Ahojte prosím vás mám zorganizovaťkamoške rozlúčku so slobodou nejaké nápady?
A v akom štýle by mala byť rozlúčka so slobodou? Kamoška by chcela ísť na chatu alebo len niekde do baru a na diskotéku?
a aky je budget?
neobmedzeny? to by bolo, ja by som isla na plavbu na lodi, z ktorej by som pustila ohnostroje a to vsetko na MIAMi
obmedzeny budget? postaci aj vyrazit s kamoskami/ kamosmi niekam do cudzieho mesta, objednat apartman na 1 noc a ist niekam do mesta
taka klasika je ist niekam na veceru, dat si nejake drinky a potom na diskoteku. ak chces nieco viac netradicne tak musis povedat, ze do akej sumy mozete ist niekam aj na vikend
my sme tiez organizovali, platili sme my, bolo nas 9 a skladali sme sa po 100
To iba zbohatlíci môžu mať také rozlúčky so slobodou!!!
platite vy ci ona?
Ak radi cestujete tak choďte aj niekam zájazdy sú teraz lacné, nemusíte ísť do Ománu, Taliansko stačí, Londýn, Paríž.
Teraz sú lacné? Myslím, že stále je to subjektívny názor a je to ako pre koho
je mozne, ze ceny isli nizsie oproti ostatnym mesiacom
Ale to zalezi aj cez koho, cez aku spolocnost sa kupuje a kam
Mne sa najviac rozlucky so slobodou pacia take, ze si ako baby ideme sadnut do podniku, trochu pokecame, popijeme a potom sa ideme na disku zabavit alebo potom niekde na chatu ist.
Ahoj. Ideálnym spôsobom osláviť rozlúčku so slobodou poriadnou dovolenkou. My sme tak boli v Monte Carlo v Monaku. Lacná letenka, lacný hotel cez 14× zľavový kód Booking.com najlepšie zľavy pre jún 2024 — Kodino a dopadlo to super.
mmm tak to si viem taku rozlucku predstavit
Ahoj danicina - nielen ty, myslím, že to by sme si vedeli viaceré
Zeny robia z toho taku vedu, ach. My chlapi sa opijeme a je nam uplne jedno kde
prakticky aj zeny to tak maju len oni potrebuju aby to aj nejako vyzeralo preto pridavaju aj balony kadejake ine srandy
mne sa to zda tiez zvlastne jak niektore zeny to oslavuju, podla mna niet co slavit
ked sa vydavala kamarfatka, dostala baliček erotickych hračiek, aby sa v manželstve nenudili
mala z toho radost?