So všetkým sa dá niečo robiť, ak obidve strany chcú, to si zapamätaj!!! V prvom rade by si sa so svojím manželom o tejto celej situácií mala porozprávať. Jemu ako chlapovi vôbec sex nechýba? Môj manžel by neprežil, keby sme hoci len raz do týždňa nemali sex. Už by ho porážalo. Chlapi to jednoducho potrebujú!
No ja som sa rozpravala, ale stale sa vyhovara, preco nie, odmieta ma dost, mam pocit ze ma niekoho ineho vela casu travi v praci, zacal pracovat uz aj cez vikendy, nepaci sa mi to a myslim, ze som zena ktora sa o seba stara a udrziava sa, chodim cvicit, mam dlhe vlasy, chodim pekne oblecena, som uspesna, staram sa o dieta, postavu mam na svoj vek skvelu tak ja neviem…
ahojte, vedeli by ste mi poradit s vyberom tabletiek na erekciu? Potrebovala by som nieco pre mojho, ale naj aby si to mohla dat jak zena…
okey, takze pod stereotypom rozumiem, ze uz sa az tak nepritahujete, ze ten sex jednoducho casto nepotrebujete a ze je to uz nudne, ano? a bavila si sa so svojim chlapom, preco to tak je? vyskusali ste nejake pomocky, ktory by sex mohli okorenit? musis prist na koren problemu a az potom ho mozme riesit!
Hovorila som s nim, teda snazila som sa, ale tvrdi, ze uz to tolko nepotrebuje ako kedysi a ze mam byt v klude ze som pre neho jedina, pomocky nie nema to rad…
Cauko Anitka, viem ti odporucit erekton max. Tieto tablety su podla mna naj. Sam ich uzivam a som s nimi spokojny. Co som pocul, tak ich moze aj zena uzivat. No v nasom pripade ich uzivam iba ja a bohate to staci. Moja zena ma na mna stale chut a u mna to uz opadavalo ale tymto sme to vyriesili a je to paradicka. Tak skuste!
Ahoj, dakujem z odpoved, a ako dlho ich uz uzivas? Aky ste mali problem vo vztahu?
Uz to bude nejaky mesiac, co ich uzivam. My sme vo vztahu nemali ziadny problem, vsetko nam klapalo a aj klape. Len som proste pocitoval, ze ten moj dole uz tolko nevladze a nema tolko chuti k sexu ako za mladi a preto som siahol po erektone. Takze asi tak v skratke.
Jaj tak, a manzelka/priatelka je s tym v pohode ano? Kolko si ich davas?
ked ich asi uziva, tak jeho zena s tym suhlasi, no nie?.. osobne keby mi manzel nepovie, ze nejake taketo tabletky uziva a zistim to, tak som nahnevana… my si taketo veci vsetky hovorime…
Samoska, ze je s tym v pohode. Ved obidvaja sme sa zhodli na tom, ze tak to bude lepsie. Ja som si uvedomil svoj problem a tym padom sme obidvaja rozmyslali nad riesenim a jedinym boli tablety erekton max. Davam si pred kazdym sexom 3 tablety. Normalne sa odporucaju az 4 ale mne bohate stacia aj 3.
Jasne, to je super, ze ste to takto do pohody vyriesili. Malo kto si to vie takto uznat. A preco prave tieto?
smejka24 - no ved dobre len som sa opytala Niektory si davaj a zeny ani netusia alebo aj naopak.
Preco prave erekton? Tazka otazka ale viem ti na nu odpovedat. Lebo ako jedine vyborne ucinkuju. Predtym som mal aj ine, ale tie nestali za nic. Tieto som si len tak zo srandy kupil a ked som zistil, aky maju vyborny ucinok, tak odvtedy uz neskusam ziadne ine ale iba tieto kupujem. Maju aj dobre zlozenie a aj cena je vcelku ok.
A ake ine si mal? A toto si davas kolko x do tyzdne? A jedavas kolko?
Prepac, ale nechcem tu spominat nazov, lebo nie su dobre tie tabletky a nemam za potrebu, aby ich tu niekto videl spomenute. Ako som ti pisal, davam si ich pred kazdym sexom. A my ten sex mavame cca tak 3 krat za tyzden.
ahojte viete mi pomoct? Vidim, ze tu riesite tabletky na erekciu, s muzom sa velmi milujeme, mame sa radi, rozumieme si, ale posledneho pol roka zijeme ako kamarati. Mam pocit, ze sa mi v tom vyhyba, ked sa snazim o tom rozpravat zrusi ma, ze nic sa nedeje, len ze mame toho vela.
tvoj chlap uz nepotrebuje vela sexu? tak to je dobra vyhovorka! kazdy chlap ma rad sex a neverim tomu, ze len tak z nicoho nic proste mu bude stacit raz za mesiac. vsak som chlap, tak viem, ake mame potreby!!! za tym nieco musi byt dorkip.
paulii ale sex je tiez prejavom lasky. je pravda, ze ked ludia toho maju vela, tak nemaju az tak chut na to. ale ty mas skor asi podozrenie, ze ide o nieco ine, ze?
No ved prave!!! Mne sa to tiez jak si nezda, preto sa obavam, ze to ma niekde inde…Ako fakt nic horsie si neviem predstavit ako to, ze by mal milenku…
Paulii - nemali ste nejaku zmenu v zivote? Dieta alebo tak?
ahojte, potrebovala by som radu, myslíte, že sa dá nechuť na sex riešiť aj inak ako tabletkami? pre mňa sú posledná možnosť…
Ano mam, mam pocit ze ma niekoho ineho.Dorkip nie nic sa nezmenilo. Nemame este babo.