Navolajte ma na tel. čislo- +385917807238
Ano ja vam ich možem zadovažit navolajte ma na tel. čislo +385917807238
Ano, všetkko je sertifikovane navolajte na tel. čislo. +385917807238
Všetky mju svoje dvoležitosti
Navoljte ma na tel. čislo +385917807238 alebo mi napište na E-mail zadovažim vam pijavice zo sertifikatom saozrejme. suzana. spas ic.kolaric@gimejl.com
Navolajte na tel. čislo +385917807238 zadovažim vam
Kontaktujte ma, ja vam to zadovažim
Navolajte ma na tel. čislo 00385917807238 ja vam to zaobstaram zo sertifikatom
Robim terapie z pijavickami, v Ka v Zv. Cena terapie za jednu pijavicku je 5€. Viac asi na tel. cisle 0903521525. Ďakujem.
Dobrý deň
Chcela by som sa spýtať, či sa robí terapia s pijavicami aj na otvorené rany na bercové vredy, je to pre moju mamu má 68 rokov užíva lieky na srdce, je tuhá fajčiarka či tá terapia by bola úspešná. Ďakujem Bariaková
Dobrý deň Zdenka. Namiesto predaja Vám odporučím zariadenie, kde ich aplikujú: http://www.anima-centrum.sk. Chodím tam a zatiaľ som spokojná. Želám všetko dobré.
Dobry den
ako sa vola ten specialny dezinfek. Roztok
jedna robi v tom… a mam moj vo flase a neviem prva sedenie som dostala modrinu a je viac ako tyzden a staly mierne citim opuch a hlavny svrbenie
Dobry den, mam zaujem o kupu pijaviciek a takisto aj s navodom som z Malaciek. Zatial vopred dakujem
Dobrý deň, som po druhej aplikácii pijaviciek a mám dost silnú alergickú reakciu so zápalom. viete poradit, co s tým? a nejaký kontakt na lekára v Bratislave lieciaceho pijavicami? dakujem.
Zdravím, msm histamínovú intoleranciu, hyperventilacnu tetaniu mozem pijavice?
Ak vás zaujímajú kontraindikácie a máte množstvo otázok, či potrebujete kontakt na terapeuta, tak odporúčam tento článok a stránku: https://pijavicelekarske.sk/hirudoterapia-kontraindikacie-reakcie-po-aplikacii-pijavic/
pokial to ozaj pomaha, tak nech sa to pouziva!
Fuuuha, ja by som to nemohla. Nemam rada pijavice ani nic podobneho typu
fuj na toto by som sa asi nikdy nedala nahovorit
keby ti to malo pomoct, tak ver, ze by si sa na to dala!!!