Plastika nosa

Ja tiež, neodporúčam

Dobrý deň resp. večer prajem. Má tu niekto osobnú skúsenosť s primárom “Vemem” Košice-Šaca? Ďakujem.

Evička, ty už to máš v živote jasne nalinkované, ale mz ostatné to chceme trochu ináč. Tak nám to dopraj. Život je o zmene.

Ahojte mate niekto skusenosti s niektorým z týchto chirurgov z BA? Neviem sa rozhodnuť, komu sa mam zveriť do rúk - Chovan, Belovič, Hajek, Palenčar, Minarovjech alebo Koštal?

Deniska, najdite si radšej dobrého plastika na súkromnej klinike

Belovič pracuje v prestížnej súkromnej klinike. Dosť ho chvalia ale osobnu skusenosť nemám.

Oni skoro všetci pracuju ešte aj na sukromných klinikah okrem ružinova. Ale aj tak rozhodnúť sa je ťažke. Je to rozhodnutie na celý život. Ak to nebude dobre spravene alebo podla mojich predstav, ja nemam naladu na reoperácie a ani čas. A ak budem musieť isť na reoperáciu k inemu chirurgovi, tak ani peniaze navyše nebudem mať.

Ja som bola u Maršala na sukromnej klinike. Mam nos celkom pekný, ale ešte by som si chcela dať niekde upraviť nosne dierky, lebo sa mi zdaju trošku akoby vyššie ako som ich mala pôvodne svoje, take normalne. Takže nikde nemaš asi 100% vysledok operácie, to musi byť iba nahoda asi.

Ja stopercentný výsledok mám! Ale moja sestra má zas iný zážítok. Má to zlé, ale bola tvrdohlavá a chcela ísť na inú plastiku a teraz ľutuje

Linda u koho si bola ak sa môžem opýtať?

Aj vam sa stalo, že ste si nevšimli za celý život, že mate nos trošku do jednej strany a po odstraneni hrbollu vam to bolo zrazu veľmi vidno? Mne sa to stalo dr. mi ho nevyrovnal, teraz je mi to vidno ako nikdy predtým, neviem čo mam robiť da sa to vôbec ešte napraviť ak už mam nos raz polamany a poskladany navrchu? Znova s tým hybať? Môže sa to?

Treba rozlišovať, či pracuje len v private a uživí sa, alebo pracuje aj v štátnom, kde má stály plat a v private len tak pižlá. To dosť veľa napovie.

Tak toto je presne ten rozdiel medzi mojím a sestriným nosom. Mne ho robili na dobvre prosperujúcej plastike a mojej sestre to robil takýto fidlikant.

Aj ja by som radšej šla k súkromníkovi.

Čaute baby :slight_smile: už som bola na oprave v Banskej Bystrici, s vysledkom som zatiaľ spokojna, dala som na radu Zory isť inam a oplatilo sa.

Katika už nemusim tajiť to meno, načo. Operoval ma Fedeleš.

Iva musi sa to dať, škoda, že sa to neriešilo hneď, teraz to bude možno naročnejšie.

Ano pôjde to. Mne ho chirurg tiež nechal nakrivo a bolo mi to vidno viacej ako nikdy predtým. Bola som potom na oprave v BB u dr Kovača. Napravil mi aj prepážku, vyrovnal nos spredu a čudoval sa, prečo mi to tak nechal predchadzajúci chirurg.

Ako ste prosim vas prekonali to obdobie pri čakaní na reoperáciu? Ja už idem na druhu reop. a vždy mi tie dni pripadaju ako večnosť. Toto čakanie stale ma nebavi. Škoda že sa nemôže robiť reop. hneď ale sa musi čakať. Som bez nalady a v praci mam občas slzy v očiach ak si na všetko spomeniem, lebo som už chcela mať pokoj a začať život s “novým” nosom. A ak si pomyslím, čo všetko okolo toho som musela zažiť, tak je mi ešte horšie.

Ahoj Sasa a preco musis ist uz na druhu reoperaciu? Je to naozaj take zle? Mysli si to aj tvoje okolie, alebo chces mat nostek proste dokonaly? Drzim ti palce, nech ti cas rychle ubehne a operacia sa podari k tvojej maximalnej spokojnosti, nech mozes svoje myslienky venovat prijemnejsim veciam, ako je dalsia operacia a strach z toho, ako to dopadne :slight_smile: