Mne velmi pomohli ortopedicke vlozky medicovi twin heels. Okrem clenkov a chodidiel ma bolievali aj bedra a spodna cast chrbta. Toto vsetko zmizlo. Odporucam.
Mne velmi pomohli ortopedicke vlozky medicovi twin heels. Okrem clenkov a chodidiel ma bolievali aj bedra a spodna cast chrbta. Toto vsetko zmizlo. Odporucam.
Nedostatok vitaminov. B6, zinok a vapnik.
Colafit je vyzivovy doplnok stravy. Ak vas to moc boli tak skuste mozno vam to pomoze. Mne osobne pomaha mumio ciste. Teraz beriem kolafit. Nohy si masirujem strojcekom, ktory ma aj cervene svetlo na prehriatie svalov. Dostanete kupit v carefure.
Kup si v nay obchode, v elektronike, pristroj na masirovanie s ultrafialovym žiarenim, ten pristroj ma dlhu rukovet, ohybnu a ked si to budes masirovat bolesti ustupia. No tie vlozky pouzívaj. A su aj cvikyy na odstranenie plochych noh. Na bolest pomaha aj Ibalgin.
Dobrý deň, poprosila by som Vás o kontakt, kde ste si dali robiť SONO žíl. Ďakujem.
Prosím Vás ako Vám to prešlo mám to tiež už 2 roky a nič nepomáha a rôzne vyšetrenia za sebou. Neviem čo robiť už ani lekárom nechodím, len kupujem masti a beriem teraz Nimesil a Golden yaccu, ale nič sa nelepší. Dakujem.
Dobry den zistim Vam pričinu kikava@atlas.sk
Netrápte sa, vypusťte stres, navoďte si pokoj, vykašlite sa na problémy, psychika robí veľa a uvidíte bude lepšie, venujte sa teraz sama sebe
Tiez ma bolia nohy ale dobre mi zaberie tabletka alnagon
Beurer MG 40
83% (Perfektný)
na nohy
Masážny prístroj Beurer MG 40 Vám poskytne relaxačnú infračervenú vibračnú masáž, pre ktorej zintenzívnenie potom môžete použiť 4 náhradné nástavce. Infračervené teplo pokožku…
Uložiť na porovnanie
Milá Janča, príspevok ste píslai pred piatimi rokmi. Ako je to teraz s ňou, dúfam, že je z toho vonku.
Prajem si, aby to tak bolo.
Dobry den pomožem Vam kikava@atlas.sk
Pan Kamil mate skusenosti s reumov ?
Všetko je to o lymfatickych cievach. Treba vycistit telo od skodlivyn a precistit krv. Robi sa to stravou. Nejest… , tmave maso, mliecne vyrobky, biele pečivo a sladkosti, kde je rafinovany cukor. Kazde rano vypit na lacny žaludok 2 dcl vody so stavou s jedneho citrona, to precistuje slezinu a pecen a robi v tele zasadite prostredie. Jest hlavne jedla z cerstvej zeleniny, biele maso, celozrnne pecivo- ale nie vela, a sladit prirodnym cukrom ako je napriklad javorovy sirup. Vysledok ocisty lymfatickych ciev takouto stravou by ste mali spozorovat tak po dvoch tyzdnoch. Nohy by mali prestat opuchat.