to fakt?..nepoznam nikoho kto by to nelubil…
tak vidíš, už poznáš, neviem ja tomu neviem prísť na chuť
zaujimave…ale tak jasne kazdy mame ine chute…
Kedysi som to ani ja nemusela, ale posledne dva roky je to zavislost pre mna
Neviete či už teraz majú aj vianočné veci nejaké? Myslím ozdoby, salonky a takéto veci
podľa mňa už budú mať. veď oni majú salónky pomaly celý rok
Za mňa, majú v Poľsku oveľa lepší výber oblečenia, hlavne pre vyššie postavy. Cenovo sa približujú obchodným centrám, ale stále je ten výber neporovnateľný + nemal som doteraz problém s kvalitou (možno som mal šťastie, lebo kým som kupoval na SVK, mal som problém s kvalitou pri asi 2 veciach z 10tich. …)
a kam chodis vacsinou nakupovat do Polska? do ktoreho mesta?
na ktore trhy sa este oplati ist? som akurat videla na nete, ze uz tam maju tiez hrozne vysoke ceny :/(
čo tam chceš kupovat? Oblečenie si kupiš aj tu a kozmetiku by som tam nekuúovala. AJ u nas je vela poctivych predajcov kvalitnych veci
kedysi tam moja mamka kupila, akože kvalitne hrnce a do pol roka ich vyhodila. Takže do toho trochu viac investovala a kupila si ich tu, sice za vyššiu cenu, ale uprednostnila kvalitu nad kvantitou
Na oblečenie sa tam podľa mňa oplatí ísť, majú tam o niečo lacnejšie a výrobcovia tí istí ako u nás
to je pravda, všetko je to aj tak z číny
a comu sa vobec cudujeme??
Ahojte, nekupovali ste v Polsku niektora kociar? Oplati sa?
chodia tam na kociky, su tam lacnejsie ale nie zase tak aby sa to oplatilo ak si z nejakej velkej dialky
Kočík netuším, to neviem či som tam vôbec niekedy aj videla pred tým
su tam len treba ist na tie spravne trhy, mas ich tam viac
my sme boli v sobotu v Zakopanom a mali super akcie. oplatilo sa. Polsko je celkovo lacnejsie ako slovensko, takze ja tam rada chodim nakupovat
ale nie vsetko je tam lacnejsie…