Reuma – bolesti kĺbov, svalov, šliach a väzov

Odporúčam šťavu MonaVie Active, je to prírodný liek bez žiadnych vedľajších účinkov. Obsahuje ovocie acai a ďalších 18 druhov ovocia k tomu ešte glukosamín rastlinného pôvodu, ktorý je dobre v organizme vstrebateľný. Táto šťava významne zlepšuje fungovanie pohybového systému. Mojej babke 86 ročnej som to dala a hneď po prvej fľaši sa im zlepšil krvný obeh (nevedeli ohnúť končeky prstov na nohách, tá šťava im pomohla a došlo k zlepšeniu a už si aj dokážu ohnúť prsty :slight_smile: Ja to predávam ak by niekto mál záujem: e-mail: jankacigasova@gmail.com

DOBRY DEN ja už mam určenu bližšie neurčenu artritidu ale mne okrem tkaniv aj klby opuchaju a zčervenaju prebieha zapal… ak mate ešte tie problémy lebo je rok 2015tak treba zajst na krv ak prebieha ten zapal a dat si urobyt testy aj na RA JE TO VšETKO zložity proces ale na nete najdete vela dobrych rad napr.www.nutraceutica.sk

Dobrý deň, ja mám od 04 / 2015 problém s tenisovým lakťom na ľavej ruke, potom sa pridalo aj rameno a momentálne mám stav, že mi migruje bolesť po všetkých šľachách a kĺboch, rameno a lakeť nereagovali na kortikoidné injekcie, momentálne mi reumatológ robí kompletné vyšetrenia krvi. Dosť ma ale znepokojujú tie migrujúce bolesti po celom tele. Nemáte niekto s takýmto niečím skúsenosť?

Dobrý deň, Pomôže mi prosím Vás na boľavé kolená prípravok ako gelactiv ?

Ja osobne môžem odporučiť užívať kolagén. Trpela som bolesťami kĺbov a známa mi poradila Vital proteins a veľmi mi to pomohlo. Pravidelné ho užívam už pár mesiacov a naozaj cítim rozdiel