Reuma – bolesti kĺbov, svalov, šliach a väzov

Možno vám pomôže osvedčený, i keď “babský” liek. Teraz na jeseň je najväčšia sila v koreni kostihoja. Je to čierny koreň, ktorý keď vykopem, dobre umyjem a pomeliem alebo postrúham, tak zmiešam s lyžicou bravčovej neslanej masti a lyžičkou medu. Toto sa nanesie na handričku, priloží sa na koleno alebo inú chorú časť ruky či nohy, ešte sa obviaže obväzom aby sa nezošuchla a cez noc pôsobí. Treba si to prikladať pár nocí za sebou a malo by to pomôcť. O kostihoji sa všeobecne vie akú má liečivú silu. Stačí si dať do google “kostihoj”. Tak som zachránila aj švagra pred operáciou kolena. Stále chodil na vyťahovanie vody a toto mu pomohlo. Známy ja aj obklad z kapustného listu. Ten sa len trochu potlčie aby v ňom zmäkli tie tvrdé žilky, pomastí sa bravčovou masťou a priloží sa na boľavé miesto, tiež najlepšie len cez noc. Je to starodávny ale osvedčený liek, samozrejme, že nie všemohúci ale vyskúšať ho stojí zato. Aj o ňom si nájdete na google viac.

Mam problemy už od septembra od horučky som nemohla chodiť cpr som mala 33 sedim. 50, 100 rf 3, 81. teraz v decembri som mala rf5 môže to byť reumaticka artriktida ked ma bolia prsty a dlane a spodok nohy ľavej od spodu

Tiež mám podobný problém, bolieva ma bedrový kĺb aj v noci tak som sa rozhodla vyskúšať Arthrostop pre ženy. Som 50-nička, trápi ma to síce iba mesiac ale nenechávam to na poslednú chvíľu. Za pokus to stojí.
Gita

Dobrý deň, mám 15 rokov. Už asi pred polrokom domňa pri hokejbale, ktorému sa venujem narazil asi o 25kg ťažši spoluhráč (ja mam 48kg). Bola som u doktora 8. 4 2013 a ten mi povedal, že mám pretrhnuté upony na pravej lopatke a, že už sa s tym nic neda robit iba mi budu zmiernovat bolest rehabilitacoiu. Chcela som sa opytat ci môžem dalej pokračovať v športe alebo nie a kde by som zohnala dobru bandaš na rameno.
vopred Ďakujem za odpoveď

Môže to byť zo zápalu pod zubom / zubami.

Ja mam podobny problem ale môzu to robit sj cievy

Ak ta boli noha pod kolenom aj litko pri shvôdzi viacej tak je to upchate tepny ja to mam tiež

Ahoj,
mal som podobné problémy, hlavne z tenisu. Lieky som nechcel brať, kvôli vedlajším účinkom. Lekár mi teda odporučil BioAstin, čo je prírodný Astaxanthín z riasy pestovanej na Havaji. Po 3 týždňoch denného užívania mi bolesti ustúpili a zápal sa preliečil. Beriem ho odvtedy pravidelne. Skús, uškodiť ti nemôže. Na zápal šliach fakt funguje. Pozri viac tu: www.bioastin.sk

Moja mama mávala podobné problémy, po všetkých možných liekoch, procedúrach vyskúšala citamíny, pomohlo jej to. Najprv zmiernilo a utíšili bolesti, potom bolesti ustúpili a teraz sa cíti fajn. Dodržiava pravidelné doporučené dávkovanie. Pozrieť si pohybový aparát http://www.zdraviedlhovekost.sk/citaminy/prevencia/

Bohužiaľ musím s tebou súhlasiť. Trpím bolesťou ukazovákov oboch rúk, oba sú opuchnuté. U každého odborníka všetko v poriadku, iba do mňa valia lieky a injekcie od bolesti ale do týždňa od ukončenia užívania je bolesť späť. Tvária sa že všetko vedia, ale v praxi je mi z nich do plaču. Držme si všetci palce.

Moje bolesti začínali bolesťami bedrového kĺbu. Až raz počas horúceho leta bolesť sa stala neznesiteľná a behom noci mi krutá bolesť zachvátila celé telo. Od prstov noh až po končeky prstov na rukách. Celé telo bolelo, bez výdychu som to musela znášať dňom nocou. K odbornému lekárovi bola aj dvoj mesačná čakacia lehota. Vraj, aby som si dala zatiaľ niečo od bolesti. Našla som doma liek flugalín, ktorý je od bolesti aj od zápalu. Tento liek mi pomáha, cítim sa dobre, ale musím si ho dávať aj dva-krát za deň. Už to beriem 4 roky. Som veľmi citlivá na chlad aj aj vietor. Mária

Kedže som bola u svojej obvodnej lekarky som už na dochodku ale dlhsie beriem čosi na reuomu, Prvy krat som dostala injekcie Hotemin. Bojim sa ich dat pichnut ked som prečitala vedlajsie učinky. V roku 1980 mi praskol vred dvanastornika chvalabohu zahojilo sa to samo. občas sa mi objavia bolesti obvod. lekarka vie okrem toho mama VItiligo je to strata pigmentu. Mam obavu si dat pichnut tento liek ktory prave by mohli uškodit inde, Citala som prispevky mam 66r. som inač čula nemam nad vahu stale sa pohybujem ale poradi mi niekto ako sa da dostat do Narodneho ustavu reumatickych chorob v Pieštanoch ? od koho potrebujete doporučenie a približne kolko to stoji Dakujem za odpoved

Mam-problem-strpnutim-prstov-nalavej-ruke. bol-som-operovany-nastvrty-piaty-siesty-stavec. zuzeny-spinalny-kanal-mamto-zodsrobovane. operovany-sest-rokov-dozadu.

Ahoj dadka ja mám 33 a mnám presne ten istý problem je toto vobec možneeee… nič mi nepomaha katasdterofa nie som padavka viem vela vydržať ale tato b teba urobia hypochondra… bola osm aj v sukromnej dal mitabletky na koleno že meniskus ale nič nzabrali

Mna boli noha svaly slachy opacnej strany kolena. Bol som na cievnom 3x ze su upchate, tak som isiel do nemocnice na prefuk ciev, ale tm mi povedali ze cievy su vporiadku teraz mam ist na ortopediu a neurologiu. A viem ze to bude asi s chrptice.

Ja mam to iste bolo povedane ze cievy to nie su tak je to urcite s chrptice.

Ja som reumu nemala chvalabohu, ja len rok dozadu som mala problémy s kĺbami. Moje skúsenosti: sú veľmi dobré protizápalové čaje piť, mne pomáhalo konopné mazanie a 4 mesiace som užívala kĺbovú výživu priessnitz. Treba skúšať kým si nájde každý to svoje.

Injekcie Hotemin som už dostávala viackrát pri bolestiach chrbtice a vždy mi pomohli, prestali silné bolesti.

Mojej zeny lamu zapestie a nic nepomaha je to reuma

Ja mam to iste, len tych miest na tele viacej, vyuzila som už za tisice korun liekov, obstreky, infuzie a - a nic. stale je to horsie a horsie. Bolesti su cim dalej tym vacsie, neprijemnejsie. Snazim sa pozitivne mysliet, nepoddat sa, ale je to cim dalej tym tazsie.