Prosím Vás aké máte skúsenosti s Mudr. Martin Švec on je primár v BB.
Ahoj ja mam termin na 5. juna plasticka operacia nosa a usi naraz u mudr. Cervena. Na usi sa nebojim len z nosa mam trosku obavy… Mozes mi prosim povedat ako toprebiehalo? Mas ten nos naozaj krasny? Si spokojna?
Prosim vas mohli by ste mi poslat fotku pred aj po operacii plastiky nosteka? Operacia od Mudr Cervena… Hlavne by som chcela vidiet z kazdej strany hlavne spicku som k nemu objednana na plastiku nosteka a chcela by som vidiet jeho pracu Bibipospiech@gmail.com
DAKUJEM VOPRED
Ahoj, chcela by som sa spýtať koľko trvalo, kým ti nos a okolie odpuchlo a mohla si ísť opäť do práce? Ja som objednaná na konzultáciu v novembri tiež k pánovi Červenovi.
Ďakujem
Ahoj Diaaa. Našla som tvoju otázku, a mám ten istý problém. Som 4 deň po operácií, a tiež sa mi zdá, že nos mi stojí dohora ako rypáčik. Dúfam, že to tak neostane. Ako si dopadla prosím ťa ty? Veľmi pekne ti ďakujem za odpoveď.
Ahojte!
4. júla som bola na plastike nosa. Operoval ma pán MUDr. Hájek v BA. Išlo skôr o zdravotné problémy kvôli dýchaniu, milujem hory a turistiku ale dýchala som prakticky len jednou časťou nosa tak niekedy bolo namáhavé robiť to, čo ma baví. Teraz šťastne dýcham, ľudia, ktorých ani nepoznám vidia na mne zmenu pochvaľujú prácu pána doktora a ja už plánujem dovolenku na horách. Pánovi doktorovi patrí veľká pochvala a obrovské ďakujem.
Ahojte ja idem na konzultaciu k Dr. Očenašovi s nosom chcem sa spytat ci je naozaj taky dobry mohli by ste mi napisat o skusenostiach s nim a ci roby pekne nosy a celkova cena kolko ma to asi vide dakujem
Ahoj monika… chcem ist k mudr hajekovi na operaciu nosa mohla by si sa mi prosimta ozvat na mail erik18393@azet.sk… iba par otazok naozaj by si mi pomohla velmi, dakujem za odpoved
Cauko eva… rozmyslam akeho doktora si vybrat, mohla by si sa mi ozvat na mail erik18393@azet.sk… iba par otazok dakujm velmi za odozvu
Cauko, bola si u p. Marsala na operacii nosa ? ako si spokojna ?
Ahoj bol si na operacii u Marsala ? ako si spokojny ?
Prosím ťa, mohla by si mi povedať koľko ťa stál zákrok vo vojenskej nemocnici v Ružomberku? A ako dlho si čakala na operáciu? Ďakujem.
Janka, s čím presne si nespokojná? Zvažujem, že tam pôjdem, a tak by som chcela nazbierať čo najviac info. Vďaka.
ďakujem som spokojná aj po operácii, bude sa možno niečo málo vylepšovať. Nakoľko som mala nos aj po úraze a trošku mám na ňom hrbolček. No, nieje to skoro vidieť. Je nádherný a som vážne spokojná…
Ahoj… si asi jediny chlap co pozeram na forach co bol na plastike nosa u Marsala… prosim ta mohol by si sa mi ozvat na mail erik18393@azet.sk… na operaciu idem o dva tyzdne a chcel by som sa spytat par veci
Ahojte, prosim vas robila niekomu plastiku nosa mudr simonova? kazdy ju chvali, ale v suvislosti s nosom som o nej nic necitala, dik
Ahoj, v marci sa chystam na rhinoplastiku. Ani sa tak nebojim toho, že by sa nos nepodaril ale tie opuchy ! budem mat len 3 týždne volna a musim sa vratit do prace. čo to vlastne znamena že tie opuchy miznu aj rok? to budem mat napr. pol roka spuchnutu špičku nosa? Na opku chcem ist hlavne koli špičke nosa, nemyslim že mi budu lamat kosti, ale možno mi trochu upravia hrbol. Kedy po operacii ste sa vratili do prace vy?
Ahoj. Videl som tvoj príspevok kde si sa pýtala či má niekto skúsenosti s klinikou Chiramed a MUDr. Magdom. Uvažujem nad využitím služieb tejto kliniky, preto by som sa chcel opýtať či už máš s nimi nejaké skúsenosti. Za odpoveď ďakujem.
Maršal síce odoperuje ale pozor, neurobí vám reoperáciu. Je to o ňom známe, bude sa tváriť že všetko je ok. Nechce sa mu predsa makať zadarmo. Sama som musela vyhĺadať iného odborníka.
Ahojte. Chcela som sa spýtať, či bol niekto z vás na plastickej operácii nosa v Martine a ak áno tak u akého lekára. . Chcela by som bližšie informácie. Prosím kontaktujte ma na lucia1059@azet.sk. Len pár otázok. Ďakujem