kazda praca je svojim sposobom namahava. ci uz ma clovek sediet za pocitacom pol dna, alebo stat niekde v predajni alebo za strojom, ci riesit veci po zakaznikoch, vsetko je svojim sposobom vycerpavajuce.
asi tak nejak. kazda praca je ina a vyzaduje si ine nasadenie a ine preddispozicie. takze ci uz clovek viac pracuje rukami alebo hlavou, je praca namahava
Haha, ze praca z domu bez namahy. Podla mna je to uplne nerealne a neviem si predstavit, aka praca by to musela byt, aby bola uplne bez namahy.
Aj ja by som takú prijala, keď budete o niečom vedieť, dajte vedieť
Mozno taku niekto ma, ale ak aj ano, tak si nemyslim, ze by sa tu niekto realne pochvalil
fakt som zvedava, ze aka je to praca, ktoru povazuje niekto za nie namahavu
Zakazdym sa namahas, nech uz robis akukolvek pracu. Bud sa namahas fyzicky, alebo si namahas hlavicku, takze asi tak:)
No najhoršia je podľa mňa práca s ľuďmi. Pracovať z domu musí byť pohoda jahoda.
Tiež by som povedala, že ako pre koho. Nájdu sa isto takí, ktorí by uprednostntili celý deň robiť s ľuďmi ako sedieť sám doma za počítačom.
Aj jedno aj druhe ma svoje vyhody, no tak isto aj nevyhody, zalezi na tom co cloveku viacej vyhovuje a aky ma teda kolektiv
no vzhladom na mojich kolegov mozem teda s cistym svedomim povedat, ze lepsie sa mi robi teda z domu
pracovala som z domu istu dobu, ale bolo to pre mna fakt dost zle. nevyhovovalo mi to, nevedela som sa vobec sustredit a aj ta samota ci ticho mi liezli totalne na mozog
budira, toto aj mna strasne doma stvalo a nakoniec som proste robila aj tak to, co som nemala. zakazdym som videla nieco, co by som mohla este porobit a robotu som nestihala potom.
no treba sa jednoznacne prinutit a vykaslat sa pocas pracovnej doby na domace prace, to je jasna vec inak nespravis nic.
Ja by som veru celkom aj pristala na takú prácu z domu Bola by to jednoznačne príjemná zmena.
beriete peniaze za nič nerobenie?
Chlapci, ak vás Táto téma teraz zaujíma, potom sa mi zdá, že v prvom rade by ste mali venovať pozornosť v tomto článku pretože to môže byť skutočne užitočné, ak neviete, čo máte robiť. Podobné články si môžete pozrieť aj na internete, ak vás všetko zaujíma. Prajem vám veľa šťastia v tejto veci.
Co to je za clanok? Je nejako uzitocny?
to je inak super, mas na nieco kliknut a ani nevies, co je to zac.
Joooj, len neklikajte na hlúposti, keď neviete, o čo ide. Je to búda