Silne bolesti hlavy

zdravim,vedel by mi niekto odporučit lekara ktory sa zaobera bolestami hlavy?dakujem

Neurologicke vysetrenie :slight_smile: Kazdy neurolog sa tym zaobera :slight_smile:

to ja viem že každy,ale u nas je neurolog doslova pako,vadi sa ,trieska kartou po stole…a na moje zachvatove bolesti hlavy som dostal magnerot a relpax a bol som vyliečeny,žiadny dalši zaujem,postup pri liečbe,nič.ked som chcel nech ma pošle na MR alebo CT,tak jeho doslovna odpoved bola(ja to pre vašu osobnu potechu robit nebudem)a v okrese ma nkto nezoberie lebo ptrim pod tohto akože neurologa

Ahojte, stretli ste sa niekto s bolesťami, ktoré by ovplyvňovalo počasie, tlak a tak podobne? Keď sú pekné dni nemám problém vôbec s ničím, cítim sa super, ale akonáhle začne pršať alebo niečo ja som nepoužiteľná a neviem čo s tým.
Čo vám pomáha pri bolestiach? Dá sa tomu nejakým spôsobom predísť? Ďakujem vopred za všetky rady :slight_smile:

To môže byť…Každá to máme inak, niektorá sme na toto citlivejšia a niektorá ee…Proste z toho si nič nerob…Akože podľa mňa predísť sa tomu nedá, ale vieš si pomôcť tabletkou od bolesti…Tiež aj prechádzkami v prírode…

  • ahoj kaji -

no to by museli tabletky zaberat - u mna teda s tabletkami od bolesti ziadny uspech, ja uz nejaku dobu som nejako rezignovala na tieto veci, radsej to vydrzim :confused:

len to dokedy budes takto fungovat? akoze neviem ako ty, ale ja ked ma hlava boli tak to je cele na nic, som nervozna z toho a davam to pocitit vsetkym navokol cize nevydrzala by som keby sa to deje nejako pravidelne alebo ze to dlho trva :frowning:

Lenze to aj zalezi od toho, ze co skusas, ake lieky, myslim, ze s akym liecivom, lebo to je dost podstatne.
Ale fakt je aspon teda co som ja tak spozorovala, tak je velmi podstatne ci do 20 minut ti tabletka zaberie. Aspon moja skusenost je taka, ze ked zaberie dovtedy tak je to v suchu. Ak by nie tak si mozem dat dalsiu.

lenze tabletky si nemozes len tak davat, ved od bolesti treba s nejakym rozostupom nie?

Akože pokial to je nejak kontinuálne, a doktor je pako, tak by som zmenil doktora. Akože riešiť to tabletkami na bolesť nie je riešenie, keďže to bolesť len tlmí, ale nelieči. Možno ešte keď tak skús tieto prípravky na bolesť hlavy a keď ti nič nepomôže, tak určite zájdi radšej k inému doktorovi :slight_smile:

ked tie bolesti mozu byt ozaj z cohokolvek, mne sa uz viackrat stalo, ze bolela ma hlava len skrz to, ze som nemala kavu, alebo ze som malo vody pila, cize to moze byt ozaj kadeco, ale treba si to odsledovat a na zaklade toho sa rozhodnut :wink:

ale to uplne staci aby to spustilo takyto problem a nic prijemne to nie je ani zdaleka a ani na takuto bolest hlavy ti nezaberie vsetko, to je podla mna zasadny problem, mne napriklad aj teraz ked sme boli so sestrou v sobotu este nejake darceky kupit, tak proste kvantum ludi, clovek na to nie je zvyknuty, vsade sa preukazovat ockovanim a neviem co vsetko, prisla som domov, hlava ma zacala boliet, energia ziadna, akoze cele zle

Veľa vecí má na nás vplyv to vám baby musím dať za pravdu. Juan čo sa týka niečoho na bolesť hlavy, tak u mňa je za posledné týždne istotou Cetalgen, ten som si v lekárni kúpila a zatiaľ zakaždým keď ma bolesť trápila som po ňom siahla a teda úspešne ma jej zbavil, takže ja mám z toho radosť, že som našla niečo čo mi pomohlo.
A najhoršie je, že bolesť dokáže prísť neohlásene, že vlastne sa nevieme na to ani nejako pripraviť.

Hadam by si nechcela aby davala nejako o sebe vediet :smiley: :smiley: To uz asi mame moc velke naroky na nieco taketo :smiley: :smiley:

No dokáže zaskočiť mnohokrát to je fakt, že ani sa nenazdáme a niečo nás prepadne. Nie je to bohviečo veru. Len teda nemám rada, keď mám nejaký plán, niečo čo chcem ísť robiť a ma to prepadne a celé plány sú vieš kde :confused:

nemas to len ty tak, myslim, ze to mame mnohe uplne podobne, lebo to si nevyberies, keby sa to dalo vybrat, tak chcem byt bez bolesti hlavy cely den, ale niekedy sa pozabudnem malo pijem a na druhy den si to odskacem aj s bolestou hlavy, to je vtedy pre mna taky varovny prst :smiley:

Mna zvykne bolest hlavy chytit napriklad ked sa ocitnem niekde v obchodoch a ze vela ludi alebo niekde dlho cakam a ze sa to natahuje, tak z toho som na nervy celkom.
A ta bolest ked pride to je cele zle, je to ozaj neprijemne. To potom nemam chut ani niekam ist ked viem, co ma nasledne caka :smiley:

Teraz to aj ja, ale to viem, že to má už aj úzky súvis s mojou psychikou, že nie som na to nastavená, tak preto ma to dokáže rozladiť :smiley:

Mála som tiež bolesti hlavy, brala som atelargin a potom pochopila som že mam bolest od počcitaca a kupila som si okuliare, tak teraz nemam bolesti nad obočcmi a citim sa lepsie

Kazdy moze mat tu bolest z niecoho ineho, niekedy aj pocas zenskych dni nas potrapia bolesti, hormony dokazu tiez divy. Ale ja za posledne tyzdne som prisla na to, ze ked mi nieco taketo pride tak najlepsie mi sedi Cetalgen, ze ten mi ucinkuje hned a hlavne aj na dlhsi cas, ze ma nezacina zase po hodine boliet :wink: