aj ten prispevok znie tak neutralne, ze mi to pride, ze je hodeni do viacerych diskusii.
no, neviem, o co slo autorovi, ale tak myslim, ze sa mu to asi nepodari
by sme sa mozno viacej dozvedeli, keby sa na to aspon niekto odhodlal kliknut, aby sme vedeli, co sa tam skryva
… tu teda riešite veci
zbytocnosti ako na kazdom druhom fore ludia nemaju co robit evidentne haha
Tak hľadať si prácu, aby človek zarobil a bez námahy, čo je na tom divné?
Podľa mňa je to akože len trošku nereálne.
// hej, lebo tak ziadna praca nie je uplne bez namahy. zalezi aj koho aka robota bavi //
Ja teda uplne najviac milujem, ked mamicky po materskej hladaju pracu s tym, aby to teda hlavne bolo z domu a mala by to byt samozrejme aj lahka praca a velmi dobre platena. A vzdelanie nikde. To uz kde sme?!
Tak to sú očakávania…Človek si musí zistiť možnosti…
- len tých možností je dnes veľa. Len zase mnohé sú aj také zavádzajúce by som povedala. -
ano, tak nie kazda praca je taka ako sa na prvy pohlad javi
definuj pojem bez namahy jaj influencer ?
hahaha tak toto ti vyslo, no presne to iste aj mna napadlo
no nahodou, ti maju tiez kopec roboty stale byt na telefone, upravovat videa a podobne, to ta obera o cas aj o energiu
Mňa by z toho akurát tak hlava bolela Ale tak to ťa musí baviť, kto má problém s manuálnou prácou a veľa toho robiť všeobecne nevie, tak sa snaží presadiť takto
Tak môžu mať na takéto veci ľudí…pokiaľ sú dostatočne zabezpečení alebo je to nejaký rodinný príslušník…
no neviem si to realne ani ja predstavit nieco taketo. a na tom asi ani nezarobis vela, len cisto z predajov.
Nejaký základný plat tam asi musí byť si myslím, ale nič moc to nie je…Možno len nejaké to percento z predaja…mňa by to dosť ale vyčerpávalo psychicky…