Plastika nosa

Nebojte sa, robi sa to lokalne umrtvenie, boli to samozrejme, ale vysledok je uspesny, prezijete to a potom.

Aj ja som uz bola raz na reoperaciu a idem este raz a anie preto ze ho chcem mat dokonaly, ale preto, ze je horsi ako pred prvou operaciou vobec

Ahojte, kto bol nedávno na plastickej operácii nosa u niektorého z týchto chirurgov? : Dr. Marsal, Dr. Guba, Dr. Brozman, Dr. Hedera, Dr. Kováč, Dr. Fábry. Poprosím o odpoveď, ako to dopadlo a koho odporúčate. Ďakujem.

Ahoj, ja som bola pred pár týždňami u Hájeka a je velmi dobrý, ochotný, a zatiaľ je všetko podľa mojich predstáv. Odporučil mi ho druhý chirurg. A nebanujem zatiaľ :slight_smile:

Poznate nejakeho plastickeho chirurga, ktorý sa nebude tvariť pri kontrole, že je nos pekný aj napriek tomu že na ňom budu nedostatky (napr. hrbolčeky, nesumernosti… ) a povie sam od seba či to ešte upravi… ?

Tazko povedat… nesmies ocakavat zazraky a niekedy je nesumernost atd spojena so zlym hojenim, za ktore dr. nemoze. Len dufam, ze vsetko dobre dopadne, ale 100 % istotu ti neda nikto. A hlavne sa rozhodni pre dobreho operatera. Ja sa chystam ku Marsalovi, hoci z neho osobne som nemala boh vie aky super pocit-je trochu divny, ale verim, ze je dobry chirurg.

No mne sa stalo, že som chirurgovi sama povedala, čo mi vadi, on sa asi robil že to nevidi, vravel že je to dobre… pritom som mala nos viditelne do strany. Potom som šla radšej na reoperáciu inam. Nechce sa im už asi opravovať po sebe neviem. Boli by stratovy čo sa týka času alebo leukplasty tiež nie su zadarmo musia ich kupovať, potom asi aj anesteza… to všetko by sa už pri reoperácii nemalo platiť, tak asi preto nechcu niektorý po sebe opravovať si myslim.

Ahojte, chcem podstúpiť plastiku nosa v BA. Viete mi niekto odporučit nejakého doktora, kto už to máte za sebou? A po prípade poslať foto pred a po. E-mail: artep87@azet.sk

Myslim, že dr Guba v ULK by mohol byť taký úprimný, že nenechá len tak niečo zle a ak aj je niečo trošku ako nema byť, tak to potom rieši, nepošle pacienta len tak preč. Kamarátka u neho bola, mala hrbolček po operácii na chrupavke a dr. jej to chcel sám od seba opraviť, nemusela sa ho nejako veľmi prosiť, jednoducho to videl pri kontrole.

A ako reaguje Marsal na “reklamacie”?

Lucia, prosím ťa, poslala by si mi fotku tvojho nošteka, chcela by som vidieť, ako to to spravil. Ďakujem pekne. mail: denisa3113@azet.sk

To mas pravdu, Guba opravi, ked je tam chyba, on neposle prec, ked je nieco zle, klobuk dolu.

Boli ste niekto na operácii nosa u dr Doležala na Antolskej? On robi aj esteticke upravy nosa? Aky je to človek milý? A hlavne odbornik? Dakujem

Aj vam sa zda, ze v skutočnosti mate nos rovno a na fotke ho vidite nakrivo do jednej strany? Asi ma halucinacie :slight_smile: Vidim to tak len ja? Alebo aj vy?

Marsal je hlavne divny po operacii. Mam s nim skusenost, bohuzial nie dobru. Nikdy viac!

Marsal z vas urobi chronickeho stazovaca, odporuci vas na Novy cas :-! ) a povie aby ste sa kludne stazovala aspon mu urobite reklamu :slight_smile: Samozrejme pochybenie neprizna a bude sa bohorovne tvarit, ze u neho dobré!
co si myslite vy a hlavne co citite je mu fuk. Zaplatene ma tak co?

No Katka, tak to si ma fakt nepotesila :-(. Napis mi prosim mail, honey4480@yahoo.de. Ja som za opku uz aj zaplatila.

Evka pre korektnost musim povedat, ze mne robil horne viecka. Bez upozornenia na to kadial povedie rez. Viedol ho mierne nad zahyb oka az do obocia. Vyzera to hrozne a neviem sa s tym zmierit. Daj si vsetko vysvetlit a nenechaj ho, nech si robi co chce. Je to tvoja tvar a ty ju budes do smrti nostit. Drzim palce.

Marsal je vynikajuci chirurg. Nedavno mi operoval nos a som velmi spokojna. Nie len s jeho pracou, ale aj s pooperacnou starostlivostou. Vsetko mi vysvetlil a hlavne ukludnil pred operaciou. Aj ja som sa velmi bala. Na Marsala nemozem povedat jedno zle slovo, len ho chvalit!

Dino bol si v Ružinove? Bol to Fedeleš, alebo Minarovjech?