Prirodzené zväčšenie pŕs bez plastiky

Bozeee, vy sproste krpane, spamätajte sa! je mi luto, ze to musim takto povedat, to ste na biologii nedavali pozor?

Mám odskúšané a s pozitívnym výsledkom: STIMULEN odporúčam.

No to je pravda. Súhlasím s pani Lindou. To bude asi nejaký podfuk, prečo inak nezverejníte oficiálnu web stránku.

Dobrý večer, ja by som mala záujem o akupunktúru. Ozvite sa mi prosím na elinaa@post.sk. Ďakujem

Mila Zuzana pridite na upravu poprsia aj s Lindou spravim si na Vas oboch videozaznam a potom nebude problem ukazovat ako sa upravuje poprsie nech každy pozrie začiatok ake mate prsia a priebeh ako sa to robi a nie len pisať hluposti

Dobry den chcem sa spytat nato co ponukate ved akupunktura je bolestiva sama o sebe ci sa milim a kolko to stoji dakujem

Napište mi ado@atlas.sk mate zle informacie

Najlepsie tabletky na zvacsenie prs ake poznam Tabletky na zväčšenie poprsia - podvod? - Zväčšenie pŕs

Fakt ti ten stimulen pomohol? Ja som sa tiz na to ulakomela a nic z toho… Ved co cakat za 3 € ze? Asi nic… Ale ppviem vam dievcata, skuste megaprsia. Mne sa z toho krasne zvacsili

A ako dlho si ich uživala ? :slight_smile:

Ja som použila megaprsia. Mam už po dvoch deťoch a potrebovala som si ich trošku zrepasovať :smiley: a skutočne to pomohlo.

Ja osobne som ešte v 17 rokoch čakala a bola v nádeji, že sa niečo s mojimi prsiami udeje. Ba dokonca čakám doteraz, budem mať 22 a prsia žiadne. Trápi ma to, ale hold keď som raz po otcovi :smiley: Moja, mama, krstná, babka, atď mali vždy veľké a pevne prsia. A mne ostala len prázdna podprda. Je mi to ľúto ako aj vám baby, rada by som si dala niekedy výstrih, ale nejde to. Pepe, máš len 17 tak nezúfaj, ešte máš ako sa hovorí nádej. Sesternica bola plochá ako ja, je mladšia odo mňa, v 18 jej zrazu také dudy narástli, že mi sánka padla :smiley: tak si na to ešte skús počkať :slight_smile:

Hahááá, to je super fór tot :smiley: :smiley: :smiley:

Ja som pôvodne chcela ísť na plastiku, ale keď čítam aké je to rizikové, tak ma už aj pomaly prechádza chuť a asi vyskúšam najprv tabletky. Tie spomínané megaprsia som pozerala a vyzerajú celkom fajnovúčku. Tak možno že kúpim keď bude príležitosť ale ešte si to rozmyslím :slight_smile:

Tomu ver, silikóny nie! Vo francúzku vraj zistili že silikóny môžu spôsobiť aj rakovinu http://www.zvacsenie-prs.sk/clanky-o-zvacseni-prs/vo-francuzku-mozno-zakazu-prsne-implantaty

Pozor na stranku pevneprsia. eu firmu KRAJCAN s. r. o. ! Poslali mi prazdny balicek a neviem sa tam ani dovolat… Asi budem musiet kontaktovat SOI alebo co :- (

Áno aj ja mám s nimi skúsenosti. Navyše to majú všetko skopírované z iných stránok, nad tou SOI-kou ani neváhaj!

Ahoj skusala si volat tomu panovi ako robi zvacsenie prs za 120 eur? dik

Lime@atlas.sk

No tak ja som som brala megaprsia a výsledky sú k max. spokojnosti, tak vyskusaj