Plastika nosa

Rozmýšľam o plastike nosa, neporadil by mi niekto, kto má s takouto operáciou skúsenosti, ktorý chirurg je najlepší? Ďakujem veľmi pekne

Viete čo je najhoršie na operácii nosa? Že si pretrpíte to všetko okolo toho - šetríte si peniaze na operáciu, máte rizikovú CA, alebo bolestivú a nepríjemnú lokálnu anestézu, potom modriny okolo očí, opuchnutá tvár, oči, nejaká bolesť, dlaha na nose dva týždne a z toho zničená pleť, zháňanie kto ma odvezie na preväz (ak nechcem robiť po autobuse debila zo seba), poprípade nepríjemné vysvetľovanie taxikárovi, čo sa mi stalo, minimálny plat v práci kvôli PN (dovolenku by mi hocikedy nedali). A ak vám dá chirurg dolu dlahu, tak nos nie je ako by mal byť. Je nesúmerný, krivý, do strany, alebo dlhý a chirurg sa pritom tvári, že krajšie spravený nos ešte nevidel. Hrôza. A ak ho požiadate po pár mesiacoch o nejakú opravu, ešte na vás bude aj kričať, len preto, že akurát nemá svoj deň, má stále veľa roboty a vy ste sa u neho objednala na kontrolu na jeho zlý a preplnený deň (ktorý má už pri vás stále). Ak by som bola veštica a vedela, že toto všetko po operácii zažijem, hlavne to sklamanie potom už aj z chirurga, tak si ešte raz dobre zvážim, komu sa zverím do rúk. Lenže bohužiaľ dopredu nikto nevie.

Danka22, sorry ja viem, ze si mozno sklamana a nastvana, ale napisala si to krasne, neviem sa prestat smiat. Ano je to tak, ja som taky horor prezila po modelacii prs, na kontroly som cestovala 400 km, ale chirurg je velmi znamy, ja by som mu bola uplne jedno, takze moju reklamaciu mi “nezhltol”, takze zo 100 nosov sa jeden nepodari a keby si mna po opke videla, cisty pripad pre psychiatra.

Ahojte, chcem ist na plastiku nosa. Pravdepodobne to bude P. Marsal, ale mam strach, ako budem vyzeraz po a ci sa mi bude novy nos hodit. Ake mate skusenosti s dr. Marsalom? Dakujem za odpoved.

Maximalna spokojnost s klinikou, s doktorom a aj s vysledkom, mozem len odporucat !

Chcela by som poprosit o Vasu radu. Ktory z doktorov je najlepsi? Mudr. Guba, Marsal alebo Dolezal?

Prosím Vás kde má ordináciu dr. Marsal alebo Doležal. A na akej stránke by som mohla vydieť ich práce? Tiež rozmýšlam nad plastikou nosa, ale neviem sa rozhodnúť. Ďakujem

Ahoj, prosim Ta, kolko Ta to vyslo? A katka123, aj ja mam strach, ako by som vyzerala po operacii a ci vobec by mi stuplo sebavedomie.

Ja som bola u Marsala a vobec nie som spokojna, nos je uplne na prd a uz teraz - 3 mesiace po operacii planujem reoperaciu, ale urcite nie u Marsala!

Ahoj Maja, kedy ideš na kontrolu? Možno ti sam navrhne opravu. A čo sa ti na nose nepáči ak sa môžem opýtať?

Prosim vas boli ste niekto na operácii nosa u dr Palenčara v Ružinove? Boli ste spokojný s výsledkom operácie?

Ja by som na tvojom mieste volila radšej súkromnú kliniku. Tam sa o teba postarajú a po nepodarenej operácii ťa nenechajú čakať 3 hodiny na chodbe so sadrou na nose.

Ano, súhlasím s vami. Aj ja mám super pocit z peknej kliniky, super personálu, krásnych recepčných a skvelej odborníčky. Ja som bol v Pezinku, je tam krásna luxusná klinika. V slepej uličke, aspoň som sa necítil ako idiot, keď som odchádzal so sadrou na nose. No dievčence aj my sa chceme páčiť. Kajo

Uplne s tým súhlasím. AJ ja mám podobnú skúsenosť.

Záleží od toho, ku ktorému chirurgovi ideš. Ja som bola tiež v Ružinove a chirurg mi vždy povedal o koľkej mám prísť na preväz a v tú dohodnutú hodinu prišiel a zavolal ma dovnútra (± 5 min.) Nečakala som na chodbe ani 15 min.

Robili mi rhinoplastiku 25.8.2010 v Bystrici, ak by niekto chcel pradiť, rada odpoviem.

Ahoj, skús konzultáciu www.jezovitova.sk. Je veľmi šikovná, mne robila nos a dopadlo to dobre. Na konzultácii dostaneš knihu, kde sa všetko doma dočitaš a aspoň uvidiš jej prácu.

Ja neviem, načo som šla na operáciu nosa vtedy, keď som nemala ešte internet, nemuselo to tak zle u mňa dopadnúť ako dopadlo. Nemala som prehľad o chirurgoch a ani tušenie, čo všetko sa dá s nosom spraviť. To mám za to, že som bola nedočkavá, mať už pekný nos. O pol roka po operácii som si dala zaviesť internet a ľutujem, že som s operáciou nepočkala vtedy. Mohla som chirurgovi povedať, že nechcem, aby bol dlhý a krivý. Stale som mu vravela iba, že tam nechcem hrbolček.

Ahojte, chcem sa spýtať, kto je po operácii už dlhšie, že ako dlho vám trvalo, kým vám zmizol malý hrbolček v strede nosa navrchu. Medzi kosťou sa chrupavkou? Prelepovali ste si ho na noc a cez deň stláčali ako ja? Mám mesiac po operácii a zatiaľ je skoro rovnaký, asi 3 mm vystúpený. Možno minimálne je menší, ale ak ho odlepím, tak do hodiny je rovnaký ako hneď po operácii. Neviem dokedy vám to zmizlo. Mám si to prelepovať na noc a stlačať cez deň - tlakové masáže sa to volá, aspoň rok?

Aký hrbolček? To tam nema byť. Ja som mala po operácii, nos navrchu úplne hladký aj na pohľad aj na dotyk. Skúšaj teda ešte prelepovanie a masáže ale ak to maš mesiac myslim, že to už nezmizne. To sa potom doupravuje operačne zbrúsením.