Sex v stehnách

Môjho manžela strašne vzrušujú moje stehná a najmä moje prsia. Už niekoľkokrát som zistila, ako onanuje. A tak hoci som na sex nemala chuť, poskytla som mu svoje stehná a prsia, aby sa mi v nich uspokojoval. Zvykol si na to, a tak to odo mňa teraz často vyžaduje. Je pravda, že niekedy mi to celkom vyhovuje. Najmä keď je nadržaný, a ja som unavená a o sex nemám záujem. Tak mu poskytnem stehná a prsia, aby sa mi na nich vyprázdnil - a sme spokojní obidvaja. Ale akosi sa mu to zapáčilo a pri milovaní cítim ako sa doslova už teší, aby sa mi v prsiach alebo na stehnách už mohol ukončiť. Chcem sa Vás opýtať, či aj vy takto uspokojujete svojich partnerov, keď sú “plní” a potrebujú to dostať von?

Ja nie, ale zda sa mi to podla toho, co pises fajn. Ako na to?

No neviem ako to mam opisat. Lahnem si na chrbat pritiahnem si nohy tesne k sebe, manzel ma prilahne, rukami mi hladi prsia a medzi spojene stehna si vsunie penis a pohybuje sa mi v nich az kym to z neho nevyjde von. Podobne je to aj v prsiach. Dlanami tlacim prsia na jeho penis, tak aby bol pevne medzi nimi zafixovany a o chvilu som uz mokra. Moze sa to robit klasicky ja dole on hore, na boku alebo ja na nom.

Samozrejme. A vieš iný spôsob?

Tak my to tak praktizujeme stále. Raz vyhovie manželka mne, potom zase ja jej. Dnešná doba nie je len o sexe. Koľkokrát prídem domov fakt unavený a mám síce na to chuť, ale nevydržím dlho. Vtedy je to tak naozaj príjemné. A manželka? Príde z práce domov, vyzdvihne dieťa zo školky, pripraví večeru a unavená si konečne ľahne večer do postele. Myslíte, že má na to ešte chuť? Tak mi dá svoje stehná alebo prsia, uspokojím sa a ideme spať. Čas na sex je tak akurát cez víkend. Takže ano robíme to takto.

Odpoved pre Valerianu: Je to uplne prirodzene. My to tak robime tiez. Vecer si do postele lahnem od unavy uplne mrtva. Ked sa ku mne prituli manzel a objime mi moje velke prsia, uz viem, ze to tak chce. Necham ho nech sa na mne urobi a potom uz obidvaja spokojne zaspime. Ten ozajstny sex si nechame na vikend. Cez tyzden to robime takto.

My so zenou toto nepraktizujeme. Ale ked vam to vyhovuje, tak ln tak dalej. Kazdy je ini a kazdemu nieco ine vyhovuje a rodi dobre.

Toto co sa tu zacalo rozoberat???:hushed::hushed:

tiež až kukám, čo sa to tu deje

pokial to aj tebe a aj tvojmu drahemu vyhovuje, tak nie je na tom nic zle!

každému vyhovuje niečo iné

Myslím, že každý chlap má rád niečo iné, každý má takpovediac nejakú svoju úchylku nie je na tom nič zvláštne, ak ti to nevyhovuje alebo to proste nemáš rada tak mu to povedz

presne ako píšeš, každý máme to svoje čo máme radi :wink: :slight_smile:

Tak tak a aj tak sa to všetko proste dá riešiť tým rozhovorom, netreba robiť také problémy z toho

po pravde ženy si neviem predstaviť, že môj chlap by chcel toto odo mňa :frowning:

pridavam sa k tebe! ani ja si to neviem predstavit a nechcela by som to!!

No my toto neprektizujeme nikdy!

vlada my tiez vobec nie! takze uz sme aspon dve a myslim, ze aj viacej parov na slovensku je takych

tuto temu zalozit asi niekto, kto sa ohromne nudi. ach, raz to nepochopim

aj s nim este vobec si ci uz nie?