vsetko zalezi od toho, ze clovek ide kupovat, napriklad co som pocula, ze sa oplati kupit napriklad kociar
to ano, ale tiez velmi zalezi, ze kde, ked ono je toho uz vela a vsade a za rozne ceny
Polske trhy uz zdaleka nie su to co byvali kedysi, ale to uz nie je veru nic, rozne ceny a ako kde a hlavne aky tovar.
pre deti veci sa oplati aj teraz tam nakupovat
Uz davno to nie je co kedysi, ale oblecenie decke sme tam kupovali pre neter a dobre sme nakupili.
Šak je normálne, že všetko sa to mení, aj tam proste museli isté zmeny prísť
Heeej to máš pravdu a zase moc výrazne zmenené to tam nie je. Bol som tam tento rok v zime a fajn. My sme boli v Zakopanom aj v tom bludisku. To bolo perfektné!
v akých termínoch tam býva to bludisko? odkedy?
To byva len cez zimu, december, januar a mozno aj februar. Podla toho ake je pocasie.
Aj február my sme tak boli
My sme boli teraz pred par dnami a kupila som si konecne zimnu bundu
A po čom tam majú takéto bundy a kabáty?
Ahoj. My sme tiež chodievali každoročne na Poľské trhy. Vždy sme išli celá babská komunita našej rodiny - ja, mama + dve moje sestry. Auto prasklo vo švíkoch, čo sme toľko toho nakúpili. No posledné roky sa nám už ani nechce, všetko objednávame z internetu. Nakúpiť sa tam dá pomerne lacno, keď využívaš cashback - Cashback RECENZIA 2023: Tipli, Refundo, Plná peňaženka, Návratné peniaze — Kodino alebo rôzne iné zľavy. Cez internet som kúpila šaty na stužkovú, svadbu, oslavy…
Preco ja tam rada chodim kvoli tej atmoske
prosim vas neviete ci tam maju aj kozenne tasky?
majú a rôzne…fakt od výmyslu sveta…