Pomoc pri výbere fénu

Ahojte, toto bude možno znieť divne, ale fakt potrebujem poradiť s výberom fénu. Minulý týždeň mi môj vyhorel, už som ho mala dlho, darovala mi ho ešte moja mama, a prestal ísť :confused: Mám kučeravé vlasy a rozhodla som sa, že si kúpim aj ten špeciálny nadstavec na kučeravé vlasy a budem si ich fúkať na kučeravo. Dokúpila som aj produkty k tomu… Lenže neviem ktorý si mám kúpiť. Neviete mi poradiť? Našla som si na internete stránku Necenzurované.sk https://necenzurovane.sk/feny-na-vlasy/, kde ich porovnávajú a podľa nej som si vybrala dvoch favoritov a to Philips BHD006/00 a ešte Remington D5220. Remington je taká typická značka, ktorá sa mi spája s produktami na vlasy ale na druhej strane Philips bol aj ten môj posledný a fungoval relatívne dobre a dlho. Poraďte mi, fakt neviem ktorý.

mam dobru skusenost s fenom rowenta

A ktorý konkrétne od nich je dobrý? Lebo oni majú viacej. Môžeš mi aj presné číslo napísať? Ďakujem veľmi pekne :slight_smile:

Hm, nad tou Rowentou asi porozmýšľam, máme doma aj Rowenta vysávač a ten je extra tichý a výkonný, možno by som aj skúsila fén tejto zančky. Ďakujem! :wink:

vyskusaj, je velmi dobry! aj ja mam doma fen tejto znacky.

to uz je tazko radit, predsa len sa rozhoduj podla toho co ti je milsie alebo podla ceny alebo podla funkcii, vsetko sa dnes vyraba viac menej rovnako len pod inym menom :slight_smile:

Tiež si myslím, že to si sama musíš vybrať podľa výkonu, vlastností a ceny, značku ti poradí každý tú ktorú ma on sám rád, to je zbytočné radiť, ja môžem byť spokojná s takým a ty nie :confused:

suhlasim s tym - aj ked ja osobne skor ako na znacku pozeram na parametre :slight_smile:

Súhlasím s tým čo písali baby vyššie, pozeraj na iné veci, cena, parametre, vlastnosti a značka je asi jedno, všetko vyrábajú rovnako si myslím :slight_smile:

Sto percent, ti nikto neporadi znacku, kazdy ti budeme strkat to co mame doma, rozhodni sa podla ceny a vykonu :slight_smile:

Najlepšie je ísť do nejakého elektra a tam ti už poradia dobrý a hlavne výkonný fén! Nekupuj najlacnejší, lebo ten ti dlho nevydrží. Vyberaj zlatú strednú cestu!

Podla mna je dobre, ak niekto poradi aj po odbornej stranke :wink:

Čo sa také na féne dá poradiť po odbornej stránke??? :open_mouth: To mi povedz, som veľmi zvedavá!

ohladom vsetkeho sa da poradit… tiez su feny, ktory maju nizsi vykon a ktory maju silnejsi…

Baby mate pravdu, aj ja som si nechala poradit a dobre som na zaklade toho vybrala :slight_smile:

1 Like

veď tak je najlepšie, keď si nevieš dať rady

Aj ja mam remington fen a dobry je ale ziadnu zlavu som si nan nebrala. Bol aj tak za dobru cenu.

ahooojte prosim baby potrebovala by som nejaky fen, pripadne aj kulmofen nejaky taky dobry, co mi vydrzi, co super vysusi, lebo som poslednu dobu strasne nervozna z vlasov, kedysi som chodila spat aj s mokrou hlavou a vobec mi to nevadilo, nemala som rano vybuch na hlave, no odkedy som sa dala ostrihat, tak to je konecna, musim si vysusit vlasy co najskor ked sa zmyjem a stary susic na vlasy mi vypovedal a je mi z toho do placu :frowning:

ake mas vlasy? myslim ake dlhe, ked mas taketo problemy? :slight_smile:

tak kedysi som mala tak asi po lopatky, ale dala som sa na kratucko, tak nad usi a na jednej strane dlhsie, myslela som, ze proste to bude lepsie, ze menej starosti, ked kratke vlasy, ale som sa trochu oklamala lebo opak je pravdou :smiley: