Poistovna dovera

presne tak je to, ako si to napisala. a novy preukaz poistenca ti pride normalne domov postou, nemusis ani nikam chodit kvoli tomu a vybavovat. stary je najlepsie, ked odovzdas na predoslej poistovni alebo tiez im ho mozes zaslat si myslim. lepsie takto, ako by sa mal niekde len tak povalovat s tvojimi udajmi.

ale pokial viem, tak ten preukaz poistenca je aj normalne v aplikacii, ze ho netreba zvlast nosit so sebou, nie?

No ja ho mám v aplikácii, takže so sebou ho už ani nenosím, pokiaľ nejdem k nejakému lekárovi, kde ho treba dopredu akože odovzdať aj s veľkou kartou. Však v lekárni sa preukážem takto, keď si idem po lieky a u môjho doktora to už bežne takto funguje, niekedy stačí keď len dátum narodenia poviem a už si to vie dohľadať on v systéme.

To tam musis byt potom asi dost pravidelne, ked od teba nic nepytaju. Staly zakaznik :smiley: Ale hej, to uznavam aj ja, ze je to prakticke. Ked spravili aj tie elektronicky predpisy na lieky, tak je to este o to lepsie, ze nemusis nosit ziadne papieriky a karticky, ale ozaj to mas vsetko v tom mobile. Ten nosi so sebou v dnesnej dobe uz kazdy.

tak ale to nie je hadam jedina vyhoda, ktora z toho poistenia plynie, nie? :slight_smile:

ak si dobre pamatam, tak tych benefitov by mali ponukat a poskytovat nejak okolo 50, vyse 50. takze nie, toto isto nebude jedina vyhoda :slight_smile:

kolko?? to az tolko? najdem nejaky zoznam alebo take nieco? lebo skusila som akoze tak z hlavy, ze asi by tam teoreticky mohlo byt, ale nenaratala som ani desat a nie este vyse patdesiat. ma to zaujima, pretoze je to podla mna dobre. proste kazda usetrena korunka sa zide. tie zakroky a lieky a toto vsetko okolo lekarov nie je najlacnejsia zalezitost.

to by ma celkom zaujimalo, ake si z hlavy vymyslela benefity. vsak to sa ani neda. ale vies si pozriet zoznam normalne na ich webe. tam to je vsetko vypisane a este aj blizsie k tomu uvedene popisy.