Plastika nosa

Ahojcek, ja som tiez objednana, zatial len na konzultaciu, mohla by si mi prosim poslat nejake foto resp. nejake pre a proti? Moj mail:nany26@centrum.sk dakujem;-)

Dobrý deň, mozem poprosit meno tej kliniky kde ste boli operovana? A mozem poprosit aj obrázky pred a po?
Ja som bola 16. 3 na rhinoplastike, no zial nie som spokojná s výsledkom. Potrebovala by som íst na druhu operaciu ale potrebujem uz 3D fotku kde uz budem vidiet dopredu ten konecny vysledok.
a vy ste spokojná s výsledkom? A kolko ste zaplatili ?
Dakujem za odpoved a za fotkx

Ahoj prosim, poslala by si aj mne foto pred / po ja idem za 3 tyzdne sice je uz asi neskoro byt v strese ale velmi by ma to ukludnilo :slight_smile: ) ) dakujeem moj mail je adkaadka28@gmail.com :slight_smile:

Ahoj chcela som sa spytat u koho si bola. tiez sa rozhodujem ale vobec neviwm ku komu mam ist.

Ahoj, prosim ta ako to prebiehalo v tej lokalnej anestezii? resp preco si nesla v celkovej? :slight_smile: to je taka moja dilema toto…

Ahoj, prosim ta kolko si platila u DR Karasza lebo idem tam, tiez som nenasla ziadneho dr u nas kto ma podla mna esteticke citenie, …
dakujem za opdoved

Ahoj, prosim ta mozes mi poslat fotky nosteka?

Ahoj pocula som uz o tom plastickom chirurgovi taktiež mal skvele referencie, a chcem ta poprosit nejake foto na mail, domanska.julia@gmail.com, dakujem pekne

Ahoj to je tato klinika ? http://www.marsal.sk/#! bio/cf2p
v Komarne? dakujem.

Ahoj a kde si bola ?
dakujem

Ahoj, môžes aj mne poslať tie fotky?

DOBRY VECER. Ak Vam mozem odporucit tak Mudr. Marian Sicak. Posobi v ruzomberku. Je perfektny septorinoplastik. Robil mi cely nos a som velmi spokojna. Cena operacie je 910eur. Telefonicky sa mozte objednat na tel. cisle0444382637, 2635, 2570. Keby sa mi daco stane s nosom pojdem z nova za nim

1 lajk

Ahoj, aj ja zvažujem dr. Košťála, ako si prosím dopadla? Ďakujem

Ahoj vedela by si mi poslať foto po tej operácii u Dr ČerveňA? Ďakujem krásne môj mail martinagolianova7@gmail.com

Pred dvomi rokmi som bola na turbinoplastike, velmi som sa jej bala, hlavne toho, že to bude boliet a bude sa to dlho hojit. Ale teraz nelustujem. Uzivala som Wobenzym a ten mi velmi pomohol, aby som bola rychlo fit

Dobrý deň pani Miroslava chcela by som sa spýtať, či je možné si dať plastiku na splátky? Neviete mi poradiť? Nakoľko v niektorých klinikach je možnosť na splátky. Dakujem

Boli ste niekto na plastiku nosa u Dr. Očenáša? Ak áno napíšte aké máte s ním skúsenosti. Aké robí nosy?

Ja som bola na septoplastike a turbonoplastike. Mala som z toho obavy, ale operacia dopadla velmi dobre. Ked i z nosa vytahovali tamponaz dost to bolelo, ale inak som to zvladla velmi dobre. Brala som wobenzym, ktory mi pomohol proti zápalom…

Ahoj, môžem ťa poprosiť o fotky na mail? Silvia.dedikova@gmail.com
Ďakujem pekne :wink:

Ahoj, ja som bola pred týždňom na plastike v Košiciach. Nemôžem povedať ani jedno krivé slovo. Po týždni sa mi to tak krásne zahojilo, nemusela som brat ani tabletky proti bolesti, len antibiotiká. Ambulancia vyzerala super, skvela starostlivosť, skvelý personál, uz len dať dole obväz ale uz som videla prácu doktorky a som maximálne spokojná. Možem len odporučiť.