Psoriaza

Ahoj Maros… mam tiez psoriazu od 15-rokov, zo zaciatku som bola obsypana po celom tele no proste katastrofa same cervene miesta s lupinami… pouzivala som rozne kremy od koznej lekarky ale najviac co mi pomohlo boli kupele Smrdaky. Bola som tam zruba mesiac a musim povedat ze mi to velmi pomohlo. Naucila som sa so psoriazou aj zit ale najviac son prisla cista domov… moji rodicia nemohli uverit. Mala som potom pol roka pokoj… a ked sa mi to vratilo opat som zopakovala kupele. A k tomu potom vsetkemu aj trikrat more. Takze kupele Smrdaky mozem len a len odporucit. Naozaj skvele

Velmi dobry je nimbovy olej, ma zaujimavu orieskovu aromu, dobre je aj do samponu kvapnu par kvapiek. Moj oblubeny:
http://www.nutrimas.sk/Nimbovy-olej-60ml-d46.htm

Ahojte, mam psoriazu vo vlasoch niečo vyše roka. Je to síce krátka doba, ale strašne mi to už zacalo liezť na nervy, obdivujem tých, ktorí s tým bojujú dlhé roky.
Ale pomohlo mi niečo - doktorka mi poradila kúpiť od Biodermy detský kremik Babysquam. Má taký sosak, ktorým sa dostanete hocikde vo vlasoch. Natriete postihnuté miesta a polhodku necháte pôsobiť. Je tam napísané, že potom to stačí len vyumyvat V sprche ale to mi nepomáhalo, tak som si to po tej polhodke začala vyskrabavat z vlasov. Je jasné, že pri tom vypadalo aj pár vlasov ale tie mi vypadavali tak či tak keď som sa ich snažila vyskrabavat na sucho lebo sa vlasy odlupuju spolu s supinkami. Takže som spojila radšej síce neprijemne ale s užitočným. :slight_smile: dala som si to 2x a obrovské výsledky. Už rok som nemala taký super pocit keď som si hrabla do vlasov. Konečne mi z nich nesnezi. :slight_smile: držte palce nech to tak aj vydrží a ak to skúsite tak dúfam že to pomôže aj vám :slight_smile:

Ahojte ludkovia. Ja mam psoriazu tak ze viem co vsedci prezivate, samozrejme o tom som nechcel pisat. Cital som jednu anglicku studiu, ze do 10 rokov by mal byt dostupny liek na tuto nasu “chorobu” vraj sa po nom intenzivne patra a su uz nejake pokroky. Ak najdem link tak vam ho zavesim tu. Dufam ze to tak je, takze vydrzte a verte ze sa to podary

Možte mi poskytnut konkretnu dietu pri psoriaze,. Len zacinam ale zda sa ze t zabera,. ale chcel by som podrobnejsie co ano a co nie,. Dakujem

COSENTYX… LINK http://translate.google.sk/translate?hl=sk&sl=en

Mozem vam na tuto pliagu odporucit fantasticku vec, ktora naozaj funguje a to je AC11, specialny extrakt z Macacieho pazura (vilcacora) ktory ma 8 USA patentov a jedina latka na svete, ktora opravuje DNA cloveka. U nas je to zatial nezname, ale napr. v USA to znie velke uspechy… Pozrite na energiabhip. sk
Z USA diskusneho fora o psoriaze Home Remedies for Psoriasis - Treatment & Cure - Natural Remedy for Psoriasis – Psoriasis Diet

, , Ahoj, ja som mal ps. takmer dva roky a našli tabletu s názvom AC11 v mojom obchode so zdravou výživou, že to pomohlo upratať svoje dosky rozhodne stojí za to vyskúšať "

