Prenatálne vitamíny

Už ti to napísala za mňa ako som pozerala…Ono každý ten vitamín alebo tá zložka alebo akoby som to nazvala proste má svoje opodstatnenie…Normálne na webe femibionu si vieš nájsť zloženie a presne čo je na čo dobré…Čo má aký zmysel aby si mala čo najlepšiu predstavu o tom…Hlavné je, ale z môjho pohľadu užívať toto proste počas celého tehotenstva aby dieťatko v každej tej fáze tehotenstva malo čo potrebuje…

A tiež dostatok zeleninky a ovocia, si pamätám keď sesterka čakala Matejka, tak tá aj rajčiny len kvôli malému začala jesť. Lebo že niekde čítala, že vlastne keď to mama v tehu neje, že ani dieťa to potom nebude jesť, tak sa prekonala a malý to tak baští :slight_smile:

to vazne? myslis, ze to je skrz to?? :open_mouth:

Kadejake veci sa hovoria a niektori ludia tomu veria, takze zalezi na tebe comu veris. Ja teda by som toto nerobila, nebola by som ani schopna jest nieco, co mi je proti srsti. Aj preto som si radsej kupila Femibion, tam mam istotu vsetkych vitaminov, ktore su prospesne a nemusim sa vobec trapit tym, co musim alebo nemusim jest, lebo teda ja nemam rada vsetko, vela veci mi je proti srsti jak som uz pisala a nevedela by som sa donutit a takto sa nastastie ani nemusim :smiley:

Danuskaa a nemusíš rozmýšľať, čo si za deň jedla, či máš dosť všetkého, to je inak fakt, je to veľká výhoda, že jedna tabletka dokáže všetko ti dať.
Ako ono myslím, že človek sa zvládne nejaké obdobie akože premáhať a tak, ono je to podobné ako pri chudnutí, že nejaký čas si niečo dokážeme odoprieť a tak, lenže nútiť sa do niečoho dlhodobo čo nám nesedí, to nie je OK.

Len pri tomto je tá motivácia silnejšia ako pri chudnutí si myslím, nemyslíš?..Že proste je to kúštik rozdiel, keď čakáš vytúžené dieťatko…Ale máš pravdu…:slight_smile:

Je to tak! Dieťa je motiváciou pre mnohé z nás a zdravie dieťatka aj keď ešte nenarodeného, tak to proste duplom, za tým si stojím, je to tak. Proste ten základ sa buduje už v brušku a teda mali by sme na to prizerať a najmä ide aj o to aby dieťa správne rástlo, aby nebolo malinké alebo čosi také :slight_smile:

presne ako pises a teda pre mna je velmi podstatne aj to aby tie vitaminy sme mali v tele uz skor ako v brusku bude male. Preto ja aj ked som sa teraz s kamoskou bavila a spominala, ze sa chcu zacat snazit, tak som jej povedala, ze je fajn zakupit si Femibion, ten je pri snazeni prospesny, dobry, cize len jej to moze prospiet, tak si ho bola aj kupit :slight_smile: Lebo vie ako to bolo u nas a ze teda zle by som jej nechcela :slight_smile:

No o tomto jedení to je fakt, to osobne som sa mnohokrát tak zmagorila, jeden deň som si že čo všetko som pojedla keďže v tehu kadejaké chute a na druhý deň už som len zdravé recepty pozerala a hľadala a takto na striedačku to stále u mňa bolo :smiley: Raz zdravo, raz som si úplne uletela, to proste už aj ja som bola na prášky sama zo seba :smiley:

Tak tak ako píšeš…Ale čo si všímam tak je dnes ozaj veľa žien, ktoré proste majú nejaký problém…Ja začínam mať pocit, že mnohé je spôsobené aj tým, že proste aký život žijeme…Ako sa neustále za niečím naháňame…

jasne, ze je to aj o tom, ved kedysi sice ludia viacej pracovali fyzicky, ale nebolo tolko toho stresu, nervov a tak podobne, dnes sa to na nas vali z kazdej strany a teda nie je to vobec nic prijemne a jasne, ze aj to proste ma vplyv, kedysi by som sama seba presviedcala, ze to vobec nie je pravda, nie je to tak, ale teda je na case si to priznat a este aj tie potraviny, co sa k nam vozia, to teda zrovna nie je prvotriedna kvalita

toto je normalna vec a myslim, ze vela ludi si to uvedomuje, ze to nie je okej, ze proste nedaju sa uz tie vitaminy z potravin dostat len tak, najlepsie je, ked ma clovek moznost si doma nieco dopestovat, inak v obchode take kvalitnejsie potraviny, to ide dost do penazi, proste osobne som skor za to, ze takto si kupis vitaminy a tam mas tu istotu, ze je to kvalita a budes ich mat dost