Ale ved mas pravdu! Ja viem, pojdem si ich dnes po praci kupit a uvidime, ale ak nebudu fungovat
Tak čo? Budem ti ich musieť preplatiť? Toho sa vôbec nebojím, lebo viem, že budú fungovať! Pozerám, že asi v piatok si ich bola kupovať, že? Vyskúšali ste ich cez wíkend?
Ma asi kopnes uz niekam, ale netrufla som si Hahaha, aj som na ne kukala, ale nepovedala som to ani mojmu, ale odhodlam sa haha
Ahojte, je tu dost komentov a chcela by som od vas poradit, ci by sa s tym dalo este nieco robit, mam ale pocit, ze priatel to vzdal a ma niekoho ineho, mame spolu 3rocnu dcerku a 8mes. synceka, nespali sme spolu vlastne od kedy sme sa dozvedeli, ze som tehotna a to sme sa dozvedeli asi na 4tyzden tehotenstva proste hned, od vtedy sa ma ani po tejto stranke nedotkol.
Ty si márny prípad ako tak sledujem a už ma nebaví tu s tebou strácať ani čas! Poradil som ti a vieš, čo máš robiť ak chceš, aby bolo lepšie! Tak sa maj pekne!
Zentiina a skúšala si do neho dobiedzať? Rozprávala si sa s ním, prečo s tebou nechce spať? Nemá nejaké zdravotné problémy za ktoré sa hanbí?
Kluuud, uz sme o tom hovorili a tabletky sme si dali obaja :))) Dakujem velmi pekne za radu, je to naj vec co som mohla urobit
Sama som tu nedavno pisala co a ako by som riesila a ked vidim ako tu pribudaju pribehy tak poviem aj ten svoj a ze fakt povedat je lahsie ako urobit Mame problemy v manzelstve a mozno sa rozvedieme. V posteli nula bodov a dost sa hadame kvoli somarinam.
A to si ich kedy stihla kúpiť? Si bola včera v lekárni? No som rád, že si sa konečne odhodlala. Stačilo ťa trochu vynervovať, ako tak sledujem A erekton max tabletky ste si dali, hej??
Dobre si urobila a hlavne sa neboj!
Preco hned rozvod?? Preco to neriesite nejakou poradnou? Ake problemy mate v manzelstve? Ved sa treba snazit ho zachranit a nie hned sa vzdat a rozviest. To nie je riesenie!!!
No lebo on to nechce moc inak riesit a uz mi pohrozil rozvodom, tak sa teraz snazim, ale ona ma aj take naroky v tej posteli a ja na take moc nie som a citim sa ako…
Este pred tym ked sme si pisali, ze som nerozhodna mala som ich kupene. Len som sa hanbila to napisat kym to neskusime
No pekne, ty si ma takto naťahovala a pritom si ich už mala doma. To vôbec nebolo pekné od teba, vieš o tom? Som zvedavý, ako často si ich teraz budete dávať
Presne tak, no hanbila som sa trosku Prepac :D, nooo uz sme si dali. …
s mojou manzelkou sme spolu uz 15 rokov a nikdy sme nejaky extra problem nemali. ked sme aj mali, tak sme ho vyriesili a zivot isiel dalej. ako pozeram, tak vacsinou tu riesite sexualnu stranku. je normalne, ze po case vam aj sexualny zivot pride stereotypny a preto ho treba okorenit. my sme uz vyskusali kade co a momentalne frcime na tabletkach. uzivam ich iba ja, kedze to bohate staci. zacal som mat problem, ze nie stale sa mi postavil a preto sme zacali znovu hladat riesenie a tym riesenim boli tablety erekton max. pomohli mi nie len v tom, ze sa mi hned postavi ale aj v tom, ze mam lepsiu vydrz. ano priznam sa, mojej drahej som uz nestihal, kedze ona chodi pravidelne do fitka a ja furt len pracujem. rozhodol som sa vam toto napisat aby ste vedeli, ze nie ste v tom sami, ktori mate taketo problemy. vela ludi ich ma, len malokto ich chce aj riesit!
Ja a moj muz spolu zijeme uz 12 rokov a 16 mame vztah, nikdy sme nemali takyto problem az donedavna, mam pocit ze sme si cudzi, mame dve deti, zijeme v kolotoci a sme z toho unaveni
mame to chapat tak dorkip, ze na sex nejako neostava cas alebo skor ze nemate jeden na druheho chut???
Ked mam pravdu povedat ja ani neviem, skor mam pocit, ze sme sa dostali do isteho stereotypu a nevieme von
Ahojte dlhsie sledujem temu a odhodlala som sa podelit, mame dve deti, zijeme v kolotoci, v hadkach, nezhodach, kolko x ticha domacnost, deti su male, vsetku pozornost venujeme im, sex nebol uz rok a pol, myslite, ze sa s tym da nieco robit?
Je nas fakt dost, co nemame idealne vztahy ako tak pozeram, aspon, ze si takto mozme poradit a podporit sa, ja som s muzom prekonala uz aj neveru.