, , Ahoj! Mal som nechtovú lupienku viac ako 10 rokov. Začalo to, keď som sa vrátil do grad školy. Dlhý príbeh krátky, DRS. liečených mi plesňových infekcií, zistil, že to lupienka, DRS potvrdil, a áno, povedal: “žiadna liečba”, alebo ak je to bude vyžadovať pečeňovej biopsie po zhotovení dobu 3 mesiacov. Avšak, asi pred rokom som začal brať niečo ako “Rythmia Optimálna výživa” Nečakal nič moc, ale k môjmu šoku, moje nechty boli v celkovej remisii o šesť mesiacov. Nebolo by boli schopní otestovať túto liečbu okrem toho, že vysadiť tento doplnok. Do dvoch mesiacov nechty počnúc jamky, ako sa olej škvrny, čierne linky, oddeľovanie, atď. Po niekoľkých pokusoch a prosiť, aby nájsť náhradu (ktorý má vyjsť, mimochodom, to je nazývané “NutriGen” by Jeunesse za dvojnásobok ceny ! ) , som zistil, že primárny ingrediant, ktorý mi pomohol, je AC-11, derivát Cats Claw. Snažil som sa AIO Premium zdravie buniek, ktorý som našiel pred NutriGen vyšiel, ktorý tiež pracuje a má AC-11 ako základnej zložky. Čo ja viem, je, že sa zdá, že ľudia nájdu AC-11 užitočné, s mnohými zdravotných problémov, a zároveň, že majú ťažšie nájsť tento doplnok. Ale pre mňa to nie je nič menšieho než zázrak konečne mať normálne nechty znova. Dobrá vec je, že ak sa niekto pokúsi ju psoriázou nechtov, ak to funguje by ste vidieť v priebehu niekoľkých týždňov až jeden mesiac. Nechtového lôžka sa stáva opäť ružová. Je to stojí za to pred a po obraz vaše nechty len pre porovnanie. Prsty na nohách nechty sú stále lepšie, ale to trvalo dva až tri mesiace vidieť rozdiel a 6-8 mesiacov, že majú oveľa lepší výsledok. Dúfam, že to je užitočné pre niekoho iného, pretože to je naozaj disfiquring stav a veľmi bolestivé. Veľa šťastia. "

, , Mal som Psorasis 32 rokov. Najlepšie spôsoby jeho ovládanie je svetlo a morská voda! Jediny doplnok, ktorý kedy pracoval pre mňa bol patentovaný extrakt z Cats Claw, AC11"

Dobrý deň, chcem sa opýtať na cenu a veľkosť toho mydla s kozím mliekom a či nemáte aj masť s kozím mliekom.

Dobrý deň, chcem sa opýtať kde sa dá masť kúpiť, prípadne objednať lebo u nás v Brezne ju ešte nemali. Ďakujem.

Liecba pomocou pristroja viac info na monika.kvassayova@gmail.com

Neviem sice kedy bol tento prispevok pisany ale aj ja som na tom rovnako. 20 rokov psoriazy a vyskusane skoro vsetko. A presne ako hovorite vsetko funguje len do urciteho casu. Ale tiez uznavam, ze kazdy sme iny, Niekto zije cely zivot s jednou bodkou a iny ma cele telo zasiahnute. Jeden priklad moj otec je alkoholic fajci a pije cely zivot. Psoriazu dostal az teraz po 60tke. Co na to povedat…

ahojte...

psoriazu som mal od cca 10 rokov vecne sme chodili ku koznej stale neake smradlave masticky vodicky do vlasou co strasne stipali atd... v 15stich som zacal hladat informacie na internete vyskusal som toho vela ale nic v 17 uz som mal psoriazu roztrusenu po celom tele flaky o priemere 10cm ... cize tolko historia mojej psoriazy... zlom prisiel tusim ked som mal 20-22 teraz mam 25 bohuzial ma nenapadlo podelit sa o moj uspech skor az teraz.... kazdopadne psoriazy som sa nadobro zbavyl (samozrejme psoriazy sa nikdy nezbavite mozete len potlacit príznaky). Na vlasy pouzivam sampon Clobex, zo zaciatku som ho pouzival 3x tyzdenne vmasirovat do pokozky a nechat 15min. ucinkovat co sa mna tyka po 2tyzdnoch bola z vlasou uší a čela psoriaza preč teraz ho pouzivam raz za 1-2 tyzdne, dostat ho v lekarni odporucam ziadat recept od koznej vas doplatok by mal bit 2-3eura bez receptu by vam ho pred nemali nakolko je viazani na lekarsky predpis no mne sa podarilo aj to a stal ma 21eur cize radsej recept :-).Na telo pouzivam masticku ktoru mi poradil moj brat tiez mal psoriazu v anglicku sa mu dostala do ruk masticka Elocom, bohuzial neviem kde ju zohnat nakolko mi ju posiela brat ale zistim to a dam vam vediet pripadne sa nanu informujte v lekarni alebo u lekara, u mna zaucinkovala na 100 percent pouzival som kazdy druhy den pred spanim, rano sprcha po 3 tyzdnoch bola psoriaza prec teraz ju nepouzivam takmer vôbec. Kazdopadne tieto dva lieky nemusia ucinkovat na kazdeho rovnako cize ak chcete skuste pripadne ak ma niekto negativne skusenosti s timito liekmi nech napise aby aj ostatny mohli pripadne neziaduce ucinky odhalit hned na zaciatku.

Ahoj,

To je doktor Roland Smith z Roland Smith Medicals. Na záver prinášame vám liek na rôzne smrteľné choroby, ktoré bolo preukázané takmer nemožné byť vyliečený medicínsky. To nie je vtip, ako to bolo testované a dôveryhodné za posledných 10 rokov, pretože sme oficiálne preč verejnosti. S pomocou rôznych odrôd ropy môžeme mať celý rad ochorení údená včas vedieť a my pomohli tisícom ľudí po celom slovo, ktoré majú byť vyliečený.

Sme zásob "konopný olej" "konopný olej" Resin olej, Hash Oil, Med rôzny vosk olej, olej bután, afganský olej, atď a my sme sa vyliečil rôzne choroby, ako je:

Rakovina (rôznych štádiách rakoviny), COPD (rozdutie pľúc), Atassia, ADD (syndróm deficitu pozornosti), AIDS (HIV), alkoholizmus, ALS (amyotrofická laterálna skleróza), Alzheimerova, artritída, len spomenúť, ale málo. stiahni olej dnes, kontaktujte nás čo najskôr prostredníctvom e-mailu z navštívte naše oficiálne webové stránky:

E-mail: rolandsmithmedcalgroup@yahoo.com

Web: www.rolandsmithmedical.wix.com...

Dr. Roland

tále neviem správne slová vyjadriť svoju vďačnosť Rick Simpson a jeho nádherné konopného oleja vyjadril, že moja choroba vyliečiť. V máji 2014 som bol diagnostikovaný s rakovinou melanómu, sa dotýka mojej kože, čreva a oči. Išiel som na liečbu, ale bezvýsledne, moja rodina dostala k úľave od môjho utrpenia a možno me.I nevylieči, olej sa chystá kúpiť, pretože som mal pochybnosti o mojej rakovinu, ale po prečítaní a robí výskum online Rick Simpson olej prišiel s nápadom, a v skutočnosti to bolo úžasné, konopný olej úspešne vyliečený moju rakovinu !!! Po troch months.Now Som si veľmi dobre a zdravo ... Rick Simpson môže byť dosiahnutá v cannabisoilmedicalfoundation@gmail.com

Ahojte, ja som mala problém hlavne na dlaniach a krku. A to čo mi
poradila jedna kožiarka v Tr. Teplických kúpeloch ešte v 2007 mi pomáha
do teraz. Je to riešenie za drobné a poskúšala som teda všeličo.
Samozrejme, že Psoriázu len tak ľahko z vnútra nedostanete ale vonkajšie
prejavy som odstránila pomerne rýchlo. Hlavne tie dlane ma hnevali lebo
to vám ani ľudia nechcú ruku podať... ale s tým už je koniec :-) ak
chcete rada poradím techtlemechtle@azet.sk

mne velmi pomohol arganovy olej od feelgood-u :)

nám dosť pomáha masť golden ointment kúpite na eshope či v inter.lekárni aj kamennej lekárni.

Som tak vďačný Dr.RICK Simpson za poskytnutie konopného oleja tu v Spojených štátu amerických. Bol som diagnostikovať rakovinu pľúc 8 mesiacmi a od tej doby som urobil veľa Chemo a radiačnej ktoré neboli pomohli problémy, ale len poškodil svoj imunitný systém a frustrovaní ma. Prišiel som cez slzy Phoenix a ja som čítal o oleja Hemp veľa a videl Post, že Dr. Rick Simpson mi mohol poskytnúť s konopným výťažkom som sa ho kontaktovať na: ricksimpsoncanceroil@gmail.com
na obstaranie tohto lieku, liek bol zhotovený a dodaný do 2 dní a ja som bol na liečenie za posledné 2 months.I som tu, aby každý človek vedieť, že už nie som rakovinou, mám skúsenosť totálnej zmena v mojom zdraví, ktoré zaisťuje dopravu ropy Dr. Dr.Rick Simpson konope. pre všetky pacienta s rakovinou, ktorí žijú v Amerike regióne a Európy ako celku, si konopný olej od Dr Rick Simpson na adrese: ricksimpsoncanceroil@gmail.com alebo volajte +2348032646482,,,,,,,,,,,,,,

ak môžem ponúknuť na vyskúšanie masť Psoricol, ktorá ešte nie je na trhu ale je v procese uvedenia. Je určená pre ľudí, ktorí bojujú s touto chorobou. Táto masť vznikla zo základu masti Golden ointment, ktorá vyniká svojim zložením. Obsahuje saponiny z rastliny Yucca Shigidera. Veľmi pozitívne vplýva pri kožných problémoch. A táto nová masť Psoricol je vylepšená o ďalšie zložky, ktoré sú špeciálne určené pre potlačenie príznakov psoriázy… ak máte záujem o bezplatné vyskúšanie napíšte mi na reparex.salesmanager@gmail.com

Prepáčte a kde ste to kúpili?