Ahoj Naty!!!
Aj ja by som chcela ist na opku nosa , mam ho taky zagulateny, prosim ta nemohla by si mi poslat nejaku tvoju fotku na mail, predtym a potom??chcem si byt 100%ista a este kolko si platila??ja ti poslem tiez moju aby si videla, ci mame ten isty problem, diki ti vopred. Katarina
Ahoj Lienka!!!
Aj ty si bola operovana??u Kostala??Poterbovala by som surne vediet, ze kolko stoji unho asi taka op??a nema niekde fotecky, od zien pred a po??vies chcem si byt ista, dakujem ti. Katarina
Ja som bola tiež na operacii nosa a ten pohľad do zrkadla bol zo začiatku super bola som najšťastnejší človek na svete, ale po čase sa mi začal cely najako kriviť a od vtedy mam s tým len same problemy a musím chodiť na reoperácie. Už ma to nebaví stale čakať, kým budem môcť ísť na ďalšiu operáciu. Asi som našla najhoršieho chirurga na Slovensku :((
a u koho si bola?
Naty
a bola si v celkovej, alebo v lokalke? A v Euroclinic su aj iný plasticky chirurgovia alebo iba dr. Maršal?
A ešte ak by ti to nevadilo velmi by som chcela vidieť fotku pred a po ako ti to spravil. Dakujem. A prajem všetko dobre.
katty.s@azet.sk
jasnačka, napísala som ti poštu na azet
tiež som bola u dr. Marsala pred rokom a musim len suhlasit!
ahojte, má niekto skúsenosti s plastikou nosa vo fakultnej nemocnici v Nitre? ďakujem
ano ano dc.fedeles ja som 3 tyzdne poplastike nosa a poviem vam ze ma operoval 25 minut,za lokalnej anastezy uplne paradicka odporucam velmi
a to s tymi minutami nhesrandujem,cely zakrok trval necelu polhodinu co som normalne nechapala
Ahojte!
Aj ja idem na operáciu a strašne sa bojím!Veľmi to bolí?Užívali ste nijaké tabletky proti bolesti?
Ani, operácia vôbec nebolí ani tie dni po operácií nie sú bolestivé, len nepríjemné… Najma tie prvé tri dni ked máš tamponádu, ale to sa dá vydržať… Noštek bude ešte dosť citlivý na každý dotyk ked ti dajú dole dlahu tak si musíš dávať pozor. Ale hovorím, samé od seba to nebolí, nemáš sa vôbec čoho báť. Lieky ani nie, nebude treba… Tak hlavu hore a drž sa!
Ahojte, mam 21rokov a rozmyslam nad korekciou, mam taky dost nepekny nos s hrbolcekom teda tvrda cast,a je pravda ze sa mi az tak dobre nedycha a chcela by som podstupit operaciu len by som chcela vediet asi ako doho trva zakrok?? a ci ste nemali nejake vaznejsie komplikacie…lebo mam strach ale chcem byt uz konecne kocka ved ma rozumiete…ak sa mi niekto ozve budem velmi rada… dakujem a drzim vam palce ak ste sa rozhodli dat sa skraslit…
ahojte… ktoreho lekara by ste mi odporucali? a ake su priblizne ceny? dakujem
ahojte,chcem sa opytat,či neviete o dakej plastickej chirurgii,v žilinskom kraji,alebo priamo v žiline,tiez mam zaujem o plastiku nosa,a neviem o nijakom plastikovi zo ziliny,dakujem
ahoj ja som objednana k dr.kovacovi tak ti potom dam vediet ako to dopadlo…
ahoj chcela by som sa ta opytat ci ta operoval v lokalnej anesteze a kolko ta vysla operacia. diky
ahoj, za mesiac idem na plastiku nosa pri lokalnej anestéze. Z operácie mám velký strach, vraj je velmi bolestivá.najväčší strach mám z umrtvovania nosa nejakými kokainovými tyčinkami, ktoré mi strčia kdesi až do hlavy.Možem sa ťa opýtať na tvoje pocity z operácie?
Kathy ja som u neho sice nebola, ale stoji to u neho okolo 17 000.