Psychiater

Dobry den, viete mi prosim poradit dobreho, kvalitneho psychiatra z oblasti Prievidze alebo Partizanskeho, alebo aj z celeho trencianskeho kraja? Niekoho na koho su naozaj len pozitivne referencie. Dakujem.

Vie mi poradiť niekto dobrého psychológa, ktorý je v okolí Bratislavy. Nejaký, ktorý sa zaoberá aj vzťahmi, žiarlivosťou a podobne. Ďakujem

Vynikajúci psychiater je pán primár Halmo, ktorý pracuje v nemocnici na Antolskej ulici v Bratislave.

Dobry den, potrebovala by som poradit dobreho, korektneho psychiatria uspesneho v liecbe alkoholizmu v B. Bystrici, dakujem.

Návštívte ich len v ozaj súrnych život ohrozujúcich stavoch, osobne viac verím ludom čo si to prežili, včetne rôznych odvykacích stavov, ako psychiatrom, ktorí si myslia, že sú najmúdrejší na svete a pokial nie je po nich, povedia vám nájdite si iného… je to to podobné ako ked nechcete drieť ako otrok za 300e povedia vám nepáči sa vám mozte isť inam, vonku čaká dalších 10 v rade, keby sme sa začali štorcovať a nik by nešiel robiť za 300e ani za 500e museli by zvýšiť platy a viac si vážiť pracujúcich, podobne s psychošmi…

Dobry potrebujem radu alebo pomoc pred dvomi mesiacmi som vysadil lieky berem len rivotril a braval som nykob 10 potom mi psychiater dal questax 100 bral som ho len tyzden ale uz to vobec neberem lebo ten liek strasne uspaval ale lekar mi povedal ze mozem existovat aj bez liekov ze mam naznak schyzofrenie ale poslednu dobu sa citim jak bez duse len robim robim dve roboty dojdem domov pocuvam hudbu ked tak cez vikend idem s kamosmi na pivko von ale nic z toho zivota nemam citim sa jak strateny clovek ktory nema nic nechuti mi vobec jest raz za den daco zjem ale inac nic… potrebujem radu mam to brat ci sa to da dokazat aj bez liekov ? nic viac nechcem len odpoved a radu dakuem

Podla toho, co uvadzate, mate otupene city, neprezivate radost. To svedci skor o depresivnej poruche. Poradte sa s lekarom, mozno by Vam pomoholo antidepresivum. Vzhladom na to, ako o svojom ochoreni pisete, patrite medzi inteligentnych ludi. Urcite by Vam popri liekoch pomohla psychoterapia, rozhovory s klinickym psychologom alebo skolenym psychiatrom, ktoremu doverujete. Na svoje ochorenie nesmiete byt sam. Postupne sa z toho dostanete. Vela zdravia!

Dakujem nejak sa z toho vysekam pred dvomi rokmy sa mi to stalo bol som totalne na dne nic som nemal bal som sa ist medzi ludmi bol som totalne na dne ale uz to je lepsie nasiel som si pracu ktora ma bavi plus po robote este servisujem dve firmy len sa citim jak ste pisali chcel som sa poradit aj s psychiatrom ktoremu chodim co je na rovniankovej vola sa pan simoni ale je v zlom stave je hospitalizovany kvoli srdcu cize som sa s nim nemohol ani povypravat co a ako a ta sestricka co tam bola nekomentujem bere nas vsetkych ako odpad asi si mysli ze nejsme ludia ale cvoci) ) zatial berem len ten rivotril rano ten questax neberem nemam ziadne bludy len ked tak obcas blbe kecy neviem ci ste to pisali mne lebo nejak sa nevyznam len tak som to nasiel na nete a chcel som radu ale fakt dakujem

Dobri den prosim vas potrebujem poradit priatelka ma psychycky problem a neviem ktore zariadenie b& bolo pre nu najlepsie ci kremnica alebo zvolen u pana GEMZU. Priatelka ma vypadky a rapidne schudla ja vas len prosim ktore psych zariadenie jej pomoze lebo som pocul ze v kremnici sa na nu vykaslu a len hu nadupu liekmi, dakujem

Dobry den napíšte mi na kikava@atlas.sk

dobry potrebujem pomoct

prosiii

prosim

Dobry vecer, mam brata, ktory trpi maniou-depresiou. Dlchsiu dobu zhruba 8 rokov sa drzal. Bohuzial, zomrel nam otec, mal pred 6 mesiacmi maniu, bol hospitalizovany, zase sa drzal a teraz po 6 mesiacoch ma zase maniu. Rada by som vedela, ako mu mozem pomoct? Viem, ze som vnutorne na neho nahnevana, lebo neviem, ci vysadil lieky alebo mi tie leiky nestacili alebo je pricinou nie co ine? Nedokazem si vysvetlit, preco upadol opat do manie, ked bolo alebo sa zdalo, ze je vsetko v poriadku. Pred styrmi rokmi dostaval injekcie a mam pocit, ze bolo to na jeho osobnost ucinejsie. Vzhladom k tomu, ze pracuje v zdravotnictve, pozna vsetki nezaiduce ucinky liekov. Predtym ako dostaval injekcie, bolo to pre jeho liecbu ucinejsie. Nedokazem pochopit, preco mu jeho psychiater odmietol injekcie a napisal mu tabletky, v ktorych podavani je nedosledny. Lubim svojho brata a celu svoju rodinu a prajem si, aby sme mali pokoj a spokojnost.