Psoriaza

Mily, zlaty, niekto povedal, ze psoriaza potrebuje kvalitnu detsku kozmetiku, PH 5, 5 stav koze, obmedzenie papania Eckovych napojov a cukroviniek a dietu asi taku, jedzte to, co jedavali vasi rodicia, na spracovanie takej stravy je vase telo schopne dobre reagovat, ma nato enzimovu vybavu. Vravi sa, komu med, tomu jed. Kazde telo je jedinecne a ine. A nastavte sa, pozitivne myslite. Post len o vode raz tyzdenne. Sem tam flasa saratice cela.

Okrem toho kupat sa raz tyzdenne, inokedy umyt si len vyfuky a nutne miesta. Koza si totiz vytvara mazovy filter, ktory ju chrani, koza sa vytvarala x rokov a dokonale chrani svojho majitela, musi odolavat chemii, ktoru na nu pchate, upchavate ju mastami atd. Nechtikova mast, cize Nechtik lekarsky v kacacej masti, mozete si aj vyrobyt. A najstarsi recept, ak mate na ruke, nacuchat zemiaky a pocas dna namacat ruky viackrat. Pomoze nabeton.

A snazit sa nosit vsetko oblecenie co sa Vam priamo dotyka tela cisto bavlnene. Da sa povedat, ze z toho vyjdete NABETON.

Na psoriazu na tvári je najucinejsi aspon u mna krem z kozieho mlieka od eveline, zaciatkom jesene sa mi zacali tvorit cervene flaky po celej tvari bola som zufala, jeden znamy mi poradil tento krem je ucinny aj na atopicky ekzem

Ahojte začal som jesť vela cesnaku a cviklu pangamin a psoriaza ustupila skuste vyskušať

A preco ze to ma liek pre blizneho tolko stat? :slight_smile:

Dakujem za tento tvoj prispevok ani nevies ako si mi zdvihla naladu este raz dakujem a naozaj aj ja budem sa snazit mysliet pozitivne

Ano jasne

Mňa prejavou psoriázi vo vlasoch zbavila vodička Diprosalic. už nemám vo vlasoch nič

Velmi dobry na lupienku aj rozne ekzemy je konopny olej, ci uz potierat pokozku ako tento: http://www.nutrimas.sk/Konopny-olej-100-250ml-v-tmavom-skle-d363.htm alebo potom su rozne masti, kremy, oleje, mlieka s obsahom konope, ja si kupujem tento sampon tiez na tom eshope:
http://www.nutrimas.sk/Wellness-konopny-sampon-8-250ml-d214.htm
Je k tomu aj kondicioner.
A vraj velmi dobra je aj nimbova kozmetika (olej) , ale tu som este nekusal.

Dobry deň, chcela by som Vám poradiť vyskúšajte mydlo s kozím mliekom, vyrábam ho neparfumovaný, , mám na to papiere z labáku už po 2 tyždnoch zbadáte zmenu… Dopísania Milka

Dobrý deň.
Firma DIOCHI ponúka čaj s divokáho pomaranča a INTOCEL. Ak sa rozhodnete Intocel užívať po jedle tak miešajte ho s prevarenou vodou. najlepšie je objednať si od firmy, nie cez ených ušetríte. Kvapky sú vynikajúce aj an ošetrovanie kože a iných zápalov. Už sme vyskúšali veľa drahých prípravkov a aj liekov od zaručených odborníkov a nič nepomohlo. Máme mačku ktorá je milá a múdrejšia ako niektorí ľudia. Na čistenie používame parný stroj stačí 1l vody. jem všetko čo nám chutí, športujeme, robíme len to čo nás baví. Toje v živote dôležité-žiť v pokoji a veľa spať. Na pranie používame nové produkty z Rakúska Ktoré niesú drahé. V BIPE ponúkajú eko emulzie na pranie.

Ja musim reagovat na Vas prispevok Dakujem vyskusam mne sa to stalo pred rokom nikdy som nic po tele nemala az teraz na chodidlach priamo psoriaza a na ruke na palci necht a ukazovak nechtu na druhej ruke nemam na kostiach som mimo sk a tak citam je to super vec vyskusam tu saraticu a dam vediet dakujem je to velmi neprijemna choroba pekny den prajem

Váš príspevok je v maximálnej miere nepravdivý, nakoľko voda v Podhájskej má naozaj priaznivé účinky na psoriázu, nakoľko má zloženie obdobné ako voda v Mŕtvom mori. Ak niekto chce 100% čistú pramenistú geotermálnu vodu, môže sa objednať do “vane”, kupanie trvá 20 min, … nemusí isť do bazéna…

Dobrý deň, ja môžem odporúčiť novinku na trhu masť Golden ointment z golden yaccy. mam ju vyskúšanú aj na sebe aj na synovi. je možné ju zakúpiť na ich str. lieciveprodukty. sk alebo aj na facebooku majú stránku Kozmetika, prírodné produkty… a teraz majú aj akcie 3+1 zdarma alebo aj zdarma dostanete ked im poskytnete písomné vyjadrenie potom ako Vám pomohlo či vôbec.

Mam psoriaziu 9 rokov kde by som sa dostala k tym rybičkam?

Vylucit jedy zo stravy na obdobie minimalne 1 roka

cigarety
alkohol
maso
mlieko

dietovat
do roka ste bez skvrny !

akonahle porusite zivotospravu skvrny sa vratia

dokonca som sam na sebe spozoroval ze stacilo zapalit si 2 cigarety a do tyzdna mi nabehli prve male bodky ako signal toho ze som zhresil

taketo male botky signalizuju ze si zjedol nieco co si nemal

naozaj telo potrebuje aspon rok zit takto zdravo a vysledky su zarucene

masticky a podobne nezmysli mozu maximalne zmiernit ochorenie

ale toto ochorenie je vlastne ochorenie vnutra

ako aj otraveneho tela z jedov ockovani a modernej doby

ako aj otravenie duse

negativizmus, pesinizmus, stres, depresia

prajem pekny den snad som niekomu pomohol a inspiroval ho

Nejest maso nepit mliecne vyrobky
dokonca sa ani nezdrziavat v miestnostach kde sa fajci

pit vodu

jeden den v tyzdni hladovka

a sportovat hybat sa

neverim ze taketo nastavenie vam nedokaze pomoct

ak mate taky problem so svojim telom zrejme musite nieco robit zle niekde robite chybu len treba prist na to ze v com

mozno su to lieky ktovie

Velmy spravny prispevok asi prvy v diskusii

M am psoriazu uz 40 rokov a presne tak raz to mam v ok