Poistovna dovera

Prosím vás, tí, čo ste tu poistení, máte tu poistení aj svoje detičky? Je to asi výhoda to mať takto narovnako, však?

Jasne, ze je to takto lepsie. Mas aj udaje, vsetky info v aplikacii o sebe a zaroven aj o tvojich detoch. Automaticky to tam mas zadane, nemusis tam vypisovat vobec nic. Za mna super.

mam tri deti. vsetky tam mozem mat naraz? je to prehladne?

samozrejme, nech uz mas deti kolko chces, ty ich v aplikacii uvidis vsetky pekne, rozkliknes, kazde mas zvlast, je to absolutne prehladne, aj vsetky tie informacie. zvlast mas seba, zvlast deti.

Ono aj ked sa ti narodi babatko, tak ho nemusis prihlasovat, pokial mu teda neplanujes menit poistovnu, prihlasia ho tam automaticky. Funguje to takto od 1.8.2022 , je to dane zo zakona, podla ktoreho je narodene babatko automaticky poistene v zdravotnej poistovni matky. :slight_smile: Cize ty s tym nemas ziadne starosti, podla mna to nema chybu.

prvykrat mam takto ze aj aplikaciu, co sa poistovni tyka, tak je to pre mna vsetko este take nove :smiley: dakujem za info. a menit rozhodne neplanujem, myslim, ze sa to tak len zbytocne komplikuje, ked je kazdy poisteny inde, co sa domacnosti/rodiny tyka.

Presne tak, ani v tom nevidím vlastne nejaký zmysel. Myslím si, že je človek poistený v takej poisťovni, ktorej verí, tak prečo by to malo byť inak v prípade jeho dieťaťa?

popozeraj si v aplikacii aj vsetky tie benefity :wink: niektori ani nevedia, na co vsetko maju vlastne realne narok.

Mňa to dosť štve, pretože si nepamätám prihlasovacie údaje. :unamused: Ale využívala som ju často.

Toto sa aj mne stalo, ze som sa tam nevedela dostat, ale tak ty si vies zabudnute heslo zmenit, nastastie. Daj si to na poriadok, stoji to za to :slight_smile: Tato aplikacia je velky pomocnik rozhodne.

To je pravda, mne teraz piplo toto v appke napriklad.

Cize aj na taketo novinky je to super, ze ta to upozornuje, aby si mala prehlad.

2 lajkov

no parada, moznoze sa konecne dokopem ist na to zmeranie zraku, pretoze z toho mam celkom strach. nechcela som nosit okuliare, ale uz sa vlastne kvoli tomu aj bojim sadnut za volant, takze budem musiet skor ci neskor. :confused:

Nie je sa čoho obávať, ide o tvoje zdravie, treba to riešiť. A ďalšia vec - Dôvera má aj benefit na rámy či sklá okuliarov, takže to je tiež super využiť.

A ty už si tento benefit využila?

Mala som aj ja tu moznost, treba fakt vyuzit, co sa da, co ponukaju a vytazit z toho co mozno najviac. Su to velke vyhody a kazda poistovna to ma inak, tak aj toto ma tak “prinutilo” zamysliet sa, ci zostat tam, kde aktualne som alebo ist do Dovery. Presli sme sem a nelutujem vobec.

1 lajk

Nemas preco lutovat, nakolko tebe ako poistencovi vyplyvaju rozne vyhody a benefity, ktore vies vyuzit pocas celeho roka. Clovek fakt nevie, co sa mu prihodi a aku pomoc bude potrebovat. V tomto sa na to da spolahnut. Ja uz som napriklad absolvoval niekolko dolezitych vysetreni, na ktore som siel prednostne len vdaka tomu, ze som tu poisteny. Takze za mna absolutne super.

Toto je inak dosť podstatná vec, aj keď zdravému človeku to tak úplne nepríde, ale v prípade, že sa objaví nejaký nečakaný zdravotný problém, tak takýto benefit ti vie celkom dosť zahrať do karát. :slight_smile:

Ved prave. A myslim, ze kazda poistovna to takto ani nema. Ze sa dostanes prednostne na nejake to vysetrenie.

Ved prave, niektore to v benefitoch vobec nemaju a aj to ma presvedcilo.

Tak tie benefity si vies aj pozriet, to je podla mna zakladna vec, ktora by ta realne mala zaujimat, ked si vyberas poistovnu.