Žaneta, prosím ťa, u koho si bola ty na operácii?
Hrbolček Ti žiadným stláčaním a prelepovaním nezmizne. Tlaková masáže a tlačenie na nos do strany je kôli hojeniu a vyrovnávaniu nosa. Tak ako mi vyzeral nos po 2 mesiacoch ostal rovnaký akurát ešte stále chudne a sú výraznejšie kostičky. Všímaj si na ňom to pekné a teš sa z toho.
Bola som u dr. Červeňa v BB. Môžem odporúčať som veľmi spokojná s výsledkom operácie
Zistila som už, že mi nepomáha ani prelepovenie ani stláčanie, zbytočne ma z toho bolí celý nos navrchu. Asi to nechám už tak a o rok pôjdem znova na reoperáciu.
Ahojte, prosím čo mám robiť? Bola som na operácii aj na reoperácii u dr. Hájeka, nos ešte nemám v poriadku, teda nie je taký, ako by mal byť. Zo začiatku po reoperácii bol Ok, potom sa to začalo kaziť. Neviem ako mu to mám povedať, ak som nemala už prísť na kontrolu. Je mi to dosť blbé, nechcem, aby bol na mňa naštvaný, že sa mi stále niečo nepáči. Asi bude lepšie ísť inam však? Len si musím našetriť peniaze.
Najde sa tu niekto, kto bol na plastike nosa v lokalnej anestezii? Rada by som vedela ci je to uplne bezbolestne a ci sa to da vydrzat ked clovek vsetko pocuje?
Nečakaj, že ťa príjme s úsmevom. Našetri si peniaze a choď inam. On nemá čas na pacientov a ešte k tomu na tých, ktorí už u neho boli.
Už dlhšie premýšľam nad plastikou nosa, lebo ten svoj nenávidím. Ale mám veľký strach, je to bolestivé? A nemá niekto skúsenosť s MUDr. Danielom Mládekom z Nitry? Ďakujem, fakt mi pomôžete.
Fajn, už nebudem plakať kvôli nosu, lebo by som zostala v tejto nalade asi celý život. Jeho sa už aj tak bojím. Teraz budem myslieť na to, že pôjdem za niekym iným a bude všetko OK.
Ahojte, ja mám termín 6.12. u Kováča v BB v CA, tak držte palce, bojííím… Dnes práve dávali v správach, že v Poľsku sa nejaká baba neprebrala z anestézy po plastike pŕs.
Ahoj a u koho si prosím ťa bola? Ja idem ku Kováčovi 6. 12. Bola si v celkovej anestéze ako to tam celé prebieha? a čo pooperačná bolesť? si spokojná s výslekom? ďakujem. už sa mi to blíži…
Nemyslím si, že uvažuješ správne. MUDr. Hájek je určite dobrý odborník. Ak si mu dala dôveru na začiatku, myslím, že by si ho mala smelo a zodpovedne predovšetkým ty sama osloviť a dôverne, teda všetko mu normálne slušne vysvetliť s čím nie si spokojná a samozrerjme rešpektovať jeho odborné rady. Vôbec nie je u teba opodstatnený strach / ten si nemala na začiatku /. Predsa máš aj nárok na nejakú záruku, pokiaľ si si zákrok zaplatila. Prečo by si mu mala prejaviť nedôveru tým, že by si išla opravovať niečo, čomu ty nerozumieš niekomu ďalšiemu? A čo si pomyslí ten ďalší lekár o tebe? Veď v tom ide aj o tvoje zdravie, nie len krásu a o peniaze. A tiež si myslím, že aj o česť toho lekára, ktorý musel veľa študovať, aby robil tak zodpovednú prácu chirurga. Aj to treba vedieť, že lekár musí neustále študovať nové to nie je ako kúpiť si tovar, ktorý ak sa mi nepáči idem na iné trhovisko. MUDr. Hájek je výnimočne dobrý lekár vo svojom odbore. Tak choď a hneď. Ide o teba.
Skusena. Tebe robil nos? Alebo si sestrička? Ja ak som bola na reoperácii som sa citila akoby som ho otravovala, už bol iný v spravaní, stale sa ponahľal a normalne som mu nedokázala skoro nič povedať čo som chcela. Ja mu verim a rada by som k nemu šla znova, len viem žeby to už bolo pre neho blbe ak by v nemocnici bol znova niekto koho operoval. A najviac je to blbe mne lebo sa bojim znova jeho reakcie. Možno nie je taký ako si myslíš a ak si bola u neho len raz tak nemaš ako vedieť ako by sa spraval ak za nim prideš znova.
Ahoj Zanetka, ja som sa tiez objednala k Cervenovi na konzultaciu, a chcem sa ta spytat ako rychlo ta potom zobrali na OP? Dakujem
Mel ak vieš, žeby si s nim už nedokázala normálne komunikovať, alebo z nejakého dôvodu on s tebou, tak choď radšej inam, lebo sa nedohodnete a reoperácia by nedopadla dobre len preto, že si sa mu bála niečo povedať, alebo všetko čo ti na nose ešte vadí. Skúsená a že ide o česť toho lekára? Mel za ním môže prísť a slušne sa ho opýtať na problém. Ja tiež nepochybujem že je to skvelý odborník, ale niekedy ani nestačí dodržať to porekadlo, že správaj sa k ľuďom tak ako chceš aby sa oni správali k tebe.
Moja sestra je hrozná citlivka. A keď to vydržala tá, tak to vydrží každá, vravela mi, že to vôbec není také strašné.
Prvý krát to možno nie je také strašné, ale pri reoperáciach to boli neskutočne. Viem to podla seba, lebo mi slabo zabrala lokálna anestéza a citila som všetko, aj rezanie, otváranie nosa, hrozná bolesť - už nikdy viac v lokálke nepôjdem, radšej si zaplatím CA ak by niečo. A ešte k tomu som sa ma operačnom stole celá triasla a strašne mi bušilo srdce a chirurg mi neveril, že ma to môže bolieť. Mäsiar jeden
Poradíte mi prosím nejakého chirurga, ku ktorému by som mohla ísť na opravu a ktorý ma neodmietne so slovami, že po iných chirurgoch neopravuje? A ktorý tiež robí pekné a prirodzené nosy, aby som nedopadla tak, že vôbec nevyjdem na ulicu. Ide u mňa síce len o malú korekciu ale aj tak, bojim sa ako to inde dopadne. Ďakujem.
Ahoj, tak ako si dopadla? Si spokojná?
Takže som si pozerala fotky od pár dievčat čo mi poslali po operácii, asi od štyrch rôznych chirurgov, a ak mám pravdu povedať, skoro žiaden sa mi nepáčil, potom som si pozerala fotky Dr. Hajeka na jeho stránke, a tam sú nosy čo by som chcela aj ja, jeden je tam presne taký, ako by som chcela a by mi dokázal spraviť - opraviť po sebe :-). Len nejako za ním nemám odvahu ísť, už z predošlej skúsenosti s nie veľmi dobrým spravaním. Možno za 5 rokov, ale toľko sa mi zase čakať nechce :-(. Tak mi aspoň prosím poraďte niekoho schopného.