Sedimentácia 4/10

nic blizsuíe k tomu sa neda napisat, iba ze je to vysoka sedimentacia na zaklade akutneho zapalu (angina) v organizme. po prelieceni casom klesne

na poslednom vyšetrení mi zistili zvyšenu sedimentáciu 46/60, krvný obraz a iné vysledky mám na jednotku… moja sedimentácia sa už roky pohybuje vo vyšších hodnotách…lenže môj problem je časté nachladenie a ranný kasel… može to byť príčinou ? ako postupovať, alebo liečiť sa…

moze byt sedimentacia zvysena aj kvoli vytokom

chcela by som sa opytat ja mam vysoku sendimentaciu a ako sa to lieci ? poradte mi prosim dakujem vopred

ahoj. Ak máš vysokú sedimentáciu, je veľmi pravdepodobné, že máš niekde v tele (možno aj skrytý) zápal. Tvoj lekár by ti mal vedieť vysvetliť príčinu, prečo máš sedimentáciu vysokú. Ak ju máš ale takú ako ju vidím v nadpise, tak je to úplne v poriadku a nemáš sa čoho obávať

Dobrý deň,
na preventívnej prehliadky som mala ASLO 404, brala som penicilín. Pri druhom vyšetrení som mala ASLO 200, robili mi aj výter z mandlí, výsledok je negatívny. Ale sedimentáciu mám 18,30. Je to ešte v poriadku? Je nutné vybrať mandle?
Ďakujem za odpoveď.

Chcem vediet či sedimentácia sa rovná skrytý zápal.mam skoro 30 a dlhodobé problémy s akne tažšia forma- zapaly.nepomáha ani kozmeticka ani doktor,úprava pokožky je vždy len dočasne.neviem si už s tým rady

akne je komplexny problem, nie len pokozky. treba upravit stravovanie- eliminovat tuky, margariny, tazke jedla. uzivat ziok vo forme tabletiek, na plet kremy na akne so zinkom a vnutorne este uzivat aloe vera, caj z korenov zihlavy, probiotika. toto vsetko dlhodobo. tiez je vhodne si dat vysetrit zazivaci system. no a samozrejmostou je kazdodenna intenzivna starostlivost o plet a minimalne 1x mesacne hlbkove cistenie kozmetickou. vysledky necakaj o par dni ani tyzdnov. dostavia sa po par mesiacoch. je to beh na dlhe trate.

môj otec ma 130sedimentaciu a velke bolesti chrbata dalšie vysledky nemam ale su ok.môže to byť aj nador?

Skus črevnú očistu, ja nemám problémy, ale chcem to skúsiť, pretože ti to zlepší aj imunitu a odstráni napríklad únavu. všetko zdravie sídli v črevách.

Moja mamina má vysokú sedimentáciu už dlhší čas FW 98/100 po dobratí 2 balení antibiotík bola ešte vyššia,robili jej výtery z hrdla ale výsledky zatiaľ nemá. Lekárka ju posiela do nemocnice, vraj takáto sedimentácia je smrteľná, no mama nemocnicu odmietla.

Moja 7 ročná vnučka má sedimenntáciu 27. Jeto v poriadku?

Gita sedimentacia sa udava v 2 cislach. tych 27 je za prvu, ci za druhu hodinu?

zdravím, ja vás oslovujem ani nie tak pre zv.sedim., ale preto, že ste podstupili operáciu krčnej chrbtice- kde vás operovali, ako bolo bezprostredne po operácii, a teraz- lepšie, horšie, ja sa vymeny 2platničiek C chr.vyhybam 3r., ale zhoršuje sa to, lenže mam aj 1cm vysunutu platničku v T obl.Veľmi sa bojim, dokonca aj neurochirurg je viac než opatrný v super zlepšený vysl.po operácii…
Ja som z Košíc.

je to prosím dobrá sedimentáciqa pre babku, má 32/58 ?

Manželka (1932) má sedimentáciu 22 / 40 pri zistení helicobaktera pyroli. Dôvod na nejaké obavy? Ďakujem, TH.

Dobrý deň, neviem do ktorej ambulancie v poliklinike mám ísť na sedimentáciu (alebo výter), stačí krvný test pre pľúcneho lekára? Mala som zápal pľúc. Ďakujem za odpoveď.

Dobry den, mam sedimentaciu 40, som tehotna (21tt). Viete mi povedat ci je to nieco vazne? Dakujem. Anita

Dobry den, mam sedimentaciu 34/60, som tehotna 24tt, viete mi prosim povedat, ci je to normalne, lebo mam mierne obavy. Dakujem.

Nie si teraz chora, alebo v blizkej minulosti si neprekonala nejaky zapal? Ide o vysoku sedimentaciu.