Plastika nosa

Ahoj, chcem sa ta prosim ta opytat, pan doktor ti nakreslil na fotku ako ti zmeni nos, alebo ti iba na konzultacii povedal ako ti ho zmeni a ty si isla? Prosim ta ja by som velmi chcela vidiet fotku pred a po. Dakujem za ochotu.

Ahoj, ja som 6 tyzdnov po rhinoplastike a mozem povedat, ze uz si len uzivam krajsi nos. Pytala si sa tu niekoho ako prebieha konzultacia, tak ti poviem aka bola ta moja. Prisla som k pani doktorke a ta mi rovno povedala co bolo na nose zle (velky k mojej tvari, mierne do lava, s hrbolom). Dala mi do ruky zrkadielko a popisala mi co by zmenila - zmensit spicku, mierne zdvihnut, odstranit hrbol a vyrovnat. o 3 tyzdne som uz lezala na stole a po 50 minutach som pozerala TV. Tyzden som dychala ustami kym odpuchla sliznica, bolo to neprijemne ale da sa to v pohode vydrzat. S vysledkom som velmi spokojna. Netreba sa nicoho bat.

Ahoj ja som u nej boal na prsiach a poznam vela znamych zien co necakali k červenovi a dali si nej velmi zly vyber, mala som problem a ani mi na email neodpisovala a akonahle som jej operaciu zaplatila viac uz ju pacient nezaujima, starovala sa aj kamaratka, druhej vynadala a tretia robila modelaciu a nakoniec sa nanu vykaslala, za tie roky co som bola u nej som lena len zle pocula

A ako si spokojna po roku Tana? Dakujem za odpoved.

Budem rada, ak napises svoj nazor po operacii. Dakujem

Ahojcek, ja som prednedavnom bola na oboch zakrokoch, len boli take lahsie by som povedala, a teda prsia : bola to reoperacia, teda vlozenie vacsieho implantatu a nos: makka cast zuzenie. Vsetko bolo super a celkom aj odporucam oba zakroky, kedze nos neboli vobec a prsia sa daju prezit. Vyhoda je jedna narkoza a spanie na chrbte, prsia ti nedovolia spat inak a nos potrebuje spanok na chrbte, prve dni su tazke ale ked sa len lezka tak je to super. Odporucam oba naraz, ale len u Dr. červena, vysledok je zatial krásny aj ked nie konecny kedze nos aj prsia pracuju

Ahojte, ma niektora z Vas skusenosti s dr. Hajekom, velmi by mi to pomohlo.

Ahoj Bejby, mohla by si sa prosum Ta somnou skontaktovat ? Kristina

Ahojte chcela by som sa opýtať… som 4 den po operacii… robil mi aj prepažku aj z profilu taky hrb mi zmenšoval… a zda sa mi ze mam ten nos dost dohora taky rypak akoby… viem ze je to este skoro lebo som aj trochu napuchnuta ale chcela som sa opytat ci s tym mate skusenosti ci sa to este nejak zmensli alebo padne ten nos trochu nizsie lebo mam z toho take zmiesane pocity…

Katka ako si spokojná s operáciou? Ja som objednaná na apríl u DR Červeňa. Môžeš poslať nejaké foto?

NIka si spokojná s operáciou? Ak môžeš pošli foto tanah@windowslive.com Dík

Ma niekto skusenost s klinikou Chiramed Kosice s Dr. Magdom?

DObry! Prosim napiste mi! Chcela by som sa pytat! Dakujem!

Ahoja AAA!
Ako sa máš po operácii? Si spokojná? K

Ahoj EVAA!
Mohla by si prosím kontaktovať so mnou?
K

Nikusa, u koho si bola?

Táňa, chcem sa ťa opýtať, ako je kolegyňa spokojná teraz s nosom od MUDr. Sičáka a či poznáš aj nejaké iná žienky, čo si tam boli robiť nos? ďakujem

Ja som tam bola a vôbec nie som spokojnaaa! prave naopak

Prosim ta a ktora doktorka ti robila nos ? DAKUJEM

Ahoj chcel by som sa ta opytat no tu tvoju operaciu rhinoplastiky, ako dlho sa ti to hojilo mylim aspon ako skoro si bola na pohlad v ok stave… chystam sa na rhinoplastiku ale ku Svehlikovi nepoznas nikoho kto bol u neho? Dakujem