Ja som z Malaciek, toje 30 Km od Bratislavy!
Caues Ty jak uz to mas uplne vyliecene? Co si vsetko podstupoval, ake liecby, a ako dlho? Zatial dakujem.
Prosím vás napíšte mi, kde v poprade je podobný prístroj? Ďakujem.
Prosim vas, kde v Poprade je taký pristroj? Dakujem.
MUdr. Fabiánová - Poprad, tá ma rázovú terapiu
MUdr. Fabiánová - Poprad, tá ma rázovú terapiu
Prepac Ondro, nechodim sem az tak casto, aj ked teraz som tomuto foru tak trosku zaviazany Ja byt na tvojom mieste tak by som isiel napr. aj za autorom tohoto clanku, neviem kto v okoli ma nieco take. Pozeral som aj na google ale nic. Teda najskor by som sa dal vysetrit z coho to moze byt a az potom by som isiel na tu terapiu.
cau ja mam to iste a asi uz 4mesiace nehram futbal a boli to stale! ty jak si natom setkom???
cau ja mam uplne istu diqagn., uz asi 4mesiace to liecim konzervatívne, futbval henravam, teraz, uz sem ztoho nanervz!! ty jako si natom setkom??
Na Ortotechu v B.B.je mozne objednat sa razove vlny a jedno sedenie stoji 14.94eur. 450sk.
jediny a neporovnatelny z ostatnymi pristrojmi, je Swiss dolor clast a ten maju len v Ba.
slabiny sa daju liecit jedine swiss dolor clastom a ten je v Ba. Fantasticky mi pomohol. A touto cestou sa chcem aj podakovat Mudr. Caklosovi.
prosim ta je to bolestive? uz nad tym dost dlho rozmyslam, len akosi nemam odvahu a nik tu neuvadza ake mal z toho pocity…
Ja mam asi to iste…neviem, co to je, ale uz ma to stve, fastumgel a ine nepomohlo…uz to mam asi mesiac…najhorsie je to, ked kychnem, vtedy mi to tak trhne, ze koniec… uz si to vyriesil? a ked tak ako…dakujem…
neviete kde ta doktorka v Poprade je neviem ju najst ani kontakt
pavilon sluzieb 1.poschodie
V prešove razova vlna je u Kubeka na slovenskej 65.
Dobrý deň, neviete niekto poradiť čo ďalej v liečbe ostrohy? Mam ju na pate v zadu a je udajne aj s achilovkou spojena alebo ako to nazvat. Mna boli len dokedy nohu nerozchodim potom je klud ale akonahle sadnem a vstanem dokedy nerozhybem nohu je to bolestive. Bol som za ortopedom udajne je to na mieste kde sa obstrek neodporuca. Doporucil mi laser ultrazvuk magnet. Vybral som po 10x nic nepomohlo. Teraz chodim na razovu vlnu v kosicach 3x som bol ale nic nieje lepsie. Budem pokracovat este do 5x a potom neviem co dalej. Neviem ci sa oplati davat penaize za tu razovu vlnu. Niekde som cital ze to trva 30min. Tam kde ja chodim do kosic na namestie to trva zhruba asi 10 min. aj s pripravou takze neviem ci je to spolahlivy pristroj. Problem je ze musim zmenit vsetku obuv koli vyrastku a mam obavu aby sa nezvecsoval. Co robit?
Tak takto s ostrohou som sa trápila rok. Navštevy u ortopéda, laser, ultrazvuk, lieky, obstreky!!!a nič nepomáhalo. Bolelo stále, ráno v priebehu dňa, večer. Miestami som bola zúfala a obmädzovala pohyb. Našla som na nete chvály na rázovu vlnu, tiež som chodila do KE, bola som tam 5 krát, ale vôbec nepomohlo. Potom som sa pýtala na ožarovanie, robí sa to v KE na onko a je to zdarma, ale myslím že ani toto nepomohlo. Po mesiaci som znovu išla za ortopédom - mala som pocit že ma bolí už aj achilovka čo ortóped potvrdil. Dal mi lieky, ktoré mali určite zabrať a všetky moje trápenia mali byť zažehnané. Týždeň som ich poctivo užívala, na nohu som našapovala veľmi opatrne /to som za rok už mala nacvičené/ a potom stačil jeden ani neviem aký nekoordinovaný pohyb s príšernou bolesťou, ktorá neprestávala. Ortopéd mal dovolenku, tak som išla na úrazovku a tam mi zistili , že mám nadtrhnutú achilovku/ a vraj to nie je najčerstvejšie/a teraz som tesne pred operáciou. Dúfam že som všetko zrozumiteľne popísala, dosť sa ponáhľam. Z operácie mám príšerný strach a naozaj neviem, neviem čo by som k achilovke poradila. Najviac si ľudia pochvaľujú to ožarovanie, ale ja momentálne to neviem posúdiť. Toto je proste môj príbeh, ktorého záver ešte nepoznám. Držím palce, aby takýchto príbehov bolo čo najmenej.
autor tohto clanku ma tento pristroj swiss dolor clast v bratislave ako jediny na Slovensku.ostatne akoze razove vlny sa s nim nemozu porovnavat.