja som bola nervozna a bala som sa akokeby mi ju ani nepichli, takže asi na mňa neučinkovala. Ako ste sa po nej citili vy? A to som bola iba na oprave po prvej operácii. lebo na prvej op. som bola v CA. A toto bolo len take dobrusovanie nedostatkov. No ale hrozne, aj kramy som dostala na operačnom stole :smiley: a to som mala mať až o 2 týždne. Niekto znesie v lokalke aj celý nos niekomu to nerobi problem, lenže ja som taký bojko, že som to asi moc preživala, aj keď to trvalo asi 10 min.

Prosim Ta, kolko Ta celkovo vysla ta plastika nosa?

A zabudla som ešte napísať, že musim isť ešte raz v lokalke. O bože to je jak za trest.

Ako ste to riešili ak vam zostal nos po operácii kvôli jazve nesumerný? Pripadam si ako jedina na svete kto ma tento problem, lebo nikto to ešte nespominal.

Všetci mate nos po operácii z každej strany sumerný?

Ahojte, bol niekto z vas na reoperacii u toho isteho chirurga, prvy, ci druhykrat a dopadlo to aj dobre? Ze sa mu podarilo opravit, to co urobil zle? Alebo to dopadlo este horsie?

Mne sa vytvorila jazva vnutri v nose na jednej strane, tu stranu mam celu cudnu, idem na reoperaciu

Ahoj Petaaa, ak by ti to nevadilo mohla by si mi napísať na mail ak nie tu že kto ťa operoval? Bol chirurg ochotný ti to opraviť? Alebo moc nie? Mne sa tiež čudno zahojila jazva a mam nos z každej strany inak. Tak ma to štve, lebo väčšinou sa to nestava tak prečo prave mne :- (

Milé dámy, nebyť tejto stránky, nikdy by som sa nedozvedela, čo obnáša plastika nosa. Mám už nejaké roky a za mojej mladosti sme o plastickej chirurgii nič nepočuli. Poznám len jedného rovesníka, ktorý si dal nos operovať, ale bol evidentne zbabraný. Z orlieho mu urobili taký, že mu doň prší. Keď čítam vaše postrehy, som radá, že som si ho nedala urobiť. Z komplexov som dávno vyrástla, aj som sa vydala, moje krásne dcéry môj nos nezdedili. Manžel mi nikdy za 30 rokov manželstva nevytkol môj nos. Mala som iné prednosti, ktoré vyvážili veľkosť môjho nosa. Takže neľutujem. Vám všetkým, ktoré ste sa odhodlali na plastiku ísť, želám veľa šťastia.

Ahoj Jelka, prosim ta mohla by si mi napisat na mail? Ohladom Op nosa, dakujem angelPALOMA@azet.sk

Aho Monika, ja som bola tiež v ULK na nos. Bohužiaľ už 2x. Rada by som vymenila foto pokiaľ by ti to nevadilo. tara33@centrum.sk