Dobry mam49 rokov a uz 2 rok mam opuchnute lytko na lavej nohe na cievnom mi predpisali pancuch ale nenosi ich pretoze ich na nohe neznesiem uzivam dio max ale noha vobec neodpuca vie mi niekto poradit? Dakujem
Povarte si petrzlen s chrenom a cibulou, nechat odstatz 10 minut a vlazne vypit.
Ahoj… proeim ťa o kontakt na liečitelku… dakujem
Milan to co popisujes som mal presne aj ja. Skoro dva roky! Vyskusaj vlozky medicovi. Mne zabrali uz prvy den a odvtedy pokoj.
Odporúčam dotykovú kyslíkovú infúziu v Trnave na Priemyselnej ulici 9/B, 0915/ 937 241
Určite skús tú kyslíkovú infúziu ako píše nata960 a skús sa aspoň chvíľu dopovať niečím trebars gelactivom na podporu kĺbov :)
to je dobré na kĺby?
Vraj je ten gelactiv v súčasnosti tým NAJ na našom trhu
Tá je dobrá, tiež s ňou mám skúsenosti, ešte by som odporučil (keď u nás to nemá taký efekt ako u našich detí) knižku Nezapomeň na nohy (nie je teda v slovenčine, myslím že slovenský preklad nemá), prípadne tu info v skratke Ako zdravo chodiť a vyhnúť sa rôznym zdravotným problémom v budúcnosti. | ARNO-obuv.sk - obuv s tradíciou Plno vecí vychádza práve z nesprávnej chôdze. Vhodné sú aj kvalitné topánky.
mna nohy zvykli bolievat ked som mala nevhodnu obuv respektive bez nejakej ortopedickej vlizky vo vnutri - platenky, balerinky. vtedy som trpela riadne x(
Najlepšie je vybrať sifakt vhodnú obuv. Alebo aspoň vložky s pamäťovou penou.