Poistovna dovera

to ale nepríde asi priamo môjmu kožnému? resp. akože kožnému v mojom obvode, alebo ako by som to napísala.

To asi nie, si zober, kolko koznych lekarov by to tym padom muselo riesit. To maju asi niekoho, s kym to maju nejak dohodnute, ze riesi vsetky tieto ziadosti, co pridu.

… okrem kožného sa dá aj nejaký terapeut takto podobne riešiť… že cez aplikáciu alebo ako… presne neviem, ale viem, že mi prišlo niečo také mailom…

1 lajk

Čo to obnáša. Aj to niečo stojí? Teraz vyzniem, že sa pýtam pre niekoho iného, ale chcem to vlastne vedieť pre seba. No skutočne ide o pomoc pre niekoho iného, kto má strach zveriť sa niekomu inému a hlavne cudziemu. Možno toto by bola cesta.

Ahoj, vyskusaj si pozriet tu viacej o tom https://www.dovera.sk/aktuality/5129-psychologicka-pomoc-pre-poistencov-dovery-je-dostupnejsia alebo to pripadne posun danej osobe.

vau! som nevedela, ze nieco take je vobec mozne. myslim, ze je to velky krok vpred. viacej takychto sluzieb prosim a dostat ich viacej do povedomia ludi. potrebuju to!

A to je tiez zadarmo, ano? Ci je to nejak spoplatnene? Este som citala nieco take, ze aj nejaka dalsia aplikacia je na to, tak neviem, ci je to to iste, alebo je toho viacej.

Pozri ešte aj tu viacej info Podpora duševného zdravia - Benefity | Dôvera A myslím, že už by si informácie mala mať kompletné :slight_smile:

Vy ste super, človek sa podozvedá toľko nových vecí. Akože ja viem, že majú kopec benefitov a ono sa to asi stále aj rozširuje nejak. Lebo trebárs o tomto som zatiaľ ešte nepočula, nečítala.

To vsetky taketo informacie sa daju najst aj v tej ich aplikacii? Nevies? Ci je lepsie pozerat to na stranke? Tam je toho viacej?

Ano dakujem, pozrela a uz je mi to jasnejsie. Objavila som aj ine zaujimave veci, ked som sa tam preklikavala hore dole :slight_smile:

napriklad co, vsak sa podel aj s nami ostatnymi :smiley:

Vieš koľko toho je? Pre mňa je veľká výhoda aj to, že nemusím so sebou nosiť preukaz poistenca. Lebo to podľa mňa neexistuje nikto, kto by ho stratil alebo niekam zapatrošil viackrát ako ja. Isto sa nájde niekto, kto je na tom podobne ako ja. Keďže mám predpísaných aj na dlhšie obdobie viacero tabletiek, tak to je ďalšia výhoda, že to mám všetko v aplikácii uložené tiež. A rovno aj tie preplatky si vieš pozrieť, ako sa ti narátavajú a koľko ti nakoniec na tom vrátia peniažkov.

ahojte. ked ste menili poistovnu, tak uz vam prisli nove preukazy poistenca prosim?

Uz zacali chodit, este nemas? A dala si si poslat na adresu alebo na pobocku?

Videla som, ze pisali, ze uz posielaju. Tak si kontroluj schranku, alebo si vyskusaj zavolat na pobocku a budes vediet na sto percent.

// alebo stiahni aplikaciu a tam mas aj preukaz poistenca rovno, takze nie je ani nutne, aby si ho fyzicky nosila so sebou :slight_smile: //

nerobia s tým ale problém, keď sa len tým preukážeš?

A prečo by mali? Však všetky údaje, ktoré potrebujú, tie sú tam uvedené. Inak moja lekárka napríklad preukaz poistenca už ani nepýta pri tých pacientoch, ktorých pozná roky. Proste vyberie kartu a ide sa na to :smiley:

tak to ta uz pozna, to je ina situacia. ale ked ides niekam prvy raz na vysetrenie, tak ten preukaz potrebujes, alebo ked ti ide vymenny listok vypisovat alebo ja neviem. hoci tiez je fakt, ze aj toto uz funguje asi vsetko elektronicky v dnesnej dobe